Daglig leder søges til Polarstjernen i Børnehusene Nivå

Da den nuværende daglige leder, skal varetage en anden funktion i Børnehusene Nivå, søger vi pr. 1/5 2021, eller snarest herefter, en ny daglig leder til Polarstjernen.

Polarstjernen er en del af Områdeinstitutionen ”Børnehusene Nivå”, og er en mindre kommunal institution med 3 stuer, som består af en vuggestuegruppe og to børnehavegrupper.
Vi er beliggende tæt på skov og strand og offentlig transport.

Vi søger en synlig, engageret og fagligt stærk leder med hjertet det rette sted til at stå i spidsen for vores velfungerende institution.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som indebærer personaleledelse og pædagogisk udvikling i eget hus, men i særdeleshed også i samarbejde med lederteamet i Børnehusene Nivå, som mødes ugentligt og udfordrer og inspirerer hinanden til spændende ledelsesstrategier, pædagogisk udvikling og trivsel.

Børnehusene Nivå består af 4 institutioner og Dagplejen med én bestyrelse og én økonomi.

Vores Sciencehus i Videnscenter Lærkereden bruges, både til naturvidenskab og ”Haver til Maver” i fællesskab med de øvrige huse i Børnehusene Nivå.
 
Hvad forventer vi af dig: 

 • Du har primært fokus på kerneopgaven - børnene – deres trivsel, udvikling og læring
 • Du brænder for synlig og nærværende pædagogisk ledelse og har mod på og lyst til at engagere dig i den pædagogiske kvalitetsudvikling
 • Du kan vejlede, skabe begejstring og i det hele taget sikre en organisatorisk ramme, hvor det pædagogiske personale får optimale muligheder for at reflektere over egen praksis og arbejde videre med evalueringskulturen
 • Du er stærkt fagligt velfunderet og vil være med til at arbejde udviklingsorienteret i vort ledelsesteam og indgå i et tæt samarbejde med de øvrige pædagogiske daglige ledere samt områdelederen
 
Vi forventer derudover følgende kompetencer:
 • Du har erfaring med inkluderende fællesskaber og brænder for udviklingen af læringsmiljøer og inddrager personalet i processerne
 • Du kan skabe retning og mening i de ledelses beslutninger og opgaver, der skal løses
 • Du er modig, du er ikke bange for at stå fast, når det kræves, og du er god til at skabe positive relationer – både for dig selv, og mellem dine omgivelser
 • Du er stærk i både skriftlig og mundtlig kommunikation
 • Du har relevant og dokumenteret pædagogisk erfaring og solid pædagogisk viden om dagtilbud – i teori og i praksis – helst på ledelsesniveau.
 • Du har meget gerne ledelseserfaring.
 • Du forstår at være ydmyg og lydhør for ledelsesopgaven og hvordan man gør sig fortjent til at være leder.
 • Du besidder en god del selvironi, er selvreflekteret og har humor
 
Vigtigst af alt er, at du har lyst til at indgå i Børnehusenes ledelsesteam, lyst til opgaven med at implementere den nye dagtilbudslov og den styrkede pædagogiske læreplan. Være Polarstjernens ansigt udadtil og møde personalet, børn og forældre og andre med et smil.
 
Ansøgningsfrist og tiltrædelse:
Send din ansøgning med CV og relevante bilag via linket nedenfor.
Fristen for modtagelse af ansøgning er den 28.02.2021

Første ansættelsessamtale finder sted i uge 9. Udvalgte ansøgere kan forvente test.

Til samtalerne deltager områdeleder, en daglig leder, pædagog fra huset, et bestyrelsesmedlem
 
Straffe- og Børneattest:
Vi indhenter både børne- og straffeattest.
 
Kontakt:
Ved spørgsmål rettes henvendelse til Områdeleder Jane Sys Toftesgaard på 40626861. Ved ønske om besøg (corona sikkert) rettes henvendelse til nuværende daglige leder Jeanette Jonassen på 21675962.
 
Se lidt mere i linket om det pædagogiske arbejde i Fredensborg Kommune og i Børnehusene Nivå i særdeleshed: http://bornehusene-nivaa.dk/om-os-3
 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.