Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Daglig leder søges til vores botilbud i Græsted

Om dig:

 • jeg kan være en forstyrrelse uden at forstyrre
 • jeg er refleksiv afslutter og tænker mig om inden punktummet sættes
 • jeg har et roligt nervesystem og har mod til at stå stille
 • jeg er god til at få fællesskabet til at tage ansvar for opgaven
 • jeg har positive forventninger til mine medmennesker
 • jeg brænder for at støtte udviklingen af det menneskelige potentiale
 • jeg holder at facilitere processer og indgår naturligt i de opgaver jobbet giver
Hvis du kan nikke genkendende til flere af punkterne herover, så kunne du være et godt match til stillingen som daglig leder til Habitus Huset Ny Mårumvej.

Om os

Habitus Huset Ny Mårumvej danner rammen for 12 unikke menneskers liv.

Vi bor i en restaureret landejendom, der er omgivet af marker og hestefolde, og vi har både skoven og vandet tæt på. Borgerne, der bor i vores hus, har alle gennemgribende udviklingsforstyrrelser indenfor autismespektret, mental retardering i middel eller svær grad, samt problemskabende adfærd. Nogle har også en psykiatrisk overbygning.

Vi skaber en indholdsrig hverdag for vores borgere, som igennem livet har oplevet, at andre ikke har kunne lykkedes med at sætte de rigtige rammer for livskvalitet og udvikling. Rammerne er tilpasset de borgere, der bor på Ny Mårumvej og bliver løbende justeret i forhold til de behov, der kan opstå. Vi er vedholdende i at finde den metode, der passer bedst til den til enkelte borger, da det er borgere og ikke de pædagogiske metoder, der er unikke.

Ny Mårumvej er både spændende og udfordrende og har igennem den seneste tid været i en god udvikling på alle niveauer. Vi er ca. 45 kollegaer, som brænder for og hver dag arbejder dedikeret og struktureret med at skabe livskvalitet for vores borgere. Ledelsesteamet består, ud over den vakante stilling, af en botilbudsleder, en daglig leder og en administrativ medarbejder.

Fokus på faglighed og en god arbejdsplads
Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visualiseret struktureret pædagogik. Vi tror på, at stress minimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel hos borgere med bl.a. autismespektrumforstyrrelser. Vores mål er altid at maksimere livskvaliteten og minimere mængden af problemskabende adfærd for vores borgere, hvilket kræver mange forskellige egenskaber hos vores medarbejdere.

For det pædagogiske personale er det vigtigt, at den relationelle tilknytning til borgerne er tryg. Det kræver fokus på low arousal og ikke mindst evnen til at mentalisere. At se borgerens adfærd som udtryk for tanker, følelser, behov, mål og grunde, og derudfra at kunne tilrettelægge den pædagogiske indsats. Denne indstilling er afgørende for på hvilken måde og i hvilken grad, medarbejderne kan få lov at komme så tæt på borgeren og dermed give mulighed for udvikling.

Det pædagogiske personale er opdelt i små teams og er primært tilknyttet en bestemt borger.
Der er oftest 1:1 normering. Vi ser det dog som en stor styrke, både pædagogiske og organisatorisk, at faste medarbejdere er en del af den samlede opgaveløsning, hvilket betyder at medarbejderne på Ny Mårumvej skal kunne have indmøder hos andre end den primære borger. Dette valg giver os større fleksibilitet og mindsker samtidig en metodisk pædagogisk fastlåsthed på den enkelte borger.

I Habitus arbejder vi struktureret med udviklingsplaner i et årshjul med møder hver 2. uge, hvor fokus er på faglighed, trivsel og udvikling.

Rollen som daglig leder på Ny Mårumvej

Vi har brug for at udvide vores ledelsesteam, da vi gerne vil være tættere på den pædagogiske praksis i hverdagen. Vi skal støtte op om den komplekse pædagogiske opgave, hvilket indimellem naturligt kræver meget sparring med medarbejderne. Det fordrer, at du har lyst til at lære vores borgere og deres hverdag at kende, så du kan være en rolig støtte og samarbejdspartner for medarbejderne i de mange opgaver og beslutninger, der knytter sig til deres professionelle hverdag.

Den daglige sparring med medarbejderne og dialogerne på tværs af huset har givet alle ansatte på Ny Mårumvej en tro på, at vi sammen kan meget mere, end vi kan som enkeltindivider.
Medarbejderne skal have fornemmelsen af, at du gennem refleksion, nysgerrighed og ro tør give ejerskabet for opgaven fra dig samtidig med, at du sætter en retning.

Ny Mårumvej er i gang med en stor kulturel forandring og har fået større fokus på et fagligt dialogisk fællesskab, hvor vi er optaget af at udvikle faglige relationer, der kan tåle at vi stiller spørgsmål til hinandens praksis. Vi tror på, at det er vejen til at højne livskvaliteten hos vores borgere og ikke mindst mindske risikoen for forråelse.

Du skal som daglig leder have modet og lysten til at fortsætte og videreudvikle på de allerede gode forandringer, der er i gang. Der er højt til loftet, og vi har mange ideer til, hvordan vi kan blive endnu bedre; både i ledelsesteamet og i de enkelte teams.

Opgaverne er derudover, at:

 • Sikre godt samarbejde med vores vigtigste samarbejdspartnere bl.a. kommuner, tilsyn og pårørende
 • Følge op på økonomi for teams
 • Sikre at der følges op på udviklingspunkter sat af de forskellige tilsyn, vi er underlagt - i særdeleshed Socialtilsynet og Styrelsen for Patientsikkerhed
 • Have bagvagttelefon ca. hver 3. weekend
 • Har erfaring med og brænder for personaleledelse
 • Er uddannet pædagog eller har en anden relevant uddannelse
 • Har erfaring med, eller kendskab til, arbejdet med voksne med autismespektrum-forstyrrelse
 • Er god til vedligeholdelse af drift og aftaler
 • Er indstillet på, at det at være leder på botilbud indebærer, at du også er til rådighed uden for dagtimerne
Ansøgning

Der er ansøgningsfrist d. 9. maj og der afholdes samtaler d. 18. og 20. maj 2021.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte botilbudsleder Dorte Westrup på tlf. 22 44 57 89.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.