Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Daglig leder til afd. B, Seniorcenter Egegården

Vores kerneopgave er, at alle medvirker til, at borgeren har mulighed for at leve et meningsfyldt og selvstændigt liv. Vi arbejder på at skabe en kultur, der baserer sig på den personcentrerede omsorgstankegang. Din opgave er – sammen med centrets øvrige ledere og medarbejdere - at skabe bedst mulig trivsel for beboerne med afsæt i den enkeltes ønsker og behov.

Det du kan forvente af jobbet
Vi søger en daglig leder til Afdeling B på Seniorcenter Egegården. Som daglig leder har du personaleansvar for ca. 25 dygtige og engagerede medarbejdere (social- og sundhedsassistenter, -hjælpere samt fysioterapeut, ergoterapeut og aktivitetsmedarbejder).

Du indgår i Center Egegården/Møllegårdens lederteam, der består af centerlederen, souschefen og seks daglige ledere. Lederteamet arbejder med løbende udvikling af vores kerneopgave med særligt fokus på personcentreret omsorg og rehabilitering samt rekruttering, kompetenceudvikling og fastholdelse af medarbejdere. Vores overordnede mål er at skabe livskvalitet og høj trivsel for beboerne. Lederteamet arbejder med afsæt i Gladsaxe Kommunes værdier (https://signatur.frontlab.com/Gladsaxe/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=7e50923baaaf4691911546be789d293b.PDF) og ledelsesgrundlag (https://signatur.frontlab.com/Gladsaxe/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=9729e749f4b24c6c84ac4d9398d4deb8.PDF) samt centrets grundfortælling (https://signatur.frontlab.com/Gladsaxe/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=98750070bd084a24aa05ebf4bf59cf49.pdf).

Du er økonomiansvarlig i overensstemmelse med afdelingens budget. Det vil være en fordel, at du har arbejdet med eller har kendskab til målstyring. Du får en central rolle i udmøntningen af de strategiske indsatsområder i dit daglige ledelsesarbejde med den enkelte/afdelingen. Du skal derfor både have forståelse for det operationelle/driftsmæssige niveau og det strategiske niveau, og du skal være god til at sikre koblingen herimellem.

Det vil være en fordel, at du har erfaring med teamorganisering. Det vil også være en fordel, at du har erfaring fra en politisk styret organisation – gerne fra en offentlig eller halvoffentlig arbejdsplads.

Det, vi forventer af dig i jobbet, er, at du

 • har en sundhedsfaglig uddannelse – gerne som sygeplejerske
 • brænder for kerneopgaven og den løbende udvikling heraf sammen med dine medarbejdere
 • har en anerkendende tilgang og giver og efterspørger løbende feedback
 • har blik for den enkeltes potentiale og forstår at udnytte og udvikle potentialet
 • ervedholdende samt tillids- og tryghedsskabende
 • er strategisk tænkende og analytisk i din tilgang til opgaverne
 • kommunikerer tydeligt og tilpasser kommunikationen afhængig af person og situation
 • bidrager positivt og konstruktivt til fællesskabet

Det vil være et ekstra plus, hvis du
 • har ledererfaring og kan lede både nedad, opad, på tværs, udad og indad
 • kan fremvise ledelsesmæssige resultater på afdelings- og individniveau
 • har gennemført en lederuddannelse

Løn og øvrige ansættelsesvilkår
Løn og øvrige ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Tiltrædelse 1. april 2018 eller efter aftale.
Vores adresse er: Seniorcenter Egegården, Klausdalsbrovej 213, 2860 Søborg.

Vil du vide mere
Du kan læse om os på vores hjemmeside Seniorcenter Egegården (http://www.gladsaxe.dk/seniorcenteregegaarden) eller Seniorcenter Møllegården (http://www.gladsaxe.dk/mollegaarden.dk)

Eller ringe til centerleder Jessie Lykke på telefon 39 57 46 01.

Ansøgning mv.
Vi skal have din ansøgning senest tirsdag den 13. februar 2018.
Vi holder 1. samtaler mandag den 19. februar og 2. samtaler mandag den 26. februar.

Vi glæder os til høre fra dig.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her