Daglig leder til Danmarks førende producent af tagkviste

Daglig leder til Danmarks førende producent af tagkviste – Kom med på holdet hos Quattro House ApS

Vi er en virksomhed, hvor stolthed i arbejdet og godt humør i dagligdagen er den direkte vej til tilfredse kunder og glade medarbejdere. Vi mangler den helt rette til at varetage rollen som daglig leder af virksomheden.

En alsidig hverdag som bindeled mellem kunder og produktion

Med en baggrund som bygningskonstruktør eller tømrer kan du forvente, at du hurtigt får ansvar for dine egne projekter og gradvist overtager den daglige ledelse af Quattro House med de opgaver, der følger med denne rolle. Virksomhedens ejer står bag dig og støtter dig når du har brug for det og vil i det hele taget hjælpe dig med at komme godt i gang. Du er ikke bange for at arbejde med dagligdags IT-redskaber og nyder at have styr på din dag.

Vi har høje forventninger til dig

Du er en god leder, der har en positiv tilgang til dit arbejde og bidrager til, at alle smiler hver dag og at kunderne bliver bekræftet i, at de valgte den rigtige leverandør til deres tagkviste. Derudover kan du sætte flueben ved følgende egenskaber:

  • Du har kørekort kat. B
  • Du kan lave en tegning af en tagkvist i et tegneprogram
  • Du følger dine opgaver helt til dørs
  • Du har kendskab til kommunal byggesagsbehandling
  • Faglig uddannelse som bygningskonstruktør eller tømrer

Om Quattro House Aps

Virksomheden er stiftet i 1987 og har med tiden etableret sig som den førende virksomhed indenfor produktion af tagkviste. Vi har et tæt samarbejde med en anden virksomhed omkring montagearbejdet i projekterne.

Hvis kunden ønsker det og har brug for det varetager vi hele sagsforløbet fra rådgivning til færdig montage. Vi kan også lade kunden være med på de dele af processen, som denne føler sig i stand til at varetage – herunder montage og byggesagsbehandling.

Vi har til huse i Hyllinge udenfor Næstved og leverer kviste i hele landet.

Læs mere om Quattro Tagkviste her: https://tagkviste.dk/profil/

Næste skridt

Vi holder samtaler løbende, så du kan med fordel indsende din ansøgning med det samme via ansøgningsportalen. Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til John Martinussen, tlf. 27508868 eller skrive på john@bedreindtjening.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.