Daglig leder til Fredensgård Børnehus

Skanderborg Kommune søger daglig leder til Fredensgård Børnehus pr. 1.februar 2021

Fredensgård er en del af dagtilbuddet Højvangen, som består af 4 huse med hver deres daglige leder. På Fredensgård mangler vi en daglig leder fra 1. februar.

For at illustrere samarbejdet og snitfladerne mellem dagtilbudslederen og den daglige leder beskrives hermed eksempler på den daglige lederes lederopgaver.

Dine ansvarsområder
Overordnet set har den daglige leder det primære ledelsesmæssige fokus på den pædagogiske og personalemæssige ledelse i eget hus. Den daglige leder er derudover ansvarlig i forhold til udmøntning af delegerende ansvars- og kompetenceområder – i eget hus og på tværs af husene, herunder eksempelvis:

 • En del af dagtilbuddet ledelsesteam
 • Tilrettelæggelse af husets daglige pædagogiske praksis
 • Daglig personaleledelse
 • Fastholdelse og udvikling af pædagogiske værdier
 • Vejledning, guidning og instruktion ift. arbejdets udførsel
 • Deltagende i at skabe og implementere udviklingstiltag, både overordnet og lokalt besluttet
 • Medarbejdersamtaler med husets personale
 • Udarbejdelse af arbejdsplaner
 • Husets forældresamarbejde
 • Daglig forældrekontakt på ledelsesniveau
 • Sætte retning for forandringer.

Til stillingen søges en daglige leder som formår at udøve nærværende og synlig ledelse i forhold til børn, forældre og personale. Åbenhed og ærlighed er vigtige værdier, som vægtes særdeles højt. Det betyder, at vi forventer en troværdig leder, som vil være i stand til at rumme en kompleks hverdag og de udfordringer, der kommer.
Vi vægter en høj faglighed, derfor ønsker vi en leder, der vil være med til at sikre en forsat pædagogisk udvikling i samarbejde med medarbejderne.

Om Fredensgård
Fredensgård er et børnehus pt med 3 børnehave grupper, samt en vuggestuegruppe. Vi betragter os som, "et samlet hus" med åbenhed og interesse for hinanden. Fredensgård er et dejligt sted med vide rammer til udeliv, fysisk aktivitet og bevægelse i det alsidige terræn på vores fantastiske udearealer.
Personalet på Fredensgård er viden om, at det gode børneliv skabes gennem nærvær, kontakt og trivsel. Personalet har fokus på de gode relationer og skaber sammen med børnene de bedste læringsmiljøer.
Vi har en aktiv, resourcestærk og engageret forældregruppe, som er en stærk medspiller i at skabe den bedste hverdag for vores børn.

Se mere om os på vores hjemmeside

Praktiske informationer
Stillingen er på 37 timer/uge og aflønnes i henhold til overenskomst mellem BUPL og KL, samt aftale mellem BUPL øst og Skanderborg Kommune.

Du må påregne at gennemgå test gennem Skanderborg Kommunes HR-afdeling mellem 1. og 2. ansættelsessamtale.

Yderligere information fås hos dagtilbudsleder Helle Lund-Pedersen på telefon 29 63 01 68 eller Dorte Holst Rafn på telefon 20 32 61 54. Her kan du også aftale med os et besøg.

Vi forventer, at du ringer og aftaler et besøg og en fremvisning af Fredensgård.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler, hvor første runde er den 8. december og anden runde den 16. december

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.