Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Daglig leder til Guderup Plejecenter

Har du en ledererfaring kombineret med en faglig baggrund, som pædagog, ergoterapeut, fysioterapeut eller sygeplejerske og kunne du tænke dig at bidrage med disse kompetencer i vores nye tværfaglige lederteam – må denne lederstilling have vakt din interesse!  
 
Stillingen er en nyoprettet lederstilling på 37 timer/uge til besættelse hurtigst muligt. Du vil blive leder for to skærmede afdelinger og en større bo enhed. 
 
Den 1. maj har vi gennemført en ændring af ledelsesstrukturen. Formålet med denne strukturændring er et stort ønske om at blive til ”et hus” på tværs af specialafdelinger og bo enheder.  
Vi ønsker ved dette greb at kunne frigøre ledelsen til at kunne komme længere ud til medarbejderne. Længere ud for at kunne understøtte medarbejderne i deres udvikling og sikre implementering af nye tiltag. 
 
Vi er et lederteam som sammen med beboerne, medarbejderne, pårørende forsøger at skabe en meningsfuld hverdag. Vi ønsker at tage afsæt i ”hvad der er vigtig for dig”. Hvor tryghed, respekt og nærvær er nøglebegreber! 
 
Vi anser tværfaglighed for at være en forudsætning for at kunne løse vores kerneopgave. Denne ledelsesmæssige holdning afspejler sig ved, at vi igennem de sidste år aktivt har ansat personale med forskellige faglige baggrund og nu er turen kommet til ledelsen.  
 
Guderup Plejecenter består af 56 plejeboliger, 24 ældreboliger, to daghjem, køkken og teknisk service. 39 af plejeboligerne er målrettet til borgere, der i særlig grad er ramt af en demenssygdom.  
Sønderborg Kommunens Kompetencecenter for Demens er tilknyttet plejecenteret som en stabsfunktion. 
 
Som daglig leder 
Er du personaleleder af tre plejegrupper dag og aften. Som personaleleder skal du være rummelig og evne at få personalet til både at være selvstændig og at arbejde sammen i teams. Du motiverer og delegerer opgaver, du understøtter den enkelte medarbejders udvikling. Du sikrer en god kommunikation og information og du sikrer, at personalepolitikken omsættes i praksis. Du lytter og træffer på er fagligt grundlag og du sikrer at fundamentet for opgaveløsningen er på plads. Du sætter holdet og afholder medarbejder- og MUS-samtaler, personalemøder, coach møder og tilrettelægger og evaluerer introduktionsforløb. 
Er du faglig leder for de opgaver, som gruppen udfører. Du er ansvarlig for, at plejen, pædagogikken og omsorgen både efterlever kommunens serviceniveau og Ældrepolitikken og at dine medarbejdere er kompetente til at udføre opgaverne. Du fremmer den faglige udvikling og understøtter såvel praktikuddannelsen som faglige funktioner i gruppen. Du styrer opgavetilrettelæggelsen. Du samarbejder med centersygeplejerskerne om de sundhedsfaglige opgaver.  
Er du administrativ ansvarlig for en række opgaver, som skal udføres i relation til at være personaleleder. Du udfører egenkontrol og drøfter og justerer indsatser hvor det måtte være nødvendigt. Du indberetter utilsigtede hændelser, udarbejder handleplaner i forhold til indberetning af arbejdsskader. Du dokumenterer efter reglerne i kommunens syge fraværspolitik. 
 
Vi tilbyder: 
En god introduktion. 
Deltagelse i On boarding for nyansatte ledere. 
Nødvendig lederuddannelse. 
Daglige ledere henføres til Overenskomst om ansættelsesforhold for ledere/mellemledere ansat i den kommunale ældreomsorg, KL, FOA, DSR , SL og Lederforum. 
 
Yderligere oplysninger herunder evt. funktionsbeskrivelse, kan fås hos plejecenterleder  
Børge Moos 2790 4433, mail: bmoo@sonderborg.dk 
Ansøgning samt relevante bilag, herunder dokumentation for ledererfaring mv. skal være os i hænde senest den 20. juni 2019. Der gennemføres samtaler den 25. juni  


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.