Daglig leder til Mad og Måltid – Køkken Lindehøj i Horsens

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

GENOPSLAG

Brænder du for god ledelse og en madkultur, der giver borgerne energi til livet?

I Sundhed og Ældre, Mad og Måltid søger vi en positiv og visionær leder med gode relationsevner til at stå i spidsen for Lindhøj Køkken, der leverer mad til borgere på plejecenter, i café og i egne hjem.

Energi til livet
Hvis du kan se dig selv som ambitiøs og engageret leder af et køkken, hvor det rigtige måltid ikke kun er en oplevelse for borgeren og en væsentlig del af en god hverdag - men også en forebyggende indsats, som hjælper med at holde borgeren sund og rask, så skynd dig at læse videre…

I Lindehøj Køkken bliver du leder for en flok stolte og engagerede medarbejdere, som brænder for at give borgerne en god madoplevelse og den rette ernæring. Det bliver din opgave at sætte rammen for en god arbejdsplads, hvor vi har trivsel, faglig stolthed og arbejdsglæde. Du skal sikre den daglige drift og have fokus på den faglige kvalitet, samt udvikling og samarbejde ud i organisationen.

Mad og Måltid består i alt af fire køkkenområder, som laver mad til kommunens plejeboliger, madservice til hjemmeboende borgere og mad til ni åbne café- og samværstilbud. Som daglig leder af Køkken Lindehøj, vil du blive en del af et stærkt fagligt team med de øvrige tre daglige ledere i Mad og Måltid, samt den faglige leder, en projektmedarbejder og to diætister. Desuden vil du blive en del af den samlede ledergruppe i vores område Aktivitet, Forebyggelse, Mad og Måltid.

I Køkken Lindehøj står vi hver dag for produktionen af 123 døgnforplejninger til beboere i plejeboliger, akutpladser og døgnrehabilitering. Derudover er vi kommunens leverandør af madservice, og herigennem producerer vi på alle hverdage ca. 375 portioner køle/vakuummad til hjemmeboende. Som kronen på værket servicerer vi også 3 åbne caféer i café- og samværstilbud. Køkken Lindehøj er fordelt på tre matrikler: Lindehøj centeret, Nørrevang og Kildebakken.


Hvad er din opgave?
I din ledelsesstil sætter du dine medarbejdere fri og giver dem mulighed for at vokse og tage medansvar. Vi tror på udvikling og faglig stolthed, at du vil gå forrest og vise medarbejderne vejen.

Udover dit fokus på den daglige drift og produktionen, skal du være med til at sikre, at Mad og Måltid er rustet til at imødekomme behov og efterspørgsel i fremtiden. Vi udvikler kontinuerligt på vores kosttilbud og produktion – både i forhold til bæredygtighed, økologi og madkultur. Derudover har vi stort fokus på, at maden skal passe til den enkelte borger ved både at have det rette ernæringsindhold og den rette konsistens. Og vi har fokus på, hvordan vi kan få vores Café- og samværstilbud til at blomstre.


Hvem er du?
Vi tilbyder et stort råderum, engagerede og fagligt stærke medarbejdere samt et godt og udviklende kollegaskab. Derfor har vi også en ide om, hvem du er.

Fagligt

  • Du har uddannelse og erfaring som Økonoma, Kok, Professionsbachelor i Sundhed og Ernæring med retning Fødevarer og Ledelse eller tilsvarende.
  • Du har ledelsesmæssig erfaring gerne fra det kommunale område med ansvar for faglig, økonomisk, udviklings- og personalemæssig ledelse
  • Du kan arbejde selvstændigt og samtidig tværfagligt med mange samarbejdspartnere 
  • Du mestrer fjernledelse, således at retningen er tydelig, også når du ikke er tilstede
  • Du har erfaring med madservice
  • Du har en diplomuddannelse i ledelse eller er villig til at påbegynde uddannelsen sideløbende med ansættelsen

Personligt
  • Du har skarpe kommunikationsevner både mundtlige og skriftlige, og du formår at begå dig blandt mange forskellige mennesker
  • Du er servicemindet – og går ikke på kompromis med den gode service
  • Du er nærværende og anerkendende
  • Du er et naturtalent, når det handler om at arbejde med og lede relationer, og du kan skabe gode samarbejdsrelationer
  • Du er en ambitiøs og visionær leder, der formår at få visioner og mål omsat til handling
  • Du har en frisættende ledelsesstil og er god til sætte andres kompetencer i spil
  • Du ser muligheder, er positiv og fleksibel

Vores vision
”I Sundhed og Ældre står vi sammen om at være ambitiøse, skabe sammenhæng for borgeren og fremstå som et fagligt fyrtårn.”

Det er den vision, der guider vores arbejde i området Aktivitet, Forebyggelse, Mad og Måltid, som Køkken Lindehøj er en del af.

Vores ambition i Mad og Måltid er at have høj faglighed og samtidig udvise fleksibilitet og være servicemindet i samarbejdet med borgeren og vores mange, øvrige samarbejdspartnere såsom plejeboligerne og hjemmeplejen.

Vi indgår som en vigtig brik i Sundhed og Ældre, hvor vi er et fælles VI. Vi arbejder kontinuerligt på, at alle dele af Sundhed og Ældre tænker mad og måltid ind som en helt afgørende komponent i borgerens liv.

Via vores indsatser skaber vi forebyggelse, sundhed, gode oplevelser og livskvalitet for borgeren.

Noget for dig? Skynd dig at sende os en ansøgning, som vi se rigtig meget frem til at modtage.

Du vil i jobbet referere til dels Områdeleder Anne Marie Würgler Hansen og Faglig leder Helle Brygger Rasmussen

Ansøgningsfrist: d.17.02.22

Ansættelsessamtaler forventes afholdt 22.02.22 og 24.02.22. Der vil være 2 runder ansættelsessamtaler
Stillingen ønskes besat 01.04.22. 

For yderligere information
Kontakt Faglig Leder Helle Brygger Rasmussen på 22 60 41 72
 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Daglig leder til Mad og Måltid – Køkken Lindehøj i Horsens

GENOPSLAG

Brænder du for god ledelse og en madkultur, der giver borgerne energi til livet?

I Sundhed og Ældre, Mad og Måltid søger vi en positiv og visionær leder med gode relationsevner til at stå i spidsen for Lindhøj Køkken, der leverer mad til borgere på plejecenter, i café og i egne hjem.

Energi til livet
Hvis du kan se dig selv som ambitiøs og engageret leder af et køkken, hvor det rigtige måltid ikke kun er en oplevelse for borgeren og en væsentlig del af en god hverdag - men også en forebyggende indsats, som hjælper med at holde borgeren sund og rask, så skynd dig at læse videre…

I Lindehøj Køkken bliver du leder for en flok stolte og engagerede medarbejdere, som brænder for at give borgerne en god madoplevelse og den rette ernæring. Det bliver din opgave at sætte rammen for en god arbejdsplads, hvor vi har trivsel, faglig stolthed og arbejdsglæde. Du skal sikre den daglige drift og have fokus på den faglige kvalitet, samt udvikling og samarbejde ud i organisationen.

Mad og Måltid består i alt af fire køkkenområder, som laver mad til kommunens plejeboliger, madservice til hjemmeboende borgere og mad til ni åbne café- og samværstilbud. Som daglig leder af Køkken Lindehøj, vil du blive en del af et stærkt fagligt team med de øvrige tre daglige ledere i Mad og Måltid, samt den faglige leder, en projektmedarbejder og to diætister. Desuden vil du blive en del af den samlede ledergruppe i vores område Aktivitet, Forebyggelse, Mad og Måltid.

I Køkken Lindehøj står vi hver dag for produktionen af 123 døgnforplejninger til beboere i plejeboliger, akutpladser og døgnrehabilitering. Derudover er vi kommunens leverandør af madservice, og herigennem producerer vi på alle hverdage ca. 375 portioner køle/vakuummad til hjemmeboende. Som kronen på værket servicerer vi også 3 åbne caféer i café- og samværstilbud. Køkken Lindehøj er fordelt på tre matrikler: Lindehøj centeret, Nørrevang og Kildebakken.


Hvad er din opgave?
I din ledelsesstil sætter du dine medarbejdere fri og giver dem mulighed for at vokse og tage medansvar. Vi tror på udvikling og faglig stolthed, at du vil gå forrest og vise medarbejderne vejen.

Udover dit fokus på den daglige drift og produktionen, skal du være med til at sikre, at Mad og Måltid er rustet til at imødekomme behov og efterspørgsel i fremtiden. Vi udvikler kontinuerligt på vores kosttilbud og produktion – både i forhold til bæredygtighed, økologi og madkultur. Derudover har vi stort fokus på, at maden skal passe til den enkelte borger ved både at have det rette ernæringsindhold og den rette konsistens. Og vi har fokus på, hvordan vi kan få vores Café- og samværstilbud til at blomstre.


Hvem er du?
Vi tilbyder et stort råderum, engagerede og fagligt stærke medarbejdere samt et godt og udviklende kollegaskab. Derfor har vi også en ide om, hvem du er.

Fagligt

  • Du har uddannelse og erfaring som Økonoma, Kok, Professionsbachelor i Sundhed og Ernæring med retning Fødevarer og Ledelse eller tilsvarende.
  • Du har ledelsesmæssig erfaring gerne fra det kommunale område med ansvar for faglig, økonomisk, udviklings- og personalemæssig ledelse
  • Du kan arbejde selvstændigt og samtidig tværfagligt med mange samarbejdspartnere 
  • Du mestrer fjernledelse, således at retningen er tydelig, også når du ikke er tilstede
  • Du har erfaring med madservice
  • Du har en diplomuddannelse i ledelse eller er villig til at påbegynde uddannelsen sideløbende med ansættelsen

Personligt
  • Du har skarpe kommunikationsevner både mundtlige og skriftlige, og du formår at begå dig blandt mange forskellige mennesker
  • Du er servicemindet – og går ikke på kompromis med den gode service
  • Du er nærværende og anerkendende
  • Du er et naturtalent, når det handler om at arbejde med og lede relationer, og du kan skabe gode samarbejdsrelationer
  • Du er en ambitiøs og visionær leder, der formår at få visioner og mål omsat til handling
  • Du har en frisættende ledelsesstil og er god til sætte andres kompetencer i spil
  • Du ser muligheder, er positiv og fleksibel

Vores vision
”I Sundhed og Ældre står vi sammen om at være ambitiøse, skabe sammenhæng for borgeren og fremstå som et fagligt fyrtårn.”

Det er den vision, der guider vores arbejde i området Aktivitet, Forebyggelse, Mad og Måltid, som Køkken Lindehøj er en del af.

Vores ambition i Mad og Måltid er at have høj faglighed og samtidig udvise fleksibilitet og være servicemindet i samarbejdet med borgeren og vores mange, øvrige samarbejdspartnere såsom plejeboligerne og hjemmeplejen.

Vi indgår som en vigtig brik i Sundhed og Ældre, hvor vi er et fælles VI. Vi arbejder kontinuerligt på, at alle dele af Sundhed og Ældre tænker mad og måltid ind som en helt afgørende komponent i borgerens liv.

Via vores indsatser skaber vi forebyggelse, sundhed, gode oplevelser og livskvalitet for borgeren.

Noget for dig? Skynd dig at sende os en ansøgning, som vi se rigtig meget frem til at modtage.

Du vil i jobbet referere til dels Områdeleder Anne Marie Würgler Hansen og Faglig leder Helle Brygger Rasmussen

Ansøgningsfrist: d.17.02.22

Ansættelsessamtaler forventes afholdt 22.02.22 og 24.02.22. Der vil være 2 runder ansættelsessamtaler
Stillingen ønskes besat 01.04.22. 

For yderligere information
Kontakt Faglig Leder Helle Brygger Rasmussen på 22 60 41 72
 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.