Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Daglig leder til Specialcenter Slagelse

Daglig leder, søges til Specialcenter Slagelse, Rosenkildevej 65 A, botilbud til voksne borgere med funktionsnedsættelser.

Tiltrædelse efter aftale.

Specialcenter Slagelse er en virksomhed indenfor ’Handicap & psykiatri’ i Slagelse kommune.
Specialcenter Slagelse består af aflastning, botilbud til børn og unge med handicap, bofællesskaber og botilbud til voksne borgere med handicap, beskæftigelsestilbud, samt ledsageordning til mennesker med handicap.

Rosenkildevej 65 A, søger en daglig leder, der i samarbejde med borgere, pårørende, værger og personale, vil være med til at skabe rammerne for et godt liv på Rosenkildevej 65 A.

Rosenkildevej 65 A, er et botilbud med 15 lejligheder efter ABL § 105, beliggende i udkanten af Slagelse i området Rosenkildeparken.

Beboerne på Rosenkildevej 65 A, er borgere med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser i alderen 34 til 74 år. Samtlige borgere har et differenceret støttebehov – og der arbejdes recovery orienteret, hvor særlig understøttende kommunikationsformer er vigtig. Der er ligeledes et aktivt og engageret pårørenderåd.

Rosenkildevej 65 A, tilbyder en engageret og udviklingsorienteret medarbejdergruppe, der har høje forventninger til en kommende leder, og som glæder sig til at byde deres nye daglige leder velkommen.

Medarbejderne ønsker sig en leder, der kan skabe tydelig retning og understøttelse i arbejdet, for at kunne arbejde systematisk og praksisnært, med den enkelte borgers handleplan.

Den daglige ledelse af tilbuddet varetages af daglig leder, herunder alt hvad der tilhører omkring personaleledelse, økonomiansvar og udvikling af tilbuddet, hvor det er naturligt, at man indgår i relevant og tæt sparring med øvrige ledere i centret.

Rosenkildevej 65 A, er lige nu i en spændende proces, hvor der arbejdes med struktur og kultur, og hvor faglighed skal gå hånd i hånd med hverdagen. Vi tilbyder, at du kan blive en del af et større ledelsesteam. Vi er 14 daglige ledere, 2 områdeledere og en virksomhedsleder. Vi tilstræber, at spille hinanden gode i vores daglige arbejde, og veksler gerne både prøvede og uprøvede ideer med hinanden, til gensidig inspiration for opgaveløsningen i de forskellige tilbud.

Vi er i SPS organiseret således, at lederne indgår i formaliserede interne ledelses-klynge-netværk, og du vil som ny leder hos os blive tilknyttet en mentorordning.

Vi forventer af dig, at du forpligter dig på faglig og personlig udvikling, at du tydeligt arbejder med ambitioner for tilbuddet på Rosenkildevej 65 A, og for Specialcenter Slagelse, som Rosenkildevej 65 A, er en del af.

Vi forventer ligeledes, at du kan inspirere, sætte faglig retning og videreudvikle på tilbuddet, og at du er bevidst om, at du arbejder i en politisk styret organisation. Det er en fordel du har ledelseserfaring og erfaring med økonomiansvar, gerne suppleret med leder uddannelse.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos:


Løn efter gældende overenskomst og lokal aftale, eventuelle lønkrav bedes anført i ansøgningen.

Ansøgningsfrist
  • 28. februar 2021

Samtaler vil finde sted i uge 10.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.