Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Daglig pædagogisk leder til dagtilbuddene i Haarby - Glamsbjergområdet

Vil du være med til at sætte rammerne for vores dagtilbud? Er du anerkendende og empatisk i din omgang med andre mennesker? Kan du gå foran, er du tydelig, og brænder du for at indgå i det daglige pædagogiske arbejde? Har du ledelseserfaring, eller er du en dygtig pædagog, som har lyst til at prøve kræfter med ledelse? Og vil du være en del af et velfungerende ledelsesteam, som byder nye pædagogiske tanker og kompetencer velkommen? Så har vi et spændende job til dig!

Vi søger en ambitiøs, dynamisk, hjertevarm og nærværende daglig pædagogisk leder, som skal have daglig base i Børnehuset Haarby, da vores daglige leder efter ni år har valgt at søge nye udfordringer.

Stillingen er på fuldtid med forventet ansættelse 1. marts 2021.

Hvem er vi

Dagtilbuddene i Haarby – Glamsbjergområdet er en forholdsvis ny områdeinstitution, som består af områdets dagplejere, Børnehuset Haarby og Børnehaven Uglebo. Tilsammen er vi 49 ansatte og ca. 215 børn fordelt på dagpleje, vuggestue og børnehaver.

Vores tre enheder blev fra 2019 samlet i et dagtilbud. Vi er midt i det spændende arbejde med at udvikle og bevare de særlige kendetegn for hver enhed samtidig med, at der sættes en fælles retning for hele området. Fagligt har vi mange forskellige kompetencer, bl.a. motorik-, sprog-, praktik-, vækst- og inklusionsvejledere, samt pædagoger med kompetencer til at arbejde ud fra den neuroaffektive udviklingspsykologi.

I vores dagtilbud vil vi kendes for at skabe de bedste betingelser for læring, udvikling, dannelse og trivsel for alle børn. Vi spiller hinanden gode med hver vores erfaringer og kompetencer. Vi er en organisation i bevægelse med fokus på at udvikle og fastholde en høj kvalitet i alle enheder af vores dagtilbud.

Børnehuset Haarby

Børnehuset Haarby er et integreret dagtilbud med vuggestue og børnehave, der er i gennemsnit 23 vuggestuebørn og 67 børnehavebørn. Det bærende fundament for børn og voksne er anerkendelse, trivsel og udvikling. Børnegrupperne er i vuggestuen delt i to grupper med børn fra 0 – 2,11 år og i børnehaven delt i grupper med børn fra 3 – 5 år og én gruppe for de kommende skolebørn. Der er et tæt samarbejde med Haarby Skole i forhold til overgang fra børnehave til skole.

I Børnehuset er der fokus på læring, fællesskab og sammenhæng i barnets liv. De nære relationer er udgangspunktet for det enkelte barns trivsel. De fysiske rammer understøtter både de små og store fællesskaber, som giver plads og rum til, at børnene i en vis udstrækning kan udforske børnehuset ud fra det enkelte barns mod, lyst og behov. Vi prioriterer særligt tilrettelagte fællesskaber til understøttelse af det enkelte barns behov og udvikling.

Ledelsesteam og ledelse

Du bliver en del af et ledelsesteam, som består af områdeleder og daglig pædagogisk leder tilknyttet børnehaven Uglebo. Vi vil kendes på at lede anerkendende og tydeligt i en travl hverdag, hvor vi møder forandringer og nye krav som et godt udgangspunkt for at fastholde udviklingen af ledelsesteamet, de enkelte enheder og hele området.

Vi forventer, at alle bidrager med en konstruktiv, anerkendende og engageret tilgang i forhold til det faglige arbejde med medarbejdere, pædagogisk praksis, børn, forældre og andre samarbejdspartnere.

Om jobbet

Du får din daglige gang i Børnehuset Haarby, hvor du vil blive ansvarlig for den daglige drift. Du kan se værdien i at være helt tæt på og medskabende i den nære daglige pædagogiske praksis i samarbejde med kollegaer, børn og forældre.

Du får mulighed for at være med til at præge den forholdsvise nye områdeinstitution med ny viden og nye perspektiver. Du skal være med til at skabe samhørighed og fællesskab både i de enkelte enheder og i det store fællesskab. Du får en unik mulighed for at være med til at udvikle den pædagogiske praksis på overordnet plan – både i dagpleje, vuggestue og børnehave, samtidig med, at du er med til implementeringen i den daglige praksis i Børnehuset Haarby.

Opgaverne er mange og forskelligartede. Det er en kompleks stilling, der stiller krav om, at du er fleksibel, omstillingsparat, tør tage den svære dialog, er tydelig og samtidig anerkendende i din tilgang til andre mennesker.

Stillingen rummer tid til ledelse og administration i ca. 12 timer om ugen og ca. 25 fastlagte timer, hvor du er en del af den pædagogiske praksis. Du skal derfor kunne se kvaliteten i, at du som leder, arbejder både med ledelse og daglig pædagogisk praksis.

Vi kan tilbyde dig:

 • En unik mulighed for at være med til at sætte retning i en forholdsvis ny organisering
 • Et velfungerende ledelsesteam, som ser frem til at byde nye pædagogiske tanker og kompetencer velkommen
 • En organisation i udvikling
 • Spændende udviklingsprojekter; både kommunalt, i vores partnerområde og lokalt
 • Et fagligt samarbejde i kommunen, bl.a. på tværs af professioner
 • En afvekslende, travl og spændende hverdag
 • Gode og dygtige kollegaer med et tæt sammenhold omkring kerneopgaven

Hvem er du

Du har lyst til at lede pædagogisk personale på en empatisk og anerkendende måde. Du vil være med til at reflektere over og skabe nye perspektiver i praksis sammen med både medarbejderne og ledelsesteamet.

Derudover forventer vi, at du:

 • har en pædagogfaglig uddannelse og har mod på lederuddannelse
 • brænder for at få (mere) erfaring med personaleledelse
 • har viden, erfaring og kendskab til 0 – 6 års pædagogik
 • har lyst og kompetencer til at arbejde med alle aldersgrupper i børnehuset
 • er anerkendende og empatisk i din omgang med andre mennesker
 • ser forældrene som vigtige samarbejdspartnere
 • har viden om og fokus på inklusion, neuroaffektiv udviklingspsykologi og børn i udsatte positioner
 • gerne har særlig interesse og viden om børn og digital dannelse
 • har lyst til at arbejde i en politisk styret organisation
 • har gode evner inden for processtyring – du formår at holde fokus og nå i mål
 • har gode formuleringsevner, både på skrift og i tale

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente børne- og straffeattest ved ansættelse, og at denne skal være tilfredsstillende, inden ansættelse kan finde sted. Dette kan du gøre på digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Vi sætter stor pris på, at du kontakter områdeleder Lisbeth Hyrup Hansen på telefon 51 33 29 35 inden ansøgning, så du har mulighed for at høre mere om stillingen og evt. aftale besøg, så vi kan hilse på hinanden.

Ansøgningsfristen er den 17. januar 2021, og vi forventer at holde første samtale den 21. januar og anden samtale den 27. januar.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.