Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Daglig pædagogisk leder til Træstubben

Daglig pædagogisk leder søges til Træstubben i Børnenes Univers Billund

I Børnenes Univers Billund skal alle opleve sig ventet, velkomne, værdsatte og værdifulde i fællesskabet.

Børnenes Univers Billund ligger i Børnenes Hovedstad. Her lærer børnene gennem leg og er skabende verdensborgere. Vi arbejder med leg, læring og kreativitet i et læringsmiljø, hvor de voksne er med-legende, med-eksperimenterende og har positive forventninger til børnene som med-skabere af eksperimenterende læreprocesser.

Leg er i vores øjne helt essentielt for barnets udvikling. Du oplever derfor hos os spændende og inspirerende lege- og læringsmiljøer både ude og inde, hvor der er fokus på både det enkelte barn, børnegruppen og børnefællesskabet.

I vores pædagogiske praksis tager vi udgangspunkt i styrker, resurser og fællesskaber og skaber optimale løsninger sammen med børn, forældre og tværfaglige samarbejdspartnere.

Vi mener børns trivsel, læring, dannelse og udvikling er et fælles ansvar. Vi inddrager børnenes perspektiver i rammesætningen af det gode lege- og læringsmiljø og vægter et tillidsfuldt og ligeværdigt forældresamarbejde højt.

Vi har en høj andel af pædagoger ansat og prioriterer kompetenceudvikling i tæt kobling til praksis, hvor vi arbejder målstyret, data- og videns informeret i professionelle læringsfælleskaber med fokus på det kollektive ansvar for børnene. Vi anvender aktionslæring og video i udvikling af vores praksis.

Børnenes Univers Billund består af 3 enheder med hver sin pædagogiske linje.

Natur & Eksperimenter på Tuen 2: Træstubben (0 – 6 år)

Sundhed & Bevægelse på Engdraget 8: Klatretræet (3 – 6 år)

Kreativitet & Udeliv på Engdraget 8: Trætoppen (0 – 6 år)

Hver enhed har en daglig pædagogisk leder og ledelsesteamet består af Dagtilbudslederen og de 3 daglige pædagogiske ledere.

At arbejde med pædagogiske linjer betyder, at der på den enkelte enhed er et særligt fokus på, hvordan den fysiske indretning og de pædagogiske aktiviteter understøtter den pædagogiske linje.

Vi har i Træstubben indrettet os både ude og inde, så der er mulighed for at tilegne sig mange forskellige erfaringer med naturen og naturfænomener. Vi har dyr både inde og ude – og både levende og ”døde”. Vi har et eksperimentarium/naturværksted og en stald. Aktiviteterne retter sig mod, at fremme kendskabet til naturen med alle sanser og lysten til at eksperimentere. Og opleve dette som kilde til rum for leg, oplevelser, udforskning og viden.

Vi arbejder med hold- og funktionsopdeling. På nogle tidspunkter af dagen er børn og voksne sammen i mindre grupper eller sammen på holdet og på andre tidspunkter af dagen har de voksne fordelt sig, og børnene kan vælge, hvad de gerne vil deltage i.

Vores hverdag er bygget op omkring nogle faste rutiner, børneinitierede lege og voksenstyrede aktiviteter.

De daglige rutiner er fastlagte i huset, så det er genkendeligt for alle, og fordelingen af de voksne giver mulighed for ro, læring og tryghed for børnene.

Vi søger en synlig leder:

 • Der sætter tydelig retning, mål og rammer.
 • Der tager beslutninger, handler og følger op.
 • Der gennem inddragelse og meningsskabende processer videreudvikler institutionens pædagogiske praksis og skaber ønskede resultater og forbedringer i kerneopgaven.
 • Der ser medarbejdernes potentialer, motiverer, støtter og udvikler dem.
 • Der prioriterer et tæt og tillidsfuldt samarbejde med ledelsesteamet, og hvor vi i fællesskab bringer vores erfaringer, viden og faglige kompetencer i spil.
 • Der inddrager forældrenes resurser og perspektiver som naturlige elementer i forældresamarbejdet samt i udviklingen af læringsmiljøet omkring det enkelte barn og børnefællesskaber.
 • Der inddrager lokalsamfundets resurser i udviklingen af et godt læringsmiljø.
 • Som værdsætter glæde, humor og den gode stemning i hverdagen og derigennem styrker arbejdsglæden og det gode arbejdsmiljø.
 • Der tager ansvaret for et respektfuldt og tillidsfuldt samarbejde med TR, AMR gennem TRIO møder og MED lokaludvalget.
 • Der er loyal overfor institutionskulturen i Børnenes Univers Billund og ser muligheder fremfor begrænsninger i videreudviklingen af kulturen.
 • Der har en pædagogiks grunduddannelse og gerne ledererfaring.
 • Der er en habil it – bruger, der har nemt ved at lære nye systemer og programmer.

Som leder har du overblik og gennemslagskraft og navigerer i spændingsfeltet mellem stabilitet og fornyelse – samt relationer og resultater. Du har positive forventninger og stiller krav til dine medarbejdere og samarbejdspartnere. Du er nærværende, har engagement, er lyttende og udstråler glæde og begejstring samt mestrer en empatisk og anerkendende kommunikation. Og du er i stand til at understøtte vores stærke fokus på samarbejde og samarbejdskulturen.

Vi håber, at ovenstående har vagt din interesse og at du har fået lyst til at søge stillingen som daglig pædagogisk leder i Træstubben.

Du kan læse vores Læreplan her https://boernenes-univers-billund.aula.dk/ 

Hvis du vil vide mere om stillingen så kontakt Kirsten Vestergaard, Dagtilbudsleder i Børnenes Univers Billund på nummer 25557723

Fremvisning af institutionen kan ske efter aftale med Kirsten Vestergaard

Ansættelsesprocessen

Sidste ansøgningsfrist er den 8. marts 2021 kl.12.00

Den 24. marts 2021 fra klokken 16.00 og frem afholdes 1. samtale.

De kandidater, der udvælges til 2. samtale, skal gennemføre en test hos Lundgaard Konsulenterne den 6. april 2021. Testene foregår i tidsrummet kl..8.00 – 16.00 på Hotel Scandic i Kolding.

Den 14. april 2021 gennemføres 2. samtale

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst og principperne om Lokal Løn. Stillingen besættes på overenskomstvilkår.

Vi forventer, at den nye daglige pædagogiske leder kan tiltræde den 1. juni 2021.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.