Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dagmarskolen søger lærere

Vi søger to lærere og evt. vikar fra den 1.marts 2018 eller snarest derefter. De faste stillinger er på 37 timer pr. uge. Vikariatet er på 32 timer pr. uge og består af inklusionstimer. 

Udover inklusion skal følgende timer dækkes:
 
3.årgang:     Dansk, matematik, historie, kristendom og billedkunst
 
4.årgang:     Svømning (drenge), matematik, natur og teknologi
 
6.årgang:     Håndværk og design
 
Desuden ønskes ansøgere med kompetencer og viden indenfor læseindlæring.

Om os: 
På Dagmarskolen er vi positive, dygtige og anerkendende overfor kolleger, elever og forældre – så det er vores nye lærer naturligvis også.

Det er vigtigt for os, at vores nye medarbejder tænker innovativt og har gode kompetencer i forhold til en kreativ anvendelse af IT i undervisningen.

Dagmarskolen har ca. 500 elever i 0.-6. klasse og er afdelingsopdelt i indskoling og mellemtrin. Omkring 250 elever er tilmeldt skolens SFO.

Vi samarbejder i årgangsteam på tværs af faggrupper, og vi har fokus på inklusion, faglighed og trivsel. Vi prioriterer bl.a. udvikling af vores inklusionsindsats samt øget anvendelse af IT og medier i undervisningen. Vi anvender målrettet den understøttende undervisning til at styrke elevernes kompetencer indenfor IT. Desuden er vi Unicef Rettighedsskole.

På Dagmarskolen er der 43 lærere og 20 pædagoger, foruden 2 sekretærer og en ledelse bestående af skoleleder, viceskoleleder og SFO-leder.

Dagmarskolen er beliggende 200 m fra Ringsted Station, hvortil der er hyppige togforbindelser mod nord (Roskilde/ København), mod syd (Næstved/Vordingborg) og mod vest (Sorø, Slagelse)

Yderligere oplysninger om skolen og stillingerne kan findes på www.dagmarskolen.dk eller kontakt skoleleder Gitte Asmussen.
 
Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.
 
Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.
 
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen ”Send ansøgning” neden under selve stillingsopslaget og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. CV, eksamensbeviser mv.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Lærer til specialområdet

Odsherred Kommune

Odsherred
Brænder du for specialområdet og for børn med generelle indlæringsvanskeligheder? Da en af vores gode kollegaer har søgt nye og spændende udfordringer indenfor ledelse, søger vi en ny teamkollega og lærer i vores overbygning, som består af 18 elever...
Indrykket:25. juni 2018
Udløbsdato:20. august 2018

Bramsnæsvigskolen har brug for en dansklærer

BRAMSNÆSVIGSKOLEN

Lejre
Bramsnæsvigskolen søger en lærer som brænder for: Dansk i 4.-9. klasse. Håndværk og design til 4.-7. klasse. LKT (Læring, kontakt og trivsel). Det er en bonus, hvis du også har erfaring med historie og kristendom, da det også hører til skemaet. Stil...
Indrykket:6. juli 2018
Udløbsdato:8. august 2018

Lærer søges

Hjortholm Kostskole

Næstved
med tiltrædelse senest d. 1. oktober 2018 Hjortholm Kostskole er en kostskole for elever, der er særligt udfordret af vanskelige livsvilkår. De lever typisk med emotionelle og sociale vanskeligheder og nogle tillige med ADHD og lettere nedsat kognit...
Indrykket:9. juli 2018
Udløbsdato:19. august 2018

Lærer til specialklasserne Vemmelev Skole

Slagelse Kommune

Slagelse
Fastansættelse på fuld tid. Stillingen ønskes besat pr. 1.september 2018, men vi venter gerne på den rette.Du bliver primært tilknyttet mellemste trin (6.-7.-8. klasser) i specialklasserækken. Har du linjefag i matematik, n t eller f k er det fint, ...
Indrykket:11. juli 2018
Udløbsdato:24. august 2018

Lærer til indskolingen Vemmelev Skole

Slagelse Kommune

Slagelse
pr. 15. august 2018 eller snarest muligt herefter.En af vores lærere fået arbejde tættere på sin bopæl, og vi søger derfor en dygtig indskolingslærer. Stillingen er en fast stilling på fuld tid tilknyttet indskolingsteamet. Vi ønsker os en lærer med...
Indrykket:2. juli 2018
Udløbsdato:6. august 2018