Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dagmarskolen søger lærere

Vi søger to lærere og evt. vikar fra den 1.marts 2018 eller snarest derefter. De faste stillinger er på 37 timer pr. uge. Vikariatet er på 32 timer pr. uge og består af inklusionstimer. 

Udover inklusion skal følgende timer dækkes:
 
3.årgang:     Dansk, matematik, historie, kristendom og billedkunst
 
4.årgang:     Svømning (drenge), matematik, natur og teknologi
 
6.årgang:     Håndværk og design
 
Desuden ønskes ansøgere med kompetencer og viden indenfor læseindlæring.

Om os: 
På Dagmarskolen er vi positive, dygtige og anerkendende overfor kolleger, elever og forældre – så det er vores nye lærer naturligvis også.

Det er vigtigt for os, at vores nye medarbejder tænker innovativt og har gode kompetencer i forhold til en kreativ anvendelse af IT i undervisningen.

Dagmarskolen har ca. 500 elever i 0.-6. klasse og er afdelingsopdelt i indskoling og mellemtrin. Omkring 250 elever er tilmeldt skolens SFO.

Vi samarbejder i årgangsteam på tværs af faggrupper, og vi har fokus på inklusion, faglighed og trivsel. Vi prioriterer bl.a. udvikling af vores inklusionsindsats samt øget anvendelse af IT og medier i undervisningen. Vi anvender målrettet den understøttende undervisning til at styrke elevernes kompetencer indenfor IT. Desuden er vi Unicef Rettighedsskole.

På Dagmarskolen er der 43 lærere og 20 pædagoger, foruden 2 sekretærer og en ledelse bestående af skoleleder, viceskoleleder og SFO-leder.

Dagmarskolen er beliggende 200 m fra Ringsted Station, hvortil der er hyppige togforbindelser mod nord (Roskilde/ København), mod syd (Næstved/Vordingborg) og mod vest (Sorø, Slagelse)

Yderligere oplysninger om skolen og stillingerne kan findes på www.dagmarskolen.dk eller kontakt skoleleder Gitte Asmussen.
 
Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.
 
Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.
 
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen ”Send ansøgning” neden under selve stillingsopslaget og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. CV, eksamensbeviser mv.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Lærer til skolebehandlingstilbud

SKOLE/BEHANDLINGSTILBUDDET YDERBYSKOLEN ApS

Odsherred
Skole Behandlingstilbuddet Yderbyskolen søger lærer: Yderbyskolen er et tilbud til elever, der har brug for en specielt tilrettelagt skoledag. Målgruppen er børn og unge i alderen 8-17 år, som har sociale, emotionelle og eller faglige vanskeligheder...
Indrykket:6. august 2018
Udløbsdato:1. oktober 2018

Lærere Sydskolen Fårevejle

Odsherred Kommune

Odsherred
Vil du være med til at præge eleverne på Sydskolen Fårevejle? - er det dig vi mangler! Vi søger to lærere til Sydskolen Fårevejle Sydskolen ligger i det dejlige Odsherred, hvor vi har masser af frisk luft og mange muligheder, for at benytte den skøn...
Indrykket:17. september 2018
Udløbsdato:23. oktober 2018

Dansklærer til Søndermarksskolen

Slagelse Kommune

Slagelse
Søndermarksskolen søger en engageret lærer, der vil være med til at videreudvikle skolen, så vi forbliver en attraktiv skole for elever, forældre og medarbejdere. En skole, hvor der er fokus på et højt læringsudbytte i et miljø, hvor alle trives. Vi...
Indrykket:3. september 2018
Udløbsdato:23. september 2018

Erfaren AKT-lærer til Marievangsskolen

Slagelse Kommune

Slagelse
Marievangsskolen søger en erfaren AKT-lærer med mod på undervisningsopgaver.Da én af vores medarbejdere søger nye udfordringer, har vi mulighed for yderligere at styrke skolens inklusionsindsats.Derfor søger vi en person deraltid har mod på at udvik...
Indrykket:6. september 2018
Udløbsdato:25. september 2018

Dansk- og klasselærer til indskolingen på Flakkebjerg Skole

Slagelse Kommune

Slagelse
Er du uddannet lærer med lyst til og erfaring med arbejdet som dansk- og klasselærer i indskolingen, så er det måske lige dig, vi søger til den ledige stilling som dansklærer i 1. og 2. klasse og med klasselærerfunktion i 1. klasse.Flakkebjerg Skole...
Indrykket:13. september 2018
Udløbsdato:1. oktober 2018