Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dagmarskolen søger pædagogmedhjælpere til SFO

Vi søger tre medarbejder med relevant pædagogisk erfaring. 
To stillinger er i perioden 1. april 2018 -30. juni 2018 og en stilling er i perioden 1. april 2018 – 30. september 2018. Alle stillinger er på 25 timer om uge.
 
Vi søger pædagogmedhjælpere, der kan bidrage med aktiviteter i dagligdagen i SFOen. Vi ønsker, at vores nye medarbejdere bidrager med krea-aktiviteter, bevægelse, dans, musik, teater, sport, natur eller udendørsaktiviteter.
 
På Dagmarskolen er vi positive, dygtige og anerkendende overfor kollegaer, børn og forældre – så det er vores nye pædagogmedhjælper naturligvis også! Det er vigtigt for os, at vores nye medarbejder tænker innovativt og har gode kompetencer i forhold til udvikling af kreative tiltag i SFOen.

Vi forventer desuden at:

   • Du har en relevant erfaring med pædagogisk arbejde, og at du kan sætte klare mål for arbejdet med børnene.
   • Du kan indgå i et konstruktivt samarbejde med skolens ledelse, det øvrige personale, børn og forældre.
   • Du kan bidrage aktivt i det daglige pædagogiske arbejde.


Vi tilbyder:

   • Et fantastisk hus med ca. 350 skønne børn i SFO og klub og samlet ca. 500 børn på hele skolen.
   • Kompetente og engagerede kollegaer hvor de 20 primært er i SFO og klub.
   • En organisation med fokus på faglig udvikling. I skrivende stund er vi i gang med faglig fokus på inkludering ved at arbejde med teamsamarbejdet, relationer, målfastsættelse og kommunikation.
   • Masser af dynamik og mulighed for indflydelse i det daglige.
   • En god atmosfære med plads til humor og omsorg på alle niveauer.


Dagmarskolen er beliggende 200 m fra Ringsted Station. Der er hyppige togforbindelser mod nord (Roskilde/ København), mod syd (Næstved/Vordingborg) og mod vest (Sorø, Slagelse)

Yderligere oplysninger om skolen og stillingen kan findes på www.dagmarskolen.dk eller ved at kontakte SFO leder Christina Andersen.

Samtaler vil foregå mandag den 26. februar 2018.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.
 
Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.
 
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" neden under selve stillingsopslaget og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. CV, eksamensbeviser mv. 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her