Gem job

Dagplejeleder til Samsø Kommune

Brænder du for at bruge dine ledelsesevner til at sikre de bedste rammer for udvikling, trivsel og tryghed hos Samsøs yngste beboere? Er du en inspirerende og engageret personaleleder, der på et solidt fagligt fundament kan drive udviklingen af dagplejeområdet? Så tilbyder vi en unik og spændende stilling hos dagplejen på Samsø i en kommune med et driftigt lokalsamfund og en stærk sammenhængskraft. 

Dagplejen på Samsø

I Samsø Kommune er vi i øjeblikket 14 dagplejere. Hver dagplejer passer i udgangspunktet fire børn med undtagelse af stordagplejen, hvor 3 dagplejere tilsammen passer 10 børn. Der er aktuelt mellem 40 og 50 børn i dagplejen i alderen nul til tre år.

Vi arbejder ud fra en målsætning om, at dagplejen skal være med til at give børnene en god opvækst i trygge og hjemlige omgivelser. Derfor er vores dagpleje kendetegnet ved en anerkendende tilgang, hvor der i hverdagen er tid til, at det enkelte barn føler sig set og værdsat. 

Stillingen  

Som dagplejeleder har du det fulde personaleledelsesansvar for 14 dagplejere, og du refererer til forvaltningschefen. Dagplejeområdet er forankret i Børn og Unge, og du vil indgå som en del af ledergruppen bestående af forvaltningschefen og lederne fra de seks øvrige afdelinger – familieafdelingen, tandplejen, Rumlepotten(børnehaven), den selvejende børnehave, ungdomsskolen og Samsø Skole.

Som personaleleder står du i spidsen for en gruppe dygtige og engagerede dagplejere. Det bliver din opgave at arbejde med faglig ledelse og dagplejepædagogisk udvikling af personalegruppen, og du vil fungere som deres nærmeste sparringspartner og rådgiver – både i udviklingsprocesser, og når der opstår uforudsete udfordringer. I samarbejde med personalet bliver det ligeledes dit ansvar at opretholde et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø.

Derudover vil konkrete opgaver for dagplejelederen blandt andet være:

 • At sikre den fortsatte kvalitetsudvikling af dagplejen
 • Iværksættelse af nye rekrutteringsinitiativer
 • At sikre den daglige drift af dagplejen samt planlægning og koordinering af opgaver
 • Budgetoverholdelse og medvirken i budgetplanlægningsprocesser
 • At sikre gode samarbejdsrelationer med andre faggrupper, forældre og øvrige samarbejdspartnere
 • Implementering af ny lovgivning og opfølgning på nye afgørelser
 • Afholdelse og opfølgning på forældebestyrelsesmøder

Vi tilbyder 

 • En meningsfuld og udviklende lederstilling med et stort ansvar og gode muligheder for faglig og personlig udvikling 
 • At du bliver del af en dynamisk, ambitiøs og velfungerende ledergruppe
 • Ansvar for en dygtig og positiv medarbejdergruppe
 • En hverdag præget af stor variation og alsidighed
 • Arbejde i en kommunal organisation, som er fleksibel, dynamisk og hvor ord fører til handlinger og skaber gode resultater.
 • En fantastisk mulighed for at bo og arbejde på en dejlig ø, der kendes på sin unikke natur, hyggelige landsbyer og aktive fællesskab.
 • Direkte hurtigfærge til Aarhus

Om dig  

Du er uddannet indenfor det pædagogiske område, og har kendskab til og indsigt i den pædagogiske praksis og lovgivningen på området. Vi forventer, at du har mindst to års ledelseserfaring fra et relevant område, og at du har en lederuddannelse på minimum diplomniveau.

Som person er du autentisk, nærværærende og troværdig. Du interesserer dig for de mennesker, du omgiver dig med, og du er optaget af både at vedligeholde og udvikle en allerede velfungerende dagpleje. Du besidder en naturlig autoritet, der skaber følgeskab og opbakning til dine beslutninger. 

Herudover vil der i vurderingen af ansøgerne særligt blive lagt vægt på, at du besidder følgende personlige kompetencer og egenskaber: 

 • Erfaring med og flair for økonomistyring
 • Erfaring fra en politisk styret organisation, og evnen til at omsætte politiske beslutninger til praksis
 • Kan arbejde tværfagligt og helhedsorienteret
 • Gode og tydelige kommunikative evner – mundtlige såvel som skriftlige
 • Stort engagement og stærke samarbejdsevner
 • Anerkendende, tydelig og tillidsbaseret ledelsesstil
 • Overblik, gennemslagskraft og beslutningsevne 
 • Struktureret, selvstændig og problemløsende
 • Arbejder ud fra værdierne ordentlighed, anerkendelse, tillid og tydelighed  

Vilkår

Stillingen er med ansættelse fra d.1. juni 2021 eller snarrest derefter. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst.  

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, så er du meget velkommen til at kontakte forvaltningschef Helle Griebel Anesen på tlf.: 3010 5501. Mercuri Urval deltager i rekrutteringsprocessen, og spørgsmål til stillingen kan også i fortrolighed rettes til Sofie Fogh-Andersen på tlf.: 4132 8602 eller mail: sofie.fogh-andersen@mercuriurval.com.  

Der vil i forbindelse med ansættelsen blive indhentet børne- og straffeattest. 

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV via Samsø Kommunes hjemmeside. Ansøgningsfristen udløber d. 16. maj 2021.  

At flytte til Samsø  

Har stillingen vakt din interesse – og bor du ikke på Samsø – er du meget velkommen til at kontakte Samsø Kommunes bosætningskonsulent Nikoline Jakobsen på aunj@samsoe.dk eller telefon 2520 8849 for at høre mere om livet på Samsø og muligheder for bolig.  

Du kan desuden finde nyttig information på Samsø Kommunes hjemmeside www.samsoe.dk/flyt-til-samsoe. På www.samsoe.dk/boliger kan du se en oversigt over øens prøveboliger, som stilles til rådighed af privatpersoner på Samsø for en begrænset periode.  

 

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Samsø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

 


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.