Gem job

Dagplejepædagog

Dagplejepædagog til Skjern Dagtilbud - Dagplejen Ringkøbing-Skjern. 

Vi søger en dagplejepædagog på 37 timer til Ringkøbing-Skjern Kommune pr. 1. juni 2021. Som vores nye dagplejepædagog får du fast base i Fredensgades Børnehave i Skjern, hvor du refererer til enhedslederen.

Vi søger en faglig dygtig dagplejepædagog, der kan være med til at skabe et udviklende og trygt dagplejemiljø. Stillingen er alsidig og indeholder bl.a. sparring og vejledning hos ca. 40 dagplejere i Tarm, Række Mølle og Skjern.
Som dagplejepædagog kommer du desuden til at arbejde med forældresamarbejde, samarbejde med PPR omkring børn i udsatte positioner, pædagogisk udvikling og administrative opgaver.

Du skal være god til at strukturere dit arbejde og skabe overblik, samt formå at kombinere drift og udvikling på en hensigtsmæssig måde.   

Du skal have egen bil til rådighed, og du indgår i den kommunale morgenvagt for hele dagplejen og skal være indstillet på 2-4 morgenvagter om måneden.

Kvalifikationer:

 • Du er uddannet pædagog og har meget gerne erfaring med 0-6 års området.
 • Du er pædagogisk velfunderet, og du kan være med til at skabe faglig udvikling i dagplejen - dels i samarbejde med den enkelte dagplejer, i legestuegruppen, på personalemøder for hele dagplejegruppen og i samarbejde med de forskellige ledere af dagplejerne.
 • Som person skal du have en anerkendende tilgang og samtidig formå at sætte retning samt give råd og sparring til dagplejerne.
 • Som dagplejepædagog deltager du i ansættelse og godkendelse af kommunale dagplejere.
 • Du har erfaring med forældresamarbejde og kan imødekomme forældrenes ønsker og forskellighed.
 • Du er god til at formulere dig, både mundligt og skriftligt.
 • Du har erfaring med PC på brugerniveau og kompetencen til at håndtere administrative opgaver og IT platforme. 
 • Du er stabil, pligtopfyldende og loyal.
 • Du har en professionel tilgang til jobbet som dagplejepædagog.
Vi tilbyder:   
 • En attraktiv arbejdsplads, hvor trivsel, selvstændighed og medansvar er vigtigt i arbejdet.
 • Samarbejde med kompetente dagplejere, der gerne vil videreudvikle egen praksis.
 • Sparring og tæt samarbejde med nærmeste leder og de øvrige dagplejepædagoger i Ringkøbing-Skjern Kommune.
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Ringkøbing-Skjern Kommune og FOA. Du er velkommen til at få yderligere oplysninger om jobbet ved henvendelse til enhedsleder Palle Vej Kirkegaard – tlf.nr. 20 51 79 84.

Ansøgningsfrist 16. april 2021. Ansættelsessamtaler afholdes fredag d. 23. april 2021 fra kl. 08:00 – 12.00.

Der indhentes børneattest på den, der ansættes.
Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen ”Send ansøgning” herunder. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOCX format.
 


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.