Dagplejepædagog til Dagplejen Favrskov 30-32 timer

Dagplejen Favrskov er en kompleks organisation med ca. 200 dagplejere. Tilsynet varetages af 10 dagplejepædagoger. Derudover er der ansat 2 administrative medarbejdere, 1 daglig leder og 1 leder.
Desuden har vi en del private dagplejere, som vi også fører tilsyn med.

Dagplejens administration er fordelt på to enheder/kontorer: Hinnerup (øst) og Hvorslev (vest). Du bliver primært tilknyttet den ene af enhederne og skal være indstillet på at fremmøde på begge.

Som dagplejepædagog er din vigtigste opgave at føre tilsyn hos dagplejerne. Tilsynet skal understøtte, fastholde og udvikle kvaliteten i dagplejen, så både børn og voksne trives og udvikler sig. Vores arbejdsredskaber er blandt andet de otte ICDP-samspilstemaer, SMITTE-model og videosparring.

Tilsynet har også en kontrolfunktion, hvor du skal være med til at sikre, at sikkerhed og hygiejne er i orden, og at indretningen i dagplejehjemmet er forsvarlig. Derudover skal du understøtte gode læringsmiljøer for børnene og ergonomisk gode arbejdspladser for dagplejerne. Du skal også gennemføre udviklingssamtaler (MUS) med dagplejerne, og du skal afholde aftenmøder. Hver dagplejepædagog fører tilsyn hos ca. 20 dagplejere.

Du skal have en mellemlang pædagogisk uddannelse (på bachelorniveau) og have voksenpædagogisk indsigt, eventuelt suppleret med efter- og videreuddannelse på diplomniveau. Du bliver en del af et dynamisk team, hvor vi aktivt bruger hinanden på kryds og tværs til sparring, samarbejde, støtte, vejledning og et godt kollegialt fællesskab. Vi arbejder målrettet på at skabe et godt arbejdsmiljø.

Vi forventer, at du

 • har erfaring med og kendskab til 0-2-åriges udvikling
 • har erfaring i at yde sparring, vejledning og rådgivning af medarbejdere
 • har en nysgerrig og undersøgende tilgang til dit arbejde
 • er tydelig i din kommunikation og kan forstå komplekse organisationer
 • er en konstruktiv formidler skriftligt og mundtligt
 • er initiativivrig og en god igangsætter
 • er team- og procesorienteret og konfliktløsende
 • har erfaring i implementering af nyere pædagogiske metoder og lovkrav i en pædagogisk praksis.

Det er en fordel, hvis du
 • har erfaring med at anvende it i dit daglige arbejde og har mod på at lære at mestre relevante og nødvendige it-systemer
 • har en målrettet og systematisk tilgang til arbejdet
 • er engageret, udadvendt og tillidsskabende.

Dit arbejde vil være meget varieret, og du får stor indflydelse på din arbejdsdag. I samarbejde med dagplejerne har du ansvaret for forældresamarbejdet og det tværfaglige samarbejde med fx PPR og Børn og Familie.
Din arbejdstid planlægges i tidsrummet 05.45-17, hvor der foruden arbejdet med tilsyn også vil være varetagelse af telefonvagter som nødtelefon og morgentelefon.

Du vil blive en del af et godt kollegialt fællesskab, hvor vi løfter i flok, hjælper, støtter og sparrer med hinanden, og hvor du i høj grad vil få mulighed for at udvikle dig og lære nyt.

Ansættelsesvilkår
Dagplejepædagogstillingen er på 30-32 timer ugentligt med tiltrædelse den 1. januar 2021. Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst.

Mere information
Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret daglig leder Mette Vixø på tlf. 51 52 83 44, dagplejepædagog Lene Kragelund på tlf. 21 47 84 38 eller Tanja Tibell på tlf. 51 24 58 84.

Vi indkalder til samtale onsdag den 4. november.
1. samtale aholdes tirsdag den 10. november.
2. samtale afholdes fredag den 13. november.

Søg via linket senest lørdag den 31. oktober 2020.

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.