Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dagplejer

Dagplejer søges.

Vi søger nytænkende, dygtig og engageret dagplejer. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Glostrup Dagpleje er et dagtilbud bestående af 16 dagplejere, en tilsynsførende pædagog og en dagplejeleder. Sammen med forældrene skaber vi det gode børneliv hvor vi voksne er nysgerrige, imødekommende og respektfulde.

Som dagplejer danner dit hjem rammen for 3 børn i alderen 0-3 år. En gang ugentligt mødes du med 6 dagplejekolleger i dagplejens legestue. Dagplejepædagog og leder bistår med sparring og vejleding og du modtager tilsyn og efterfølgende anvisninger hver 5-6 uge.

Hvem er vi:

Det er udfordrende, hårdt og spændende at arbejde her og vi tænker så det knager. Hos os kommer kerneopgaven før alt andet. Vi arbejder for børns fællesskaber, trivsel og læring ligesom det er afgørende for os at kalde børneperspektivet frem… igen og igen!

Vi udvikler bl.a. vores praksis via videoanalyser og arbejder indgående med elementerne indenfor Marte Meo. Vi vender verden på hovedet og gør en dyd ud af at genoverveje vores grundlæggende antagelser. Vi blander os i hinandens arbejde, og hos os er kommunikation og trivsel et fælles ansvar. Vi gør os umage. Vi øver os, og vi lærer af vores fejl.

Vores rettigheder taler vi om, når det er på sin plads, til gengæld taler vi dagligt om vores forpligtelser, og her har sidegevinsten vist sig i form af faglig stolthed, engagement og et stærkt arbejdsfællesskab. Dette stiller krav til alle ansatte om at indgå i løbende faglig og organisatorisk læring via udfordring, sparring, tilegnelse af ny viden, modige samtaler, selvrefleksion og forbedret praksis.

Dine bidrag:

  • Du har en pædagogisk uddannelsesmæssig baggrund og/eller 2 års erfaring fra et pædagogisk miljø med børn i alderen 0-3 år.

  • Du ved du er dygtig, men også at du aldrig ved nok

  • Du har gode kommunikative evner og en anerkendende tilgang

  • Du er nærværende og leger med…

  • Du er åben, imødekommende og engageret, og tænker så det knager

  • Du er indstillet på at deltage i og bidrage til fortsat faglig og organisatorisk læring og udvikling

  • Du sætter pris på direkte og konstruktiv ledelse og bidrager med professionelt følgeskab

  • Du behersker IT på brugerniveau

Dit hjem:

Du har bopæl i Glostrup Kommune.

Du kan tilbyde et godt og stimulerende børnemiljø med plads til kolbøtter og store armbevægelser og du er indstillet på at indrette dit hjem med inspirerende legezoner.

Du er indstillet på at modtage fortsat tilsyn og ændringsanvisninger vedr. indretningen af dit hjem

Du kan finde plads til 3 højstole, barnevogne, pusleplads, legetøj, bleer, skiftetøj mm.

Du bor i stueplan med have således børnene kan sove ude

Dit hjem er fri for pelsdyr

Dit hjem er røgfrit

Send din ansøgning og relevante bilag senest den 1. august 2018. I din ansøgning skal du forholde dig til, hvordan dit hjem kan indrettes så det danner rammen om et godt børnemiljø.

Du har åbent 48 timer om ugen, og som kompensation får du 7 ekstra fridage om året. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Vil du høre mere om stillingen så kontakt leder af Dagplejen Birgitte Jacobsen: 42 77 77 36


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her