Dagplejer i Furesø dagpleje

Er du på udkig efter et nyt job, med stor indflydelse i et lille miljø? Så er du måske vores dagplejer!

Dagplejer i Furesø dagpleje
 
Furesø Dagpleje søger snarest dagplejere. Arbejdstiden er 48 timer i tidsrummet 7-17. 4 dage om ugen arbejdes der i eget hjem og 1 dag om ugen arbejdes der i legestuen.
 
Bliv en del af et større samarbejde
I Furesø dagpleje er der pt. ansat 13 dagplejere, 5 gæstedagplejere, 2 dagplejekonsulenter og en konstitueret dagplejeleder. Dagplejerne er fordelt i 4 grupper, 3 i Farum og 1 i Værløse. Vi har 1 legestue og 1 gæstehus i Farum og ligeledes i Værløse.
Vi er tilknyttet områdeinstitutionen ”Nordvest” i Furesø kommune og har et tæt samarbejde med de andre institutioner i ”Nordvest” omkring pædagogiske lærerplaner, overgange i barnets liv, tidlig opsporing og mange andre tiltag.

Livet som dagplejer
Det er en livsstil at være dagplejer, hvor du ikke blot passer børnene men arbejder med dem ud fra dagplejens pædagogiske værdier. Du får tilknyttet en fast legestuegruppe og dagplejekonsulent, hvor du modtager sparring råd og vejledning. Dine arbejdsdage foregår primært i eget hjem, hvor du selv planlægger dagens indhold og aktiviteter med børnene. At være dagplejer er et udfordrende og vigtigt job, hvor du gør en stor forskel for dagplejebørnene og deres forældre. Du er med til at give dem en tryg hverdag i et lille og overskueligt miljø, hvor der er god tid til nærvær og voksenkontakt til det enkelte barn.

I Furesø Dagpleje har hver dagplejer 4 indskrevne børn, som de passer.

Dine personlige kvalifikationer
Som person skal du være robust, fleksibel, rummelig, positiv og samarbejdsvillig. Du skal have lyst og energi til at samarbejde med børn og deres familier og på kryds og tværs af dagplejen. Du skal kunne se muligheder frem for begrænsninger og være løsningsorienteret.

Vi forventer, at du som dagplejer
 

  • deltager i legestue og relevante arrangementer i overensstemmelse med børnenes behov.
  • deltager aktivt i samarbejde med forældre, dagplejekonsulenter og dagplejekollegaer.
  • deltager i samtaler med dagplejekonsulenter og forældre.
  • deltager i samarbejdet med eksterne samarbejdspartnere fx talepædagoger eller fysioterapeuter.
  • arbejder med læreplanstemaerne, tidlig opsporing og Furesø kommunes fælles læringssyn 0-18 år. 

Ansættelsesforhold
 
Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan fremvise en tilfredsstillende straffeattest/børneattest på både dig selv, ægtefælle, samlever og børn over 15 år. Desuden er det et krav at du er bosat i Furesø Kommune.
 
Løn er efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere om stillingen kan du tage kontakt til dagplejekonsulent Ingrid Christensen på telefon 72 16 43 07 eller konstitueret dagplejeleder Pia Riis Brendstrup på telefon 72 16 54 13.
Du kan også finde informationer om dagplejen på vores hjemmeside
 
https://www.dagplejen.furesoe.dk/web/?iid=9071#
 
Ansøgningsfrist den 7. marts 2018.
Vi afholder ansættelsessamtaler løbende.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Espebo Børnecenter søger pædagogmedhjælper 37 timer ugentlig snarest

Espebo Børnecenter

Allerød
Espebo Børnecenter er en aldersintegreret selvejende institution, beliggende i Furesø Kommune, tæt på skov og natur, med ca. 80 børn fordelt på 3 vuggestuer og 2 børnehavestuer.Vi søger en ny kollega med en positiv og anerkendende tilgang til både b...