Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dagplejer til Nr. Felding

1. december 2020

Vi leder efter professionelle dagplejere – er det dig? Du skal være glad for at arbejde med børn. Du skal være god til at administrere og planlægge din arbejdsdag. Har du en pædagogisk uddannelse eller erfaring med pædagogisk arbejder, så vil vi meget gerne i kontakt med dig.


Du er

Du er god til at skabe en hverdag for dig og børnene, hvor værdierne tager udgangspunkt i nærvær, engagement og mangfoldighed. Du skal have mod og vilje til at arbejde med selvindsigt og personlig udvikling, så du i samarbejde med forældrene kan skabe de optimale vilkår for børnenes udvikling. Du skal have en bolig som kan godkendes - Godkendelse af bolig

Opgaven
Kerneopgaven i Dagplejen er, at vi sammen med forældrene understøtter alle muligheder for, at børnene mestrer det liv de har.
Derfor skal du i din ansøgning give os nogle bud på, hvordan du kan bidrage til at løse kerneopgaven.


Vi tilbyder

En spændende og fleksibel arbejdsplads med stor frihed og ansvar. En arbejdsplads som altid er i bevægelse for at levere det bedst mulige. Vi sørger for at klæde dig på til opgaven med diverse kompetenceudviklingsforløb.

Aflønning sker efter overenskomst mellem KL og FOA. Vi skal have din ansøgning og relevante bilag senest den 16. oktober 2020 kl. 12.00. Vi afvikler ansættelsessamtaler i uge 44 og inden da vil man blive kontaktet vedr. godkendelse af bolig.

Har du spørgsmål til jobbet som dagplejer kan du rette henvendelse til dagplejeleder Klavs Eg på tlf. 24 61 08 69 - eller souschef Birgitte Kyed på tlf. 51 66 04 98.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.