Gem job

Dagplejere søges.


Vi søger 2 engagerede og dygtige dagplejere med varme hænder, milde stemmer og en stålsat tro på, at ansvaret for kvaliteten af relationen altid ligger hos den voksne. Stillingerne ønskes besat snarest. Glostrup Dagpleje er et dagtilbud bestående af 12 dagplejere, en tilsynsførende pædagog og en dagplejeleder. Sammen med forældrene skaber vi det gode børneliv, hvor vi voksne er nysgerrige, imødekommende og respektfulde.
Som dagplejer danner dit hjem rammen for 3 børn i alderen 0-3 år. En gang ugentligt mødes du med 5 dagplejekolleger i dagplejens legestue. Dagplejepædagog og leder bistår med sparring og vejledning og du modtager tilsyn i hjemmet hver 4 uge.
Hvem er vi:
Det er udfordrende, sjovt og spændende at arbejde her og vi tænker så det knager. Hos os kommer kerneopgaven før alt andet.  Vi arbejder for børns fællesskaber, trivsel og læring ligesom det er afgørende for os at kalde børneperspektivet frem… igen og igen!
Vi udvikler bl.a. vores praksis via videoanalyser/lydoptagelser og arbejder indgående med elementerne indenfor metoden Marte Meo.  Vi vender verden på hovedet og gør en dyd ud af at genoverveje vores grundlæggende antagelser og synes derfor, det er langt federe at stille spørgsmålene end det er at hvile i svarene.
 Vores rettigheder taler vi om, når det er på sin plads, til gengæld taler vi dagligt om vores forpligtelser, og her har sidegevinsten vist sig i form af faglig stolthed, engagement og et stærkt arbejdsfællesskab, hvor du vil blive budt varmt velkommen, og hvor din stemme vil blive hørt. Vi værner om vores sunde kultur, og derfor er det afgørende, at vi hver især bidrager til et godt arbejdsmiljø med engagement, nysgerrighed og gå på mod.
Hvem er du:

 • Du har en pædagogisk uddannelsesmæssig baggrund og/eller 1 års erfaring fra et pædagogisk miljø. Måske er du uddannet pædagog og har lyst til at prøve din faglighed af i en ny kontekst.
 • Måske er du mor på barsel, og har erfaret hvor meget tryghed og tillid betyder, når vi skal aflevere det dyrebareste vi har i andres varetægt, og måske det motiverer dig til at passe dit eget barn og tilbyde andre forældre det, du gerne selv vil mødes med?
 • Du ved du er dygtig, men også at du aldrig ved nok
 • Du har gode kommunikative evner og en anerkendende tilgang
 • Du er nærværende og leger med…
 • Du er åben, imødekommende og (også) optaget af forældrenes perspektiv.
 • Du er indstillet på at deltage i og bidrage til fortsat faglig og organisatorisk læring og udvikling
 • Du sætter pris på tydelig og konstruktiv ledelse og bidrager med professionelt følgeskab
 • Du behersker IT på brugerniveau

Dit hjem:
Du har bopæl i Glostrup Kommune.
 • Du kan tilbyde et godt og stimulerende børnemiljø med plads til kolbøtter og store armbevægelser og du er indstillet på at indrette dit hjem med inspirerende legezoner.
 • Du kan finde plads til 3 højstole, barnevogne, pusleplads, legetøj, bleer, skiftetøj mm.
 • Du bor således, at børnene har mulighed for at sove udenfor
 • Dit hjem er røgfrit
 • Du har åbent 48 timer om ugen, og som kompensation får du 7 ekstra fridage om året. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Ring meget gerne til leder af Dagplejen Birgitte Jacobsen til en uddybende snak om hvad arbejdet som dagplejer indebærer: 42 77 77 36
Send din ansøgning og relevante bilag – vi behandler ansøgningerne løbende.

 


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Dagplejere til Høje-Taastrup Kommune - få frihed på fuldtid

Høje-Taastrup Kommune

Taastrup
Vil du arbejde med 0-3-årige børn, som du drager omsorg for og hjælper med at udvikle sig? Trives du med selv at planlægge hverdagen og aktiviteterne sammen med børnene? Og er du bosiddende i Høje-Taastrup Kommune? Så har vi det helt rigtige job til...
Indrykket:22. marts 2021

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Dagplejere til Høje-Taastrup Kommune - få frihed på fuldtid

Høje-Taastrup Kommune

Taastrup
Vil du arbejde med 0-3-årige børn, som du drager omsorg for og hjælper med at udvikle sig? Trives du med selv at planlægge hverdagen og aktiviteterne sammen med børnene? Og er du bosiddende i Høje-Taastrup Kommune? Så har vi det helt rigtige job til...
Indrykket:22. marts 2021