Dagplejere til Dagplejen i distrikt 10, Lind og Høgild, pr. 1. april 2018.

Dagplejer til Lind/Høgild
Drømmer du om at arbejde med børns udvikling og være med til at give børn en tryg opvækst? Har du lyst til at rykke dig fagligt? Og er du omsorgsfuld, empatisk og tålmodig? Så er du måske en af de nye dagplejere i Lind/Høgild

Du får en udfordrende hverdag med fart på og sparring med kolleger i et fagligt miljø. Du vil indgå som en del af en samlet dagplejeordning i og omkring Lind/Høgild, distrikt 10, som modtager børn via pladsanvisningen i Herning Kommune.

Vi samler på tilfredse dagplejere
- her hvad nogle af dem har sagt om deres arbejde:

Jeg får smil og 400 knus om dagen!

Jeg er med til at forme børns fremtid

– jeg har verdens vigtigste job


Det bliver din opgave at

  • skabe et nærværende, kærligt, trygt og udviklende miljø for børnene
  • oparbejde et tillidsfuldt, professionelt samarbejde med børnenes forældre
  • hjælpe barnet til alsidig udvikling ved at støtte det i at klare de opgaver, det møder i livet
  • være tydelig og holde en optimistisk og kærlig tone omkring børnene.

Det er vigtigt, at du har en tolerant og fordomsfri tilgang til børn og forældre og, at du er god til at se løsninger.

Dagplejen foregår i dit eget hjem, hvor du har op til 5 børn ad gangen inklusive dine egne børn under skolealderen. Fortrinsvis 0 til 2,9 årige børn.

Vi tilbyder
  • Støtte og vejledning fra dagplejekonsulenten i forbindelse med tilsyn hjemme hos dig
  • Inventar, legetøj og materialer til at beskæftige børnene med
  • Legestue i dit område sammen med dine nærmeste kolleger
  • Fælles kurser og møder for dagplejere afholdt af Herning Kommune.

Vær opmærksom på, at hverdagen vil ændre sig på nogle punkter med dagpleje i hjemmet. Derfor skal din familie også være indstillet på dit nye job.

Vilkår og ansøgning
Startlønnen er p.t. 261.687 kr. pr. år. Du vil få et skattefradrag på 58 procent til dækning af kost, varme, slitage m.m. Du vil stå til rådighed 48 timer om ugen, men har til gengæld 7 ekstra fridage om året.

Tiltrædelsesdatoen er 1. april 2018.

Har du lyst til at høre mere til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af dagplejen Thomas Hamann på telefon 9628 6053 eller mail dplth@herning.dk.

Send din ansøgning elektronisk via Herning Kommunes hjemmeside – inden den 22. februar 2018 klokken 08.00. Vi afholder samtaler den 26. februar 2018.

Om dagplejen i Herning Kommune
Den kommunale dagpleje i Herning er inddelt i 13 pasningsdistrikter. Vores mål er at give hvert enkelt barn en tryg opvækst. I dagplejen fremmer vi børns mestring af de opgaver, livet giver og hjælper børn til alsidig udvikling - i en kærlig tone.

Se en film om at være dagplejer i Herning Kommune (2.30 min). (https://www.youtube.com/watch?v=KMohbRUYcQk&feature=youtu.be)


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Dagplejer til Tjørring/Skibbild/Nøvling

Herning Kommune

Herning
Dagplejen søger dagplejere i distrikt 1, Tjørring, Skibbild og Nøvling pr. 1. april 2018.Drømmer du om at arbejde med børns udvikling og være med til at give børn en tryg opvækst? Har du lyst til at rykke dig fagligt? Og er du omsorgsfuld, empatisk ...
Indrykket:11. februar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Pædagogmedhjælper i Haderup Børnehus

Herning Kommune

Herning
Haderup børnehus søger pædagogmedhjælper til børnehave i en tidsbegrænset ansættelse 37 timer i ugen fra marts 2018 til 8. februar 2019.Haderup børnehus ligger i Haderup, Herning Kommune, grænsende op til Holstebro, Skive og Viborg kommuner. Vi ligg...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Dagplejer søges til Sejs/Svejbæk området i foråret 2018

Dagplejen

Silkeborg
Den præcise ansættelsesdato er endnu ikke er afklaret. Vi vil naturligvis informere nærmere ud til de interesserede ansøgere. Dagplejen søger engageret dagplejer, der vil arbejde omsorgsfuldt og professionelt med de 0-3- årige børn. Vi kan tilbyde e...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:12. april 2018

Uuddannet timelønnet vikar - Rosenholm

Herning Kommune

Herning
Rosenholm søger uuddannet timelønnet tilkaldevikarer snarest muligtArbejdstiderne veksler mellem dag-, aften og nattevagter samt weekendvagter.Hvem er vi?Rosenholm er et døgndækket botilbud under Herning kommune. Hvor der bor 38 psykisk- og fysisk u...