Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dagplejere til Nr. Felding og Idom

Dagplejen Holstebro søger dagplejere i Nr. Felding og Idom pr. 1. august 2018.
Hvis du er glad for at arbejde med børn og er god til at arbejde med stor frihed under ansvar – og har du erfaring eller uddannelse omkring pædagogisk arbejde – så vil vi gerne i kontakt med dig.

Vi leder efter en professionel dagplejer – er det dig?
I samarbejde med din konsulent skal du skabe en hverdag for børnene, hvor nærvær, engagement og mangfoldighed er de grundlæggende værdier.

  • Du skal arbejde med din faglige udvikling mod pædagogiske begreber som læring, inklusion og barnets generelle udvikling i forbindelse med læreplanstemaerne.
  • Du skal udfordrer din personlige udvikling, således at du kan matche kerneopgaverne – herunder samarbejde med forældre og kolleger.
  • Du skal – selvom du arbejder i eget hjem – evne at have fuld opmærksomhed på børnenes behov, udvikling og trivsel.

Som professionel dagplejer får du:
  • Et job hvor rummet mellem ledelse og medarbejder er fyldt med ansvar og tillid.
  • En god arbejdsplads, hvor du selv er medansvarlig for det gode arbejdsmiljø.
  • En arbejdsplads hvor omdrejningspunkterne er professionalitet, anerkendelse og mod til udvikling og forandring.
  • Faglig og personlig udvikling i form af kurser og uddannelser.

Godkendelse af dagplejehjemmet:
For at blive dagplejer skal dit hjem godkendes. Der er forhold som skal være i orden inden vi kan tilbyde ansættelse – herunder skal du kunne tilbyde et røgfrit miljø og et legeværelse uden anden funktion. Hvis du kommer i betragtning til ansættelsessamtaler, vil du blive kontaktet med henblik på gennemsyn af din bolig. På efterfølgende link kan du se betingelserne for godkendelse af boligen. Godkendelse af bolig (https://holstebro.inst.dk/DOK.vdir/__da151/Dokumentarkiv%20-%20Hjemmeside%20-%20Institution/S%C3%B8g%20job%20i%20dagplejen/Godkendelse%20af%20bolig.html).

Dagplejen Holstebro er en central organisation med administration på Borregårdsvej i Holstebro. Vi har ansat ca. 200 dagplejere, hvis bopæl er spredt over hele kommunen.
Vi har 9 dagplejekonsulenter, som understøtter det pædagogiske arbejde hos dagplejerne.

Som dagplejer har du indskrevet 4 børn og du vil på visse dage skulle modtage et 5. barn som gæstebarn. Du har en arbejdsuge på 48 timer, hvorfor du optjener ½ arbejdsdag om måneden ud over dine normale ferie- og feriefridage. Derudover yders der et skattefradrag på 56 % til dækning af udgifter i forbindelse med drift i eget hjem.

Der er i Danmark ingen formel uddannelseskrav til dagplejere. Vi ser dog gerne, at du har kendskab til arbejdet med børn – og har du en uddannelse af pædagogisk karakter, hører vi også gerne fra dig.

Aflønning sker efter overenskomst mellem KL og FOA.

Vi skal have din ansøgning og relevante bilag senest mandag den 7. maj 2017.
Vi gennemfører godkendelser af bolig løbende som ansøgningerne kommer ind og ansættelsessamtaler torsdag den 17. maj.

Har du spørgsmål til jobbet som dagplejer kan du rette henvendelse til dagplejeleder Klavs Eg på tlf. 24 61 08 69.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her