Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dagtilbudsleder til Tumlehøj i Suldrup

Dagtilbudsområdet Suldrup søger en engageret, rummelig og nærværende dagtilbudsleder, der i samarbejde med medarbejdere og forældre, vil gå forrest i den fortsatte udvikling af et dagtilbudsområde præget af arbejdsglæde og en stærk faglig kultur. Stillingen er til besættelse pr. 1. april 2021.
Dagtilbudsområdet er beliggende i Suldrup nær Støvring, og er som byens daginstitution og dagpleje en vigtig del af lokalsamfundet med et årelangt og tæt samarbejde med Suldrup Skole. Dagtilbudsområdet består af en børnehavedel med 75 børn og en vuggestue med 15 børn samt Suldrups fem kommunale dagplejere. Der er i alt ansat 16 medarbejdere i institutionen.

Dagtilbudsområdet Suldrup - Tumlehøj
I Tumlehøj lægger vi stor vægt på at skabe en rød tråd i børnenes dagtilbuds- og skoleliv. På det ledelsesmæssige plan betyder det, at du som leder vil få ansvar for både dagplejere og daginstitution i Suldrup, og samtidig vil du komme til at indgå i et fælles ledelsesteam med ledelsen på Suldrup Skole. I forhold til medarbejderne betyder det, at vores kultur og tilgang til arbejdet med børnene er afstemt på tværs af dagtilbud og skole. I dette arbejde det en kerneværdi, at vi vil inkludere alle distriktets børn.

I vores arbejde med at skabe sammenhæng for børnene tillægger vi det også stor betydning, at engagere forældrene og lokalmiljø, hvorfor vi bl.a. laver fællesarrangementer på tværs af dagtilbud, skole og lokalmiljø flere gange om året.

I det daglige arbejde vægter vi et godt og konstruktivt forældresamarbejde højt, noget du som leder skal du gå forrest igennem tydelig og åben dialog med forældrene - også når det gælder de svære samtaler.

Herudover lægger vi stor vægt på arbejdet med børnenes selvhjulpenhed, på udeliv og på at børnene har en stemme i hverdagen. Endelig er rummeligheden i vores institution meget væsentlig for os. Vi tror på, at ingen børn er ens, hvorfor de skal hjælpes og understøttes ud fra netop deres individuelle behov.

Vores nye dagtilbudsleder
Vi søger en leder, der brænder for 0-6 årsområdet, er visionær og passioneret og som sætter retning for den samlede personalegruppe. En leder, som tager medarbejderne med på råd, men som samtidig kan træde i karakter, stille de svære spørgsmål og tage faglige drøftelser, der udvikler det samlede område.

Vores leder skal kunne rumme mangfoldigheden og se det som et kald at lede dagtilbudsområdet, der repræsenterer det brede lokalsamfund. Vi ønsker os derfor en leder, der som person helt naturligt finder glæde i at være tilgængelig, har fingeren på pulsen, og er hele institutionens leder ift. børn, institutionsmedarbejdere og dagplejere, forældrene og lokalområdet.
Vores nye leder skal gerne have ledelseserfaring. Vi ønsker en leder, der har fokus på fagligheden og trivslen blandt medarbejdere og børn. I vores institution skal alle kunne lide at komme, og føle sig inkluderet og trives.

Kort beskrevet vil vi lægge vægt på, at du:

 • brænder for og har pædagogisk indsigt i ledelse på 0-6 årsområdet
 • kan lede med nærvær, synlighed, rummelighed og med afsæt i kulturen i institutionen
 • er en aktiv del af institutionen og har fingeren på pulsen ift. livet i og omkring institutionen
 • formår at inddrage forældre, skole og lokalsamfund i et tæt samarbejde
 • er optaget af, hvordan vi i samarbejde skaber de bedste rammer for børnenes trivsel, læring og udvikling
 • formår at kommunikere empatisk og bevare roen og overblikket – også når vi er udfordret
 • bidrager med god energi og faglige kompetencer
 • er nysgerrig på andre perspektiver mht. at opnå dialog og samskabelse
 • har en anerkendende tilgang til børn og personale
 • skaber en meningsfuld sammenhæng mellem politisk dagsorden, institutionens kultur og medarbejdernes forventninger til dig
 • er pædagogisk uddannet og har en lederuddannelse eller er i gang med at tage en
Leder i Rebild kommune
I Rebild kommune arbejder vi med baggrund i vores fælles ledelsesgrundlag, som kan læses på https://rebild.dk/ledelse-saadan.
Det forventes af ledere i Rebild kommune, at vi skal være gode til både at have styr på driften og være fornyende, så vi udvikler os fagligt og tager det bedste af det nye til os. Lederne skal være gode til at tage ledelse - at skabe klarhed om rammer og retning - og samtidig gode til at skabe følgeskab, at inddrage medarbejdernes perspektiver og skabe et bredt ejerskab til de fælles mål.
Det overordnede mål er besluttet i Vision 2030 (https://rebild.dk/politik/et-aktivt-liv-sammen-vision-2030) som udfoldes og rammesættes i centerkontrakten for det enkelte center (Center Børn og unge).

Som daginstitutionsleder har du en vigtig rolle i at bidrage til den fælles opgaveløsning og udvikling af Børn- og Ungeområdet i Rebild Kommune. Her bliver det vigtigt, at du har fokus på vigtigheden af, at din ledelse skal foregå i mange retninger - du skal lede ned, lede på tværs og lede op.

Ser du dig selv i stillingen som kommende daginstitutionsleder for Tumlehøj?
Så vil vi bede dig kontakte medarbejderrepræsentant Lisbeth Gundsø for besøg i institutionen og en rundvisning. Lisbeth kan kontaktes på telefon 99888110.

Du er ligeledes velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Rasmus Krogh Madsen på telefon 30531107 eller Børn- og ungechef; Lene Hvilsom på telefon 23 47 46 75.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.
Forud for endelig ansættelse indhentes referencer samt børne- og straffeattest.

Tidsplan for ansættelse:
? Ansøgningsfrist: 26/2 2021 kl. 8.00
? 1. samtalerunde: Uge 10
? Samtale om kompetenceprofil: 16. marts mellem kl. 12.00-16.00
? 2. samtalerunde: 18. marts

Søg stillingen online

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Den 1. januar 2019 blev der indført røgfri arbejdstid – og matrikler for alle ansatte i Rebild Kommune

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.