Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dalgårdens Børnehus i Værløse søger pr. 1. august en pædagog til vuggestueafdelingen 33 timer eller efter aftale

For enden af vejen, lige ved søen, ligger børnehuset. En gruppe børn er på vej på tur i skoven i ladcyklerne, og nogen er gået ud for at samle æbler i æbleplantagen. Der er børn på legepladsen, der træner motorik i det kuperede terræn. Når du går indenfor, møder du børn i garderoben, der har gang i en vigtig pædagogisk aktivitet: at øve sig i at tage tøj på selv. Kan du dufte grøntsager og krydderier? Så er Pia i gang med dagens menu, med god hjælp fra børnene – måske er der æbler i?  Men hvis vi er ved at vejlede Sigurds far om, hvordan Sigurd får smidt bleen, så må du lige vente et øjeblik.

Vores børnesyn tager udgangspunkt i, at alle børn har potentiale og når de øver sig i at mestre livet, opmuntrer vi dem: ”Du kan ikke endnu, men du øver dig, og jeg hjælper, når det er svært.”  Processen er grundlæggende mere betydningsfuld end målet. Børn har brug for plads til selv at byde ind og forme deres aktiviteter, gøren og laden. Det pædagogiske personale skal tage børnenes synspunkter, initiativer og løsningsforslag alvorligt. Vi skal udforske verden sammen i rutinerne, aktiviteterne og børnekulturen.

Vi lægger vægt på det gode kollegaskab også på dage, hvor der er tryk på. Derfor skal du kunne arbejde selvstændigt, bevarer overblikket og ikke miste dit gode humør. Så ofte vi har tid, drøfter vi pædagogik og udvikler på vores praksis. Du får brug for at kunne udtrykke dig både mundtligt og skriftligt, så i vores hus har alle pædagoger én times forberedelsestid pr. uge. Lige nu arbejder vi bl.a. med at få skrevet vores nye læreplan og få indrettet vores krearum.

Har vi fanget din interesse? Har du lyst til at fortælle os om, hvad der optager dig som pædagog? Så send os din ansøgning, CV samt uddannelsesdokumentation senest d. 26. juli.  
Vi vil løbende indkalde ansøgere til samtale. Du er velkommen til at aflægge os et besøg eller kontakte undertegnede for yderligere information om stillingen.
Dalgårdens Børnehus, Dalsø Park 107-109, 3500 Værløse i Furesø Kommune
Daglig leder Joan Jønsson, e-mail: joj@furesoe.dk , tlf.: 7216 5060

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.