Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DanceFit instruktør

Skal du være med til at skabe danseglæde og højt humør for vores medlemmer? Så har du her muligheden for at blive DanceFit instruktør hos Fitness World.

Du vil udgøre en central rolle for vores medlemmer, samtidig med at du vil blive en del af vores energiske og engagerede team af holdinstruktører.

Vi tilbyder et arbejde med gode løn- og personaleforhold, samt mulighed for personlig udvikling og efteruddannelse.

HOLDINSTRUKTØR I DANCEFIT
Lige nu er vi på udkig efter imødekommende, smilende og passionerede DanceFit instruktører der formår at skabe den gode stemning for nuværende og spirende dansemus hos Fitness World.

For at komme i betragtning som DanceFit instruktør skal du have taget uddannelsen gennem Fitness Worlds Group Fitness Academy. 

Det er, derudover, en forudsætning at du selv kan planlægge og gennemføre dine hold-timer.

LØN
Efter kvalifikationer

ANSØGNING
Har du lyst til at være en del af en kæde i rivende udvikling, med mulighed for masser af udfordringer, så ser vi frem til at modtage din ansøgning, uddannelsesbevis samt CV snarest muligt. 

Vi afholder samtaler løbende og forbeholder os retten til at fjerne annoncen, hvis vi finder den rette kandidat inden ansøgningsfristen.Fitness World blev etableret i 2005 på Gasværksvej i København. Siden det første center blev åbnet, er der kommet mange flere til. I dag er Fitness World Danmarks største fitnesskæde med flere end 180 centre og 500.000 medlemmer.

Vi har gjort det til vores mål at hjælpe hele Danmark med skabe sundere vaner, og det ligger dybt i vores DNA, at der skal være plads til alle. Derfor kan du i Fitness World hver dag træne og motionere i et center i nærheden af, hvor du bor, arbejder eller opholder dig. Vi stræber efter at tilbyde det, der skal til for at skabe sunde træningsvaner via et stort udbud indenfor fitness og træning. Vores professionelle fokus er kroppen, men god fysik gør det ikke alene. For os handler sundhed om balance og om at have det godt mentalt, fysisk og socialt. Det er derfor, vi er mere fokuserede på, hvad træning kan gøre ved størrelsen på dit smil end størrelsen på dine muskler.

Fitness World Group A/S har hovedkontor i Danmark og består af Fitness World, Urban Gym, Basefit og vores sports nutrition brand, Functional samt Fitness Institute, der leverer internationalt godkendte uddannelser. I 2015 åbnede vi de første centre i Polen og i oktober 2018 overtog vi Basefit kæden i Schweiz. I dag beskæftiger Fitness World Group A/S 4.500 medarbejdere i henholdsvis Danmark, Schweiz og Polen


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.