Danida søger Seniorrådgiver (N1)

Som seniorrådgiver og leder af rådgiverkontoret i Tunis, med p.t. 3 lokalt ansatte, koordinerer og støtter du programmets aktiviteter i Tunesien, særligt aktiviteter til fremme af god regeringsførelse og økonomiske muligheder for unge sammen med regeringspartnere, eksterne organisationer og civilsamfundsgrupper. Du har solid erfaring med udviklingsprogrammer indenfor de nævnte områder. Desuden en relevant universitetsuddannelse. Du kan arbejde på tværs af organisationer og kulturer og skabe opbakning. Du har gode kommunikations- og lederegenskaber samt relevant arbejdserfaring fra regionen, og gerne fra Tunesien, samt kendskab til den aktuelle udvikling i programmets indsatsområder. Du kan arbejde selvstændigt, tager gerne initiativ og er en eminent netværker. Du er flydende i dansk og fransk, og god til engelsk.

Referencenummer: DK-04642-2018/TUN.01-W
Ansøgningsfrist: 6. februar 2018, kl. 12.00 (dansk tid).

Yderligere oplysninger

Fuld stillingsbeskrivelse samt vejledning omkring obligatorisk ansøgningsprocedure ligger på www.danidajob.um.dk. Økonomisk og politisk baggrundsmateriale om de enkelte samarbejdslande samt specifikke politikker, strategier og programmer findes på www.um.dk.

Alle ansøgninger videresendes elektronisk til Udenrigsministeriet.


Udenrigsministeriet
Danida


Danida (Danish International Development Assistance) beskæftiger sig med udviklingsbistand, nødhjælp, kulturelt samarbejde og oplysning. Danida administrerer den statslige danske u-landsbistand. Læs mere på www.um.dk/danida.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her