Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Daniella i Søndervig søger en butiksassistent

Daniella har meget travlt og søger derfor en butiksassistent hurtigst muligt.

Det er vigtigt, at du har:

 • Branchekendskab
 • Er præsentabel
 • Er udadvendt

Interesseret? Så er du mere end velkommen til at kontakte: Elsebeth Linea Lyndgaard på tlf. 97316413


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329815130Phoenix-e86ea47212018-05-18T00:00:00Daniella i Søndervig søger en butiksassistent

Daniella har meget travlt og søger derfor en butiksassistent hurtigst muligt.

Det er vigtigt, at du har:

 • Branchekendskab
 • Er præsentabel
 • Er udadvendt

Interesseret? Så er du mere end velkommen til at kontakte: Elsebeth Linea Lyndgaard på tlf. 97316413

2018-07-14T00:50:24.820 Daniella har meget travlt og søger derfor en butiksassistent hurtigst muligt. Det er vigtigt, at du har: Branchekendskab Er præsentabel Er udadvendt Interesseret? Så er du mere end velkommen til at kontakte: Elsebeth Linea Lyndgaard på tlf. 9731641311Jobnete86ea472100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-13T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandVestjyllandRingkøbing-Skjern3261700Daniella11Lodbergsvej 1656950Ringkøbing97316413DKDanmark0
elsebeth.lyndgaard@gmail.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent574231JobNet48267371000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e86ea472https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e86ea472https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e86ea472&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e86ea472&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Salg_marketing_og_kommunikation/Salg/2.jpgHos Daniella søger vi en medarbejder, der er frisk på nye spændende udfordringer.12008001Dansk3Læse/ tale522009Butiksassistent2Salg27Detail- og engroshandel355082206Elsebeth Linea Lyndgaardelsebeth.lyndgaard@gmail.comDKDanmarkDKDanmark329982327Butiksassistent til sølv, guld og ureRobot Vi søger 1 ny medarbejder, gerne faguddannet eller med branchekendskab men ikke et must. Det vigtigste er at du har interesse for smykker og ure, og kan give vores kunder en fantastisk oplevelse. Vi er en butik i udvikling og mangler flere hænder for at kunne følge med. Dine primære opgaver som butiksassistent vil eksempelvis være salg og ekspedition bestilling af varer opfyldning og dekoration små reparationer gravering forsendelse af varer og ordrer Vi leder efter 1 engageret og positiv kollega, der brænder for kundeservice og har stor interesse for smykker og ure. Tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale. Arbejdstiden vil vi sammen forsøge at tilpasse indenfor et spænd på 20-37 timer, som følger butikkens åbningstider. Vi forventer af dig: Du er glad og smilende Du yder den bedste service og vejledning til vores kunder Du er udadvendt og trives i en travl hverdag Du er teamplayer Du kan arbejde selvstændigt og har udpræget sans for service Har erfaring med, eller er faguddannet i smykker og ure oplæring kan også finde sted for den rette Lyder dette som noget for dig, så vil vi rigtigt gerne høre fra dig. Send os en mail med din ansøgning og evt. andre relevante materialer til job@brodersenkobborg.dk Du er også meget velkommen til personligt at komme forbi butikken og aflevere din ansøgning eller send den til os på følgende adresse. Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest mandag d. 15 4-2019. Brodersen KobborgNygade 96950 Ringkøbing www.brodersenkobborg.dk For yderligere spørgsmål kontakt:Bent Brodersen2963 5982 Der er 1 ledig stilling

Vi søger 1 ny medarbejder, gerne faguddannet eller med branchekendskab men ikke et must. Det vigtigste er at du har interesse for smykker og ure, og kan give vores kunder en fantastisk oplevelse. 

Vi er en butik i udvikling og mangler flere hænder for at kunne følge med.

Dine primære opgaver som butiksassistent vil eksempelvis være

 • salg og ekspedition
 • bestilling af varer
 • opfyldning og dekoration
 • små reparationer
 • gravering
 • forsendelse af varer og ordrer

Vi leder efter 1 engageret og positiv kollega, der brænder for kundeservice og har stor interesse for smykker og ure. Tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale. Arbejdstiden vil vi sammen forsøge at tilpasse indenfor et spænd på 20-37 timer, som følger butikkens åbningstider.

Vi forventer af dig:

 • Du er glad og smilende
 • Du yder den bedste service og vejledning til vores kunder
 • Du er udadvendt og trives i en travl hverdag
 • Du er teamplayer
 • Du kan arbejde selvstændigt og har udpræget sans for service
 • Har erfaring med, eller er faguddannet i smykker og ure – oplæring kan også finde sted for den rette

Lyder dette som noget for dig, så vil vi rigtigt gerne høre fra dig.

Send os en mail med din ansøgning og evt. andre relevante materialer til job@brodersenkobborg.dk

Du er også meget velkommen til personligt at komme forbi butikken og aflevere din ansøgning eller send den til os på følgende adresse. Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest mandag d. 15/4-2019.

Brodersen + Kobborg
Nygade 9
6950 Ringkøbing

www.brodersenkobborg.dk

For yderligere spørgsmål kontakt:
Bent Brodersen
2963 5982

Der er 1 ledig stilling

BRODERSEN KOBBORG ApSRingkøbing2019-03-21T00:00:002019-04-15T00:00:00
329952367Butiksassistent til teamet i Wecoveryou, HerningRobot Til Wecoveryou i Herningcentret søger vi en butiksassistent med en sælger gemt i maven. Motiveres du af at yde god kundeservice og overgå kundens forventninger, så de føler sig ekstra godt behandlet? Trives du bedst i orden og struktur? Er du selvstændig og har en interesse for butiksindretning? Svarer du JA til ovenstående, så er det netop dig vi mangler til vores team i Herning. Wecoveryou søger en engageret, ansvarsbevidst og udadvendt person til at varetage vores stilling som butiksassistent. Det er vigtigt, at du har butiks- og kundeerfaring, at du ønsker at tage ansvaret for butikkens visuelle udtryk og at du sammen med det øvrige team, ønsker at gå forrest for at sikre kunderne den bedste oplevelse. Stillingen: Som butiksassistent får du medansvaret for butikkens drift og resultater, med fokus på butikkens visuelle udtryk, salg og kundeservice. Det er vigtigt, at du er struktureret og ansvarsbevidst. At du brænder for at yde den bedste service og ønsker at bidrage til et positivt, motiverende og selvstændigt arbejdsmiljø. Du arbejder sammen med din butikschef om de overordnede rammer og målsætninger. Du vil sammen med butikschefen være ansvarlig for, at butikken altid fremstår indbydende og opdateret. Dine primære arbejdsopgaver: Sikre en dynamisk og indbydende butik og et højt kundeserviceniveau. Salg i butikken Kunderådgivning Bestilling af varer Kundernes samlede købsoplevelse. Hvem er du? Du er selvstændig, struktureret og arbejdsom og du formår at prioritere og planlægge din hverdag. At arbejde systematisk og organiseret er en naturlig ting for dig. At du brænder for at yde den bedste service og ønsker at bidrage til et positivt, motiverende og selvstændigt arbejdsmiljø. Det er vigtigt, at du brænder for butiksarbejdet, er optaget af at yde fantastisk kundeservice og finder det naturligt at engagere dig i mennesker. Du har en høj arbejdskapacitet, er positiv, handlekraftig og dygtig til at motivere og inspirere dine kollegaer. Butik og salgs erfaring er ikke et krav, men en fordel. Din personlighed og væremåde, skal give lysten til at yde en ekstra indsats i butikken. Har du lysten til at arbejde et sted med fuld fart på hverdagen med fantastiske kollegaer og et stort ansvar, så skynd dig at sende din ansøgning til job@wecoveryou.dk - Mærk ansøgningen Butiksassistent Herning og vedlæg gerne en videopræsentation af dig selv i forbindelse med din ansøgning. Har du yderlige spørgsmål til stillingen, kan du kontakte: HR, Thanh Truong på mail: hr@labtech.dk Ansøgningsfrist: Tiltrædelse: Hurtigst muligt Arbejdstid: Fuldtid Løn: Efter kvalifikationer Arbejdsdage: hverdage og weekender Arbejdssted: Wecoveryou Herningcentret Hjemmeside: www.wecoveryou.dk Har du ikke hørt fra os senest d. 04-03-2019 er du desværre ikke kommet i betragtning til stillingen og vi har valgt en anden kandidat. Der er 1 ledig stilling

Til Wecoveryou i Herningcentret søger vi en butiksassistent med en sælger gemt i maven.

Motiveres du af at yde god kundeservice og overgå kundens forventninger, så de føler sig ekstra godt behandlet? Trives du bedst i orden og struktur? Er du selvstændig og har en interesse for butiksindretning? 

Svarer du JA til ovenstående, så er det netop dig vi mangler til vores team i Herning.

Wecoveryou søger en engageret, ansvarsbevidst og udadvendt person til at varetage vores stilling som butiksassistent. Det er vigtigt, at du har butiks- og kundeerfaring, at du ønsker at tage ansvaret for butikkens visuelle udtryk og at du sammen med det øvrige team, ønsker at gå forrest for at sikre kunderne den bedste oplevelse.

Stillingen:
Som butiksassistent får du medansvaret for butikkens drift og resultater, med fokus på butikkens visuelle udtryk, salg og kundeservice. 
Det er vigtigt, at du er struktureret og ansvarsbevidst. At du brænder for at yde den bedste service og ønsker at bidrage til et positivt, motiverende og selvstændigt arbejdsmiljø.

Du arbejder sammen med din butikschef om de overordnede rammer og målsætninger. Du vil sammen med butikschefen være ansvarlig for, at butikken altid fremstår indbydende og opdateret.
 
Dine primære arbejdsopgaver: 

 • Sikre en dynamisk og indbydende butik og et højt kundeserviceniveau. 
 • Salg i butikken
 • Kunderådgivning
 • Bestilling af varer
 • Kundernes samlede købsoplevelse. 


Hvem er du?
Du er selvstændig, struktureret og arbejdsom og du formår at prioritere og planlægge din hverdag. At arbejde systematisk og organiseret er en naturlig ting for dig. At du brænder for at yde den bedste service og ønsker at bidrage til et positivt, motiverende og selvstændigt arbejdsmiljø.
Det er vigtigt, at du brænder for butiksarbejdet, er optaget af at yde fantastisk kundeservice og finder det naturligt at engagere dig i mennesker. 
Du har en høj arbejdskapacitet, er positiv, handlekraftig og dygtig til at motivere og inspirere dine kollegaer.

Butik og salgs erfaring er ikke et krav, men en fordel. 
Din personlighed og væremåde, skal give lysten til at yde en ekstra indsats i butikken.

Har du lysten til at arbejde et sted med fuld fart på hverdagen med fantastiske kollegaer og et stort ansvar, så skynd dig at sende din ansøgning til job@wecoveryou.dk - Mærk ansøgningen “Butiksassistent Herning" og vedlæg gerne en videopræsentation af dig selv i forbindelse med din ansøgning. 

Har du yderlige spørgsmål til stillingen, kan du kontakte: HR, Thanh Truong på mail: hr@labtech.dk

Ansøgningsfrist:  
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Arbejdstid: Fuldtid
Løn: Efter kvalifikationer
Arbejdsdage: hverdage og weekender 
Arbejdssted: Wecoveryou Herningcentret
Hjemmeside: www.wecoveryou.dk

Har du ikke hørt fra os senest d. 04-03-2019 er du desværre ikke kommet i betragtning til stillingen og vi har valgt en anden kandidat.

Der er 1 ledig stilling

 

Wecoveryou HerningHerning2019-02-01T00:00:002019-03-29T00:00:00
329963088VIL DU VÆRE EN DEL AF ET STÆRKT TEAMRobot VIL DU INDGÅ I ET ST RKT TEAM? STILLINGSBESKRIVELSE: Vi søger EN BUTIKSMEDHJ LPER til vores butik i HERNING CENTRET, i et barselsvikariat. Vagterne ligger inden for butikkens åbningstid. Som en del af vores team i CREME FRAICHE HERNING, kommer du til at arbejde med salgs- og marchandisingaktiviteter, samt planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med de andre ansatte. Erfaring fra service faget er klart en stor fordel. Vi tilbyder: - Et stort ansvar for vores butik. - Et udfordrende job med plads til initiativ. - Mulighed for faglig og personlig kompetenceudvikling. Kvalifikationer: - Du er minimum 18 år. - Du er flexsibel - Du har erfaring inden for modebranchen. - Du kan både arbejde selvstændigt, men også samarbejde og kan tage initiativ. - Du er meget serviceminded og arbejder professionelt. - Du brander for at være en del af et dygtigt team. - Du er en dygtig sælger, som også har flair for mersalg. Ansøgningen sendes til cremefraiche_herningcentret@cremefraiche.dk senest d.31. marts 2019. Tiltrædelse: 1. maj 2019 - da der er tale om et barselsvikariat, forventer vi at ansættelsen varer ca. 1 år. Vi forventer at modtage: - Ansøgning - CV med billede - eventuelle anbefalinger og el. eksamensbeviser. http: www.cremefraiche.dk

VIL DU INDGÅ I ET STÆRKT TEAM?

STILLINGSBESKRIVELSE:

Vi søger EN BUTIKSMEDHJÆLPER til vores butik i HERNING CENTRET, i et barselsvikariat.

Vagterne ligger inden for butikkens åbningstid.

Som en del af vores team i CREME FRAICHE HERNING, kommer du til at arbejde med salgs- og marchandisingaktiviteter, samt planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med de andre ansatte. Erfaring fra service faget er klart en stor fordel.

Vi tilbyder:

- Et stort ansvar for vores butik.

- Et udfordrende job med plads til initiativ.

- Mulighed for faglig og personlig kompetenceudvikling.

Kvalifikationer:

- Du er minimum 18 år.

- Du er flexsibel

- Du har erfaring inden for modebranchen.

- Du kan både arbejde selvstændigt, men også samarbejde og kan tage initiativ.

- Du er meget serviceminded og arbejder professionelt.

- Du brander for at være en del af et dygtigt team.

- Du er en dygtig sælger, som også har flair for mersalg.

 

Ansøgningen sendes til cremefraiche_herningcentret@cremefraiche.dk senest d.31. marts 2019.

 

Tiltrædelse: 1. maj 2019 - da der er tale om et barselsvikariat, forventer vi at ansættelsen varer ca. 1 år.

 

Vi forventer at modtage:

- Ansøgning

- CV med billede

- eventuelle anbefalinger og/el. eksamensbeviser.

 

 http://www.cremefraiche.dk/

Creme Fraiche HerningHerning2019-02-19T00:00:002019-03-31T00:00:00
329982322Søger du et studie job ?Robot Vi søger en ny butiksmedarbejder, som brænder for at prøve kræfter med detail branchen i Herning Centret. Du skal kunne indgå i et dynamisk teamwork, og være klar til at arbejde i et højt tempo. Du går ind til enhver opgave med et positivt og smilende sind. Du bliver en del af et team, der er vilde med at give kunderne en service ud over det sædvanlige. Dine arbejdsopgaver er primært salg og håndtering af varer, men du skal også være med til at sikre, at butikken udstråler, at vi er en dedikeret Lingeri butik. Når du starter i Wunderwear by Butik Sanne får du en grundig oplæring i butikken. Derfor er det ikke afgørende for os, at du har erfaring, men vi forventer, at du: Er smilende, glad og har masser af energi Kan lide at tage fat og trives i en travl hverdag Møder til tiden og holder dine aftaler Er mindst 16 år MERKURVEJ 1D, ST116 7400 HERNING TLF. 97224181 HERNING-CENTRET@WUNDERWEAR.DK Du er velkommen til at komme ind i butikken med din ansøgning eller sende den på herning-centret@wunderwear.dk mrk: Studiejob Vi kan tilbyde 8 timer i ugen. (Hovedsageligt vil timerne ligge i weekender.)

Vi søger en ny butiksmedarbejder, som brænder for at prøve kræfter med detail branchen i Herning Centret. Du skal kunne indgå i et dynamisk teamwork, og være klar til at arbejde i et højt tempo. Du går ind til enhver opgave med et positivt og smilende sind.

Du bliver en del af et team, der er vilde med at give kunderne en service ud over det sædvanlige.

Dine arbejdsopgaver er primært salg og håndtering af varer, men du skal også være med til at sikre, at butikken udstråler, at vi er en dedikeret Lingeri butik.

 

Når du starter i Wunderwear by Butik Sanne får du en grundig oplæring i butikken. Derfor er det ikke afgørende for os, at du har erfaring, men vi forventer, at du:

 • Er smilende, glad og har masser af energi
 • Kan lide at tage fat og trives i en travl hverdag
 • Møder til tiden og holder dine aftaler
 • Er mindst 16 år

  MERKURVEJ 1D, ST116 – 7400 HERNING – TLF. 97224181 – HERNING-CENTRET@WUNDERWEAR.DK

   Du er velkommen til at komme ind i butikken med din ansøgning eller sende den på herning-centret@wunderwear.dk mrk: Studiejob
 • Vi kan tilbyde 8 timer i ugen. (Hovedsageligt vil timerne ligge i weekender.)
BUTIK SANNE ApSHerning2019-03-21T00:00:002019-04-19T00:00:00
329963024Butiksassistent til slagterbutik i BjerringbroRobot Mesterslagteren i Bjerringbro søger butiksassistent ca. 17 t. uge. Det er vigtigt at du har butikserfaring, gerne fra detailforretning. Du vil få en grundig oplæring. Arbejdstimerne fordeles efter aftale. Hvis du har spørgsmål så kontakt John Christensen på tel. 22128161. Send din ansøgning på mail til: john.degn@mail.dk Ansøgningsfrist: Snarrest muligt Vi glæder os til at høre fra dig

Mesterslagteren i Bjerringbro søger butiksassistent ca. 17 t./uge. Det er vigtigt at du har butikserfaring, gerne fra detailforretning. Du vil få en grundig oplæring.

Arbejdstimerne fordeles efter aftale.

Hvis du har spørgsmål så kontakt John Christensen på tel. 22128161.

Send din ansøgning på mail til: john.degn@mail.dk

Ansøgningsfrist: Snarrest muligt

Vi glæder os til at høre fra dig

MESTERSLAGTEREN BJERRINGBRO ApSBjerringbro2019-02-21T00:00:002019-04-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Butiksassistent til sølv, guld og ure

BRODERSEN KOBBORG ApS

Ringkøbing
Vi søger 1 ny medarbejder, gerne faguddannet eller med branchekendskab men ikke et must. Det vigtigste er at du har interesse for smykker og ure, og kan give vores kunder en fantastisk oplevelse. Vi er en butik i udvikling og mangler flere hænder fo...
Indrykket:21. marts 2019
Udløbsdato:15. april 2019

Butiksassistent til teamet i Wecoveryou, Herning

Wecoveryou Herning

Herning
Til Wecoveryou i Herningcentret søger vi en butiksassistent med en sælger gemt i maven. Motiveres du af at yde god kundeservice og overgå kundens forventninger, så de føler sig ekstra godt behandlet? Trives du bedst i orden og struktur? Er du selvst...
Indrykket:1. februar 2019
Udløbsdato:29. marts 2019

VIL DU VÆRE EN DEL AF ET STÆRKT TEAM

Creme Fraiche Herning

Herning
VIL DU INDGÅ I ET ST RKT TEAM? STILLINGSBESKRIVELSE: Vi søger EN BUTIKSMEDHJ LPER til vores butik i HERNING CENTRET, i et barselsvikariat. Vagterne ligger inden for butikkens åbningstid. Som en del af vores team i CREME FRAICHE HERNING, kommer du ti...
Indrykket:19. februar 2019
Udløbsdato:31. marts 2019

Søger du et studie job ?

BUTIK SANNE ApS

Herning
Vi søger en ny butiksmedarbejder, som brænder for at prøve kræfter med detail branchen i Herning Centret. Du skal kunne indgå i et dynamisk teamwork, og være klar til at arbejde i et højt tempo. Du går ind til enhver opgave med et positivt og smilen...
Indrykket:21. marts 2019
Udløbsdato:19. april 2019

Butiksassistent til slagterbutik i Bjerringbro

MESTERSLAGTEREN BJERRINGBRO ApS

Bjerringbro
Mesterslagteren i Bjerringbro søger butiksassistent ca. 17 t. uge. Det er vigtigt at du har butikserfaring, gerne fra detailforretning. Du vil få en grundig oplæring. Arbejdstimerne fordeles efter aftale. Hvis du har spørgsmål så kontakt John Christ...
Indrykket:21. februar 2019
Udløbsdato:1. april 2019