Danish Air Transport søger Senior Sales Coordinator til vores hovedkontor i Vamdrup

Er kundekontakt på højt niveau din bedste evne, og har du supergode koordineringsevner, samtidig med at du har blik for detaljen? Så er du måske vores nye Senior Sales Coordinator.

 

Få en hverdag hos DAT med et bredt ansvar

Hos DAT er hverdagene ikke ens, og du vil arbejde med en bred pallette af spændende opgaver. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt med dine arbejdsopgaver. Du har ansvaret for dine egne arbejdsopgaver, og du skal kunne evne at prioritere og koordinere opgaverne løbende for bedst mulig outcome – både økonomisk og servicemæssigt. Derudover skal du kunne håndtere mange forandringer og ændringer i forhold til planlægning og med et skarpt blik for detaljen kunne agere hurtigt og konstruktivt i disse sammenhænge.

Dine arbejdsopgaver vil som udgangspunkt være kundekontakt på højt niveau, hvor du som Senior Sales Coordinator sælger service. I tæt kontakt med vores Sales Director vil dine arbejdsopgaver være:

 • Tilbudsgivning for udfyldning af produktion og sammensætning af serier på dele af flåden
 • Grundig og detaljeret udfærdigelse af mange forskelligartede kontrakter
 • Forhandlinger og tilpasning mellem sæsonovergang (sommer-vinter)
 • Kontakt til bl.a. lufthavne, handlingsagenter og cateringleverandører og sideløbende være i tæt kontakt med alle aktører omkring afvikling – herunder tour operatører, gæster, leverandører, kolleger fra andre afdelinger i virksomheden
 • Koordinering af opgaver både internt og eksternt
 • Salg og opsætning af ad-hoc charterflyvninger

 

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du har flair for kunden og har lysten og evnen til at opbygge og vedligeholde stærke kunderelationer. Derudover forventer vi, at:

 • Du har flere års lignende salgserfaring
 • Du kan tale og skrive dansk og engelsk på højt niveau
 • Du har et købmandsgen og formår at afslutte en handel
 • Du kan navigere i et travlt arbejdsmiljø
 • Du er detaljeorienteret
 • Du er ansvarsbevidst
 • Du har gode koordineringsevner
 • Du kan arbejde selvstændigt
 • Du er servicemindet

Det er ikke et krav, at du har erfaring og kendskab til fly- og rejsebranchen, men det vil blive betragtet som en stor fordel.

 

DAT som arbejdsplads

Du får en hverdag på en international arbejdsplads, hvor du har stor kontaktflade både internt og eksternt. Hverdagen som Senior Sales Coordinator byder på mange spændende udfordringer og forskellige hverdage, hvor du får en høj grad af frihed under ansvar. Derudover vil hverdagen være præget af et travlt og effektivt arbejdsmiljø med dygtige medarbejdere, som altid står klar til rådighed for sparring samt faglig og personlig støtte. Vi hjælper altid hinanden uanset, hvor hurtigt vi løber.

 

Om DAT

Danish Air Transport, i daglig tale DAT, er et dansk flyselskab grundlagt i 1989. Vi er en mellemstor virksomhed med ca. 470 ansatte fordelt i Danmark og Litauen og med en årlig omsætning på 860 mio. dkr. Vi har hovedkontor i Vamdrup ved Kolding.

Vores 22 fly af typen ATR, MD, SAAB og Airbus flyver ruteflyvning, passagercharter og fragtopgaver. Lige siden starten har vi arbejdet passioneret på at levere flyvning med en meget høj driftsikkerhed, personlig service og den nødvendige fleksibilitet, når det kræves. Sagt på en anden måde: Vi flyver til tiden og holder vores aftaler.

Du kan også læse mere om Danish Air Transport på www.dat.dk.

 

Er du vores nye Senior Sales Coordinator?

Lyder stillingen som noget for dig, så send en motiveret ansøgning og CV til job@dat.dk og markér emnefeltet med ”Senior Sales Coordinator”.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sales Director, Torben Ravnkilde, på rav@dat.dk.

Vi kontakter ansøgere løbende, så send derfor din ansøgning hurtigst muligt.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sælger til sport & profil branchen

SKO & SPORT ApS

Kolding
Vi skal bruge en sælger til vores klub erhverv. Om jobbet Du skal besidde et dybt og ægte sælgergen, som betyder, at du blandt andet trives i den opsøgende rolle som delvis kørende sælger. Du skal servicerer og opsøge vores kunder lige fra foreninge...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

EUROPE - Sales Reps - Fairs/Exhibitions/Airports/High-volume Sites

PROBODY MEDICAL ApS

Does sales directly to end-users turn you on ? We are looking for sales reps in Europe for selling primarily our new and innovative range of innovative liquid gel footwear, comprising shoes with removable liquid filled insoles and a gel-insole range...
Indrykket:2. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Vi søger en erfaren sælger!

JobTeam Kolding A/S

Kolding
Til vores kontor i Kolding søger vi to medarbejdere til salg af vikarløsninger til industrivirksomhederne i Kolding Vejen-området. Du vil komme til at arbejde sammen med et team, som er beskæftiget med rekruttering af faglærte og ufaglærte vikarer. ...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:31. maj 2018

Salgskonsulent søges til salg af IP-Telefoni

Netklar ApS

Kolding
Vi er et mindre webbureau som hovedsageligt lever af at levere hjemmesider og webshops til vores kunder. Vi har dog fået IP-Telefoni med ind under vores vifte, hvilket vi ønsker skal vokse. Dine arbejdsopgaver vil bestå i salg telefoni løsningen til...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Sælgere

SERVICEKOMPAGNIET FACILITY SERVICE ApS

Kolding
Sælger på provision søges. ServiceKompagniet er en virksomhed i vækst og i kraftig udvikling og søger flere engagerede, dygtige og professionelle sælgere, som kan sælge rengøringsløsninger til danske virksomheder. Det er vigtigt og afgørende, at du ...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:31. maj 2018