Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Danmarks bedste afdelingsleder til Anlæg & Infrastruktur

I Teknik & Miljø i Vejle Kommune er der nu en attraktiv stilling ledig til besættelse. Vi er en afdeling med fart på, og du vil som afdelingsleder hos os have stor indflydelse og mulighed for at sætte dit præg på kommunen. Hvis du kan lide at have gang i mange opgaver i en spændende og omskiftelig hverdag, så er det måske dig, vi søger.

 

Om jobbet

Som afdelingsleder i Anlæg & Infrastruktur befinder du dig midt i en dynamisk forvaltning, hvor der er gang i mange projekter. Mobilitetsplanen 2018-2030 er et eksempel på det strategiske arbejde, du som leder vil få ansvaret for. Vi er i gang med at rekruttere en projektchef til blandt andet Mobilitetsplanen. Projektchefen er en nyoprettet stilling og vil have reference til dig.

For at lykkes i jobbet er det afgørende, at du er fagligt funderet ind i vores arbejdsområder. Du kommer med erfaringer eller kompetencer inden for anlæg, udbud, myndighed og kollektiv trafik. Samtidig skal du også have evnen til at løfte dig op og lægge det strategiske blik over afdelingen og projekterne. Det vil være en fordel, hvis du har politisk forståelse og tæft, da det skal give mening for dig, at vi er en del af en politisk ledet organisation. I praksis betyder det, at du vil deltage i politiske udvalgsmøder og skulle evne at stå i krydspresset mellem personale, drift og det politiske niveau.

Dine opgaver vil bestå af alt fra dialog med borgere, samarbejdspartnere og andre myndigheder, være faglig sparringspartner i afdelingen, udarbejde skriftlige sagsfremstillinger til de politiske udvalg, være ansvarlig for eget budget, påtage dig personaleledelsesopgaven og meget andet. Du vil få en omskiftelig hverdag med mange spændende opgaver – og du vil kunne følge projekter fra de fødes, til de afleveres.

 

Dine opgaver vil blandt andet blive:

  • Indgå i dialog med borgere, samarbejdspartnere og andre myndigheder
  • Være sparringspartner og kontaktperson i afdelingen
  • Budgetansvarlig for afdelingen
  • Personaleleder for 14 dygtige medarbejdere
  • Udarbejde skriftlige sagsfremstillinger til de politiske dagsordener

 

Faglig og erfaringsmæssig baggrund

Vi forestiller os, at du kommer med en ingeniørmæssig baggrund med kommunal eller rådgivende erfaring. Det er afgørende, at du hurtigt kan sætte dig ind i den kommunale virkelighed og navigere i det politiske farvand. Du har allerede prøvet kræfter som mellemleder og har lyst til at udvikle dine medarbejdere fagligt såvel som en del af teamet og afdelingen.

 

Dig som person og leder

Du er en person, der går til opgaven med krum hals, som selv kan tage initiativ og som tager ansvar.

Du vil møde en forvaltning, hvor der også lægges vægt på humor og en afslappet stil samtidig med, at vi har en høj faglighed og er ambitiøse – og vi forventer det samme af dig. Du går ikke af vejen for en udfordring, og du bidrager ind i fællesskabet med din faglighed og personlighed. Du er arbejdsom, men forstår også at holde en god work-life balance.

 

Vi tilbyder

En ambitiøs arbejdsplads med både højt aktivitetsniveau og højt til loftet. Vi har mange visioner og et godt grundlag og søger dig, der har lysten og evnen til at være en del af holdet på rejsen mod indfrielse af visionerne.

Du vil blive en aktiv del af ledergruppen i Byer & Land, hvor der blandt andet drøftes strategier og udøves sparring. Du vil også blive en del af den store ledergruppe i Teknik & Miljø, der jævnligt mødes og drøfter retningen for forvaltningen, ligesom den store ledergruppe i Vejle Kommune mødes og drøfter fælles ledelsesmæssige temaer og dilemmaer. Du skal således kunne se dig som en del af det lille fællesskab såvel som det store fællesskab i Vejle Kommune.

Teknik & Miljø består af fire chefområder, hvor Anlæg & Infrastruktur hører til i chefområdet Byer & Land under stadsarkitekt Lisbet Wolters.

 

Ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst og regler om ny løn.

 

Yderligere oplysninger:

Du er velkommen til at kontakte stadsarkitekt Lisbet Wolters på tlf. 2022 9468 eller mail: liwol@vejle.dk

Du kan læse mere om os her

 

Ansøgningsfrist:

Vi skal have din ansøgning senest den 2. august 2020.

  • Udvælgelsesmøde den 7. august
  • 1. samtale gennemføres den 12. august
  • Personprofilanalyse vil foregå mellem den 13. og den 19. august for de kandidater, der går videre til 2. samtale
  • 2. samtale gennemføres den 21. august

 

Profilanalyse:

Vi anvender personprofilanalyseværktøjer samt evt. cases.

 

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.