Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Danmarks bedste efterskolelærere til dans, adventure, engelsk, dansk og musik søges

Glamsdalens Idrætsefterskoles vision er, at eleverne oplever skolen som Danmarks bedste efterskole. Derfor søger vi ambitiøse, engagerede og fagligt dygtige lærere, der samtidig brænder for at gøre en forskel i kontakten med eleverne i efterskoletiden udenfor undervisningen. Du skal kunne undervise i et eller flere af følgende fag: dansk, engelsk, musik, adventure og dans og derudover have stor lyst til relationsarbejdet med eleverne. Skriv også gerne, hvilke andre kompetencer du har af boglig, kreativ og/eller idrætslig karakter.

 

Glamsdalens Idrætsefterskole er en moderne efterskole med ca. 300 elever. Skolen ligger i Glamsbjerg mellem Odense og Assens. Vores samlede ambition er, at alle elever skal blive så dygtige som muligt inden for de idrætslige og boglige fag, samtidig med, at de dannes og trives. Vi lægger vægt på at have et bredt og fagligt stærkt idrætstilbud, tydelig målsætning om demokratisk dannelse, et ambitiøst fagligt fokus og ikke mindst et miljø, hvor eleverne trives og oplever et stærkt tilhørsforhold.

 

Da vi oplever øget elevsøgning til skolen søger vi pr. 1.8.2018 to lærere til faste stillinger samt en lærer til en tidsbegrænset stilling på et år. Stillingerne er i udgangspunktet fuldtidsstillinger, men med mulighed for lavere ansættelsesgrad, hvis dette ønskes.

 

Vi skal bruge lærere, der kan undervise i følgende fag:

  • Dansk i 9. og/eller 10. klasse
  • Engelsk i 9. og/eller 10. klasse
  • Musik: bl.a. kor, akkompagnement til sang og fællessamlinger samt bandundervisning
  • Adventure: MTB og kajakpolo men også andre genrer inden for adventure
  • Dans: Mestre forskellige stilarter samt være kompetent inden for danseteknik og danseundervisning. Erfaring med målgruppen er en fordel.

 

Derudover skal du forvente at indgå i efterskoletiden som eksempelvis inkluderer: huslærerarbejde, tilsyn, anderledes uger, særlige dage, udlandsture mm.

 

Du skal være indstillet på at videreudvikle fagene på baggrund af de visioner og mål, der opstilles sammen med skolens andre faglærere. Målene evalueres løbende gennem skoleåret og undervisningen justeres løbende for at give mulighed for et maksimalt elevudbytte. Vi tilstræber målstyret undervisning og brug af formativ vurdering samt arbejde i professionelle læringsfællesskaber. Vi har for skoleåret 2018/19 desuden øget fokus på klassetrivsel gennem et samarbejde med organisationen MOT.

 

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

 

Yderligere oplysninger og fagbeskrivelser se http://www.glamsdalen.dk. Ved generelle spørgsmål kan der rettes henvendelse til forstander Thomas Madsen tlf. 20737121 mens spørgsmål vedrørende det boglige kan rettes til viceforstander Marieke Brinck tlf. 23837940 eller afdelingsleder Poul Roed tlf. 61701917 ligesom spørgsmål til den idrætslige del kan rettes til idrætspædagogisk afdelingsleder Mads Hovgaard tlf. 51900640.

 

Der er mulighed for at besøge skolen på følgende datoer: 26.2.2018 og 1.3.2018 begge dage kl. 17.00. Tilmelding til besøg via mail på gie@glamsdalen.dk.

 

Ansøgning samt relevante bilag sendes som en samlet pdf-fil til job@glamsdalen.dk senest kl. 12.00 den 11. marts 2018. Ansættelsessamtaler afholdes i løbet af uge 12.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Hjemly Idrætsefterskole søger 1 lærer til vores fodboldlinje

HJEMLY FRI-OG EFTERSKOLE

Hvis ikke det er Danmarks bedste job for et fodboldmenneske, så må det være meget tæt på. Du skal være leder af og træner på fodboldlinjen og her kunne videreføre den blå tråd i vores fodboldlinjes visioner og dagligdag. Du skal kunne udstikke retni...
Indrykket:2. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Lærere til Gummerup Skole

Assens Kommune - Gummerup Skole

Assens
Kan du undervise i fag som dansk, matematik og engelsk, og er du klar på at varetage en klasselærerfunktion? Trives du med et tæt kollegialt samarbejde, og er du god til at skabe relationer til børn og forældre? Så kan du meget vel være en af vores ...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Hjemly Idrætsefterskole søger en lærer til barselsvikariat i skoleåret 2018/19

HJEMLY FRI-OG EFTERSKOLE

Faaborg-Midtfyn
Vi søger en barselsvikar pr. 1. august 2018 til 30. juni 2019. Brænder du for at arbejde med unge mennesker og har du lyst til et rigtig godt og alsidigt vikariat som fuldtidsansat lærer på en spændende idrætsefterskole på Midtfyn? Så er chancen der...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Kunstlærer + dansk og evt. engelsklærer

RYSLINGE HØJ-og EFTERSKOLE

Faaborg-Midtfyn
Ryslinge efterskole har 6 kreative linjer, som eleverne vælger ind på før skolestart. Linjerne har hver især en meget skarp profil, og med omkring 150 timer årligt når eleverne stor indsigt og gode muligheder for at udvikle deres evner. Der er 2 lær...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Lærere til Ebberup Skole

Assens Kommune - Ebberup Skole

Assens
Er du uddannet lærer? Har du energi og godt humør, og har du lyst til nye udfordringer på en skole med et godt arbejds- og læringsmiljø? Så er det måske lige dig, vi søger! Ebberup Skole søger to engagerede og inspirerende lærere på fuld tid. Den en...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018