Gem job

Danmarks bedste vagtplanlæggere søger en kollega

 

Vil du være en del af holdet?

Brænder du for at udleve dit organisatoriske talent, arbejde systematisk og samtidig understøtte øget trivsel ved hjælp af god og professionel arbejdsplanlægning? Trives du med at være del af et team, der arbejder med flere funktioner i organisationen, som elsker at koordinere, tage vagter og være med der hvor det sker, ikke mindst når det går stærkt? Så er du måske vores nye vagtplanlægger/supervisor i Vikar Specialisten.

 

Vikar Specialisten har igennem en årrække, serviceret store som små virksomheder med alle former for vagtydelse. Vores primære marked er det offentlige, hvor der stilles vidt forskellige krav til vægterne.

 

Vi har en 100% leveringsgaranti og stræber efter at levere de bedst egnede vægtere til alle opgaver. Derfor er fleksibilitet og en løsningsorienteret tilgang, nogle af vores vigtigste nøgleord.

 

Vi tilbyder:

  • Vagtplanlæggerne/supervisor fungerer også som vægtere, når de ikke vagtplanlægger, for at sikre et solidt kendskab til kunder og opgaver.
  • En solid oplæring, så vores kunder oplever en ensartet tilgang
  • Et tæt fællesskab med imødekommende og hjælpsomme kollegaer
  • Løn efter aftale og overenskomst, som en kombination af fastløn for vagtplanlægning og timeløn for vagtarbejde.

 

Vi forventer du:

  • tidligere erfaring som vagtplanlægger og supervisor inden for vagt branchen.
  • har kørekort B og egen bil
  • har vagt kursus/uddannelse
  • har et rimeligt kendskab til overenskomster og arbejdstidsregler
  • har stærke organisatoriske kompetencer og kan indgå i et forpligtende og koordinerende samarbejde med øvrige vagtplanlæggere, ledere og medarbejdere
  • er robust og kan indgå i dialog med medarbejderne – også når der er utilfredshed med en vagtplan eller ferieplan

Du skal kunne fremvise en straffeattest, desuden forestiller vi os, at du har en baggrund som administrativ medarbejder, og erfaring med vagtplanlægning.

 

Spørgsmål besvares på mail: drift@vikarspecialisten.dk her bedes du også sende din ansøgning til. Mailen kan også tilgås fra hjemmesiden Vikarspecialisten.dk

Skriv venligst Vagtplanlægger i emnefeltet.Vi glæder os til at hører fra dig.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.