Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund søger sagsbehandler

Faglig stærk sagsbehandler til Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund

Har du styr på dine medlemmers rettigheder og erfaring med rådgivning om løn og ansættelsesvilkår? Har du lyst til at få et selvstændigt, udadvendt og koordinerende ansvar for at hjælpe vores medlemmer i Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund (DFKF), og vil du arbejde sammen med gode kolleger i en fagforening, hvor stemningen er uformel?

Så er du måske vores nye kollega.

Vi er en fagforening for frisører og kosmetikere, under Serviceforbundet. Vi rådgiver vores medlemmer om alle spørgsmål inden for vores overenskomstområder og i ansættelsesretlige spørgsmål i øvrigt. Vores dagligdag er spændende, tempofyldt og præget af kontakt til vores medlemmer.

Stillingen har mange flere facetter: juridisk/faglige, koordinerende og rådgivningsmæssige opgaver. Du kommer til at stå for rådgivningen og sagsbehandling i forhold til medlemmerne, og du får – sammen med en anden kompetent kollega – ansvaret for forhandling af faglige sager, så både medlemmernes og organisationens interesser bliver varetaget bedst muligt.

Opgaverne løses i et tæt samarbejde med Serviceforbundets stærkt faglige og erfarne miljø, samt vores eksterne advokater, hvor der også er god mulighed for sparring, ligesom opgaverne i vid udstrækning også kan løses fra Serviceforbundet kontor.

Du kommer også til at bidrage til overenskomstforhandlinger, ligesom du sammen med din kollegaer får en vigtig opgave med at rådgive og sparre med formandskabet i DFKF.

Hos DFKF er vi udviklingsorienterede, så stillingen indeholder også løbende deltagelse i tværorganisatoriske projekter i Serviceforbundet, ligesom der vil være mulighed for deltagelse i faglige/politiske udvalg.

Vi forventer, at du:

  • Har erfaring med ansættelsesret og solid erfaring med medlemsrådgivning.
  • Er fortrolig med og forhandlingsvant inden for det fagretlige område.
  • Har relevant teoretisk baggrund, evt. jurist.
  • Har relevant praktisk erfaring.
  • Er pragmatisk og løsningsorienteret.
  • Kan arbejde selvstændigt.
  • Trives i en udadvendt rolle med stor kontaktflade.
  • God formidler af kompliceret stof på en let tilgængelig måde.

Det er en fordel – men ikke et krav – hvis du har kendskab til det særlige tvistløsningssystem inden for erhvervsuddannelses­området.
Stillingen refererer til formanden for DFKF.
Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår.

Ansøgningsfristen udløber søndag den 18. april 2021. Du søger stillingen via knappen "send ansøgning" 

Mandag den 19. april vil der blive udvalgt kandidater til samtale, samtalen planlægges at blive afholdt torsdag den 22. april.

Du kan læse mere om Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund på vores hjemmeside: https://dfkf.dk/ Hvis du vil vide mere om jobbet, eller hvis vil du have en samtale i fortrolighed om dine muligheder i stillingen, er du også velkommen til at kontakte Martin Isenbecker, der er partner i konsulentvirksomheden Genitor – enten på e-mail mi@genitor.dk eller på mobil 2565 9231.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.