Gem job

Dansk- og klasselærer søges til Skelgårdsskolen

Kom og vær en del af et stærkt fællesskab på Skelgårdsskolen, hvor humøret og fagligheden er højt.

Vi søger den helt rigtige kollega til skolens fantastiske kommende 9. årgang, hvor vi har en ledig stilling som klasselærer og dansklærer. Øvrige fag kan være idræt, biologi, fysik/kemi eller madkundskab.

Det er vigtigt, at du er en teamplayer, og at klasserne og årgangen får en lærer, som er tydelig i sin klasserumsledelse og gerne med erfaring inden for prøveafvikling. Vi søger den helt rigtige kombination af faglighed og personlighed.

Vi søger en lærer med tydelighed og hjertelighed. Du er en relationskompetent og rammesættende lærer, der ved, hvordan man skaber et trygt læringsfællesskab og forstår at tilgodese elevernes forskellighed i deres faglige, sociale og personlige behov – gennem differentierede tilgange, stilladsering og tydelige krav i din klasselærerrolle.

Om os

Skolen er placeret tæt ved Amagers natur med Ugandaskoven, Kongelunden, Fælleden og Diget i baghaven, men vi lover dig, at du ikke vil fortryde at se nærmere på os. Vi har et tæt samarbejde med Tårnby Naturskole, som vi bruger flittigt til undervisningsforløb. Der er masser af grønne områder og højt til himlen, og København er meget tæt på.

Der er en stærk og god ånd i personalegruppen. Vi er en skole i en rigtig god og stabil udvikling. Vi er en ledelse, der står på nærhed, troværdighed og ærlighed. Vi er en ambitiøs og udviklingsorienteret personalegruppe, der er optaget af i fællesskab at skabe de bedste rammer for elevernes læring og trivsel i et professionelt læringsfællesskab (PLF).

Vi har i år et tværkommunalt samarbejde med Mary Fonden, Børns Vilkår og Red Barnet (Skolestyrken), og vi står på, at fællesskabet er en styrke for os. Se skolens årshjul for elevtrivsel.

Vi tilbyder nyansatte en rolig og god opstart og en mentorordning samt sparring med skolens kulturbærere og vejledere, som vil give dig viden og indsigt og ikke mindst gedigen erfaring på vejen til din nye arbejdsplads. Tårnby Kommune indgik i 2018 en lokalaftale for lærere, der bl.a. sætter loft over, hvor mange timer lærere må undervise, og nyuddannede tilgodeses med et timetal, der ligger under dette. Lokalaftalen er revideret i 2021 under A20. Lokalaftalen understøtter det tillidsbaserede samarbejde også om læreres mødetid og tilstedeværelse og indeholder ligeledes en pulje med individuel tid på 230 timer årligt. Se mere her.

Hvis stillingen lyder som noget for dig, så tøv ikke med at komme forbi til en kop kaffe.

Vi forventer, at du er
 • Uddannet lærer med de relevante linjefag / undervisningsfag
 • Topmotiveret for at være med til at udvikle børns personlige, sociale og faglige sider
 • Kan se fordelen i og har lyst til teamsamarbejdet
 • Nysgerrig på, hvad der motiverer børn til læring
 • Kan mestre klasserumsledelse
 • Kan se potentialet i, at relationer og tillidsfulde voksne er en forudsætning for læring
 • Autentisk, vedholdende, tydelig og ambitiøs i din lærerrolle
 • Har høje forventninger til ALLE børn
 • Stærk fagligt og kreativ i undervisningen, og at du kan tænke ud af boksen
 • God til at samarbejde, vise ansvar og tillid og har et godt humør
Vi kan tilbyde dig
 • Kompetente og engagerede kolleger
 • Individualitet og faglighed
 • Et udviklingsorienteret miljø
 • Fokus på høj faglighed
 • Samarbejde med kolleger, der har deltaget i projekter under KP i forhold PLF og TMTM (Professionelle LæringsFællesskaber og Tidlig MaTeMatik indsats)
 • Sparring og samarbejde med erfarne kolleger i fagene
 • Godt samarbejde med forældre, institutioner og andre omkring børnene
 • En samlende og samarbejdende ledelse
Praktisk information

Skelgårdsskolen er en stor folkeskole med over 900 elever og en samlet medarbejdergruppe på omkring 120 medarbejdere. Vi er faseinddelt i to faser (fra 0.-5. og 6.-9.klasse), og personalet arbejder i årgangsteam med skemalagt tid til teamsamarbejdet. Årgangsteamene er grundlæggende for samarbejdet omkring elever og undervisning, ligesom vores fagteam er basis for at skabe sammenhæng i den faglige udvikling. Vi anvender minuddannelse.dk som læringsplatform.

Vil du gerne vide noget mere om os? Gå ind på skolens hjemmeside: http://sg.aula.dk

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med Lærernes Centralorganisation efter forhandling.

I Tårnby Kommune tilbyder vi i samarbejde med DLF, Kreds 13 et introduktionsforløb for nyuddannede lærere og børnehaveklasseledere. Introduktionsforløbet består af tre temaeftermiddage, og et ”Kend din kommune” arrangement. De første to år som nyuddannet lærere har du nedsat undervisningstid, og på alle skoler findes en mentorordning. Vi gør os umage med at give dig en god start på lærerlivet.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Tårnby Kommune tilbyder en række personalegoder. Disse kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse på skolens telefon til viceskoleleder Rasmus Riel på 32 53 42 11.

Ansøgningsfristen er søndag d. 14.august 2022.

Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 33. Vi forbeholder os yderligere ret til at indkalde løbende. Når rette kandidat er fundet, fjernes stillingsopslaget fra Tårnby Kommunes hjemmeside.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af persondata

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


ellerGem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Borgerskolen søger dygtig lærer til udskolingen

Høje-Taastrup Kommune

Taastrup
Vi søger en lærer med linjefag i dansk, idræt og kristendom. Du skal primært undervise i 9. klasse og føre klassen til afgangsprøve. relation kan gå hånd i hånd. Derfor søger vi dig, der er nysgerrige på egen praksis, og målrettet arbejder på at udvi...
28. juli 2022

Brænder du for naturfag?

Holmeagerskolen

Greve
Om skolen Holmeagerskolen er beliggende ved Greve station, tæt på stranden og midt i Greve Kommune. Vores skole danner til daglig ramme for ca. 740 børn fra 0. Der er højt til loftet og plads til masser af humor i alle lag, men samtidig er vi ambiti...
4. august 2022

Unik mulighed for at blive en del af vores LpS-fam...

Lyngby Private Skole

Kongens Lyngby
Er du en lærer, der brænder for lærerlivet i indskolingen og på mellemtrinnet, og har du lyst til et miljø, hvor høj faglighed og trivsel er i højsæde - så har du nu en helt unik chance for at blive en del af lærerkollegiet på Lyngby private Skole. O...
24. juli 2022

Dansk- og klasselærer søges til Skelgårdsskolen

Kom og vær en del af et stærkt fællesskab på Skelgårdsskolen, hvor humøret og fagligheden er højt.

Vi søger den helt rigtige kollega til skolens fantastiske kommende 9. årgang, hvor vi har en ledig stilling som klasselærer og dansklærer. Øvrige fag kan være idræt, biologi, fysik/kemi eller madkundskab.

Det er vigtigt, at du er en teamplayer, og at klasserne og årgangen får en lærer, som er tydelig i sin klasserumsledelse og gerne med erfaring inden for prøveafvikling. Vi søger den helt rigtige kombination af faglighed og personlighed.

Vi søger en lærer med tydelighed og hjertelighed. Du er en relationskompetent og rammesættende lærer, der ved, hvordan man skaber et trygt læringsfællesskab og forstår at tilgodese elevernes forskellighed i deres faglige, sociale og personlige behov – gennem differentierede tilgange, stilladsering og tydelige krav i din klasselærerrolle.

Om os

Skolen er placeret tæt ved Amagers natur med Ugandaskoven, Kongelunden, Fælleden og Diget i baghaven, men vi lover dig, at du ikke vil fortryde at se nærmere på os. Vi har et tæt samarbejde med Tårnby Naturskole, som vi bruger flittigt til undervisningsforløb. Der er masser af grønne områder og højt til himlen, og København er meget tæt på.

Der er en stærk og god ånd i personalegruppen. Vi er en skole i en rigtig god og stabil udvikling. Vi er en ledelse, der står på nærhed, troværdighed og ærlighed. Vi er en ambitiøs og udviklingsorienteret personalegruppe, der er optaget af i fællesskab at skabe de bedste rammer for elevernes læring og trivsel i et professionelt læringsfællesskab (PLF).

Vi har i år et tværkommunalt samarbejde med Mary Fonden, Børns Vilkår og Red Barnet (Skolestyrken), og vi står på, at fællesskabet er en styrke for os. Se skolens årshjul for elevtrivsel.

Vi tilbyder nyansatte en rolig og god opstart og en mentorordning samt sparring med skolens kulturbærere og vejledere, som vil give dig viden og indsigt og ikke mindst gedigen erfaring på vejen til din nye arbejdsplads. Tårnby Kommune indgik i 2018 en lokalaftale for lærere, der bl.a. sætter loft over, hvor mange timer lærere må undervise, og nyuddannede tilgodeses med et timetal, der ligger under dette. Lokalaftalen er revideret i 2021 under A20. Lokalaftalen understøtter det tillidsbaserede samarbejde også om læreres mødetid og tilstedeværelse og indeholder ligeledes en pulje med individuel tid på 230 timer årligt. Se mere her.

Hvis stillingen lyder som noget for dig, så tøv ikke med at komme forbi til en kop kaffe.

Vi forventer, at du er
 • Uddannet lærer med de relevante linjefag / undervisningsfag
 • Topmotiveret for at være med til at udvikle børns personlige, sociale og faglige sider
 • Kan se fordelen i og har lyst til teamsamarbejdet
 • Nysgerrig på, hvad der motiverer børn til læring
 • Kan mestre klasserumsledelse
 • Kan se potentialet i, at relationer og tillidsfulde voksne er en forudsætning for læring
 • Autentisk, vedholdende, tydelig og ambitiøs i din lærerrolle
 • Har høje forventninger til ALLE børn
 • Stærk fagligt og kreativ i undervisningen, og at du kan tænke ud af boksen
 • God til at samarbejde, vise ansvar og tillid og har et godt humør
Vi kan tilbyde dig
 • Kompetente og engagerede kolleger
 • Individualitet og faglighed
 • Et udviklingsorienteret miljø
 • Fokus på høj faglighed
 • Samarbejde med kolleger, der har deltaget i projekter under KP i forhold PLF og TMTM (Professionelle LæringsFællesskaber og Tidlig MaTeMatik indsats)
 • Sparring og samarbejde med erfarne kolleger i fagene
 • Godt samarbejde med forældre, institutioner og andre omkring børnene
 • En samlende og samarbejdende ledelse
Praktisk information

Skelgårdsskolen er en stor folkeskole med over 900 elever og en samlet medarbejdergruppe på omkring 120 medarbejdere. Vi er faseinddelt i to faser (fra 0.-5. og 6.-9.klasse), og personalet arbejder i årgangsteam med skemalagt tid til teamsamarbejdet. Årgangsteamene er grundlæggende for samarbejdet omkring elever og undervisning, ligesom vores fagteam er basis for at skabe sammenhæng i den faglige udvikling. Vi anvender minuddannelse.dk som læringsplatform.

Vil du gerne vide noget mere om os? Gå ind på skolens hjemmeside: http://sg.aula.dk

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med Lærernes Centralorganisation efter forhandling.

I Tårnby Kommune tilbyder vi i samarbejde med DLF, Kreds 13 et introduktionsforløb for nyuddannede lærere og børnehaveklasseledere. Introduktionsforløbet består af tre temaeftermiddage, og et ”Kend din kommune” arrangement. De første to år som nyuddannet lærere har du nedsat undervisningstid, og på alle skoler findes en mentorordning. Vi gør os umage med at give dig en god start på lærerlivet.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Tårnby Kommune tilbyder en række personalegoder. Disse kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse på skolens telefon til viceskoleleder Rasmus Riel på 32 53 42 11.

Ansøgningsfristen er søndag d. 14.august 2022.

Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 33. Vi forbeholder os yderligere ret til at indkalde løbende. Når rette kandidat er fundet, fjernes stillingsopslaget fra Tårnby Kommunes hjemmeside.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af persondata

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Borgerskolen søger dygtig lærer til udskolingen

Høje-Taastrup Kommune

Taastrup
Vi søger en lærer med linjefag i dansk, idræt og kristendom. Du skal primært undervise i 9. klasse og føre klassen til afgangsprøve. relation kan gå hånd i hånd. Derfor søger vi dig, der er nysgerrige på egen praksis, og målrettet arbejder på at udvi...
28. juli 2022

Brænder du for naturfag?

Holmeagerskolen

Greve
Om skolen Holmeagerskolen er beliggende ved Greve station, tæt på stranden og midt i Greve Kommune. Vores skole danner til daglig ramme for ca. 740 børn fra 0. Der er højt til loftet og plads til masser af humor i alle lag, men samtidig er vi ambiti...
4. august 2022

Unik mulighed for at blive en del af vores LpS-fam...

Lyngby Private Skole

Kongens Lyngby
Er du en lærer, der brænder for lærerlivet i indskolingen og på mellemtrinnet, og har du lyst til et miljø, hvor høj faglighed og trivsel er i højsæde - så har du nu en helt unik chance for at blive en del af lærerkollegiet på Lyngby private Skole. O...
24. juli 2022