Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dansk- og matematiklærer søges til indskoling og mellemtrin på Mariendal Friskole i København V


På Mariendal Friskole søger vi fra august 2018 en ny lærer. Vores helt store ønske er at finde en lærer, som brænder for begge fagene matematik og dansk. Men måske er det for meget forlangt, at én lærer skal opfylde begge behov. Vi modtager derfor også gerne ansøgninger fra dig, hvis du kan overbevise os om, at du er lige netop den matematiklærer eller dansklærer, vi har brug for.


Stillingen som dansk- og matematiklærer er primært rettet mod indskolingen og mellemtrinnet.


Mariendal Friskole er en lille storbyskole med blot 12 lærere, en håndfuld sfo-medarbejdere og godt 135 livlige børn, der er vant til at blive mødt i øjenhøjde af engagerede, ambitiøse og uhøjtidelige voksne, som altid er ivrigt optaget af nye tanker og idéer om dannelse og god undervisning. Centralt placeret i skolens fællesskab er inkluderet et mindre specialhold bestående af 7 børn med særlige behov.


Mariendal Friskole er en meget levende arbejdsplads præget af glæde, rummelighed og tillid blandt både børn, forældre og personale. På Mariendal Friskole opleves forældregruppen som en loyal og nysgerrig medspiller.


Ansættelse sker efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet.


Kan du se dig selv i dette skolemiljø, skal du sende din ansøgning til skolens kontor på mailadressen kontoret@mariendalfriskole.dk og stile den til Anders Blom Salmonsen. Noter gerne, om du kunne være interesseret i deltid. Ansøgningsfristen er mandag d 30/4 kl. 12. Fredag d. 20/4 kl. 14 er du velkommen til at besøge Mariendal Friskole, hvor skolelederen vil fortælle lidt om skolen og besvare spørgsmål. Samtalerne afholdes mandag d. 7/5 i tidsrummet 12.30-20  (med evt. opfølgende samtale tirsdag d. 8/5 i tidsrummet 12-16).


Hvis du er interesseret i at vide mere om stillingen eller skolen, men ikke har mulighed for at deltage i åbent hus d. 20/4, er du meget velkommen til at kontakte skoleleder Anders Blom Salmonsen på kontorets telefon 33 22 72 20 eller på mobil 40 40 45 67.


Skolens værdibeskrivelse m.m. kan læses på  www.mariendalfriskole.dk.


 


Venlig hilsen


Skoleleder Anders Blom Salmonsen


MARIENDAL FRISKOLE


Stenosgade 4 C


1616 København V


Tlf. 33 22 72 20


Se mere på vores ansøgersite: https://mariendalfriskole.brandero.com


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her