Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dansk- og matematiklærere til indskolingen på Grøndalsvængets Skole

Er du den dygtige og engagerede lærer, vi står og mangler? Har du lyst til at være en del af vores dynamiske team omkring skolens tre 1. klasser?   
 
På Grøndalsvængets Skole søger vi en dansklærer og en matematiklærer til vores indskoling.   
 
Vi er en velfungerende og velsøgt folkeskole beliggende i grønne omgivelser i Bispebjerg i Københavns Kommune. Skolen har ca. 450 elever og 70 engagerede medarbejdere. Vi har en engageret forældregruppe og en god blanding af dejlige børn fra forskellige miljøer.  
 
Grøndalsvængets Skole er en fin, gammel skole fra 1924, som netop nu står overfor en stor renovering/udbygning således, at vi i 2018 kan fremstå som en funklende, flot skole med toptunede og supermoderne læringsmiljøer.  
 
Vi har igennem en årrække arbejdet målrettet med indsatsområderne trivsel, medbestemmelse, demokrati, klasseledelse og faglighed, og skolen lægger stor vægt på disse værdier, der bl.a. afspejler sig i afprøvning af nye metoder i forhold til at optimere elevernes læring.  
 
Vi søger to lærere med kompetencer i dansk og matematik til at varetage timer i skolens indskoling.   
 
Stillingen i dansk er en orlovsstilling, der udløber den 31. juni 2019.  
 
Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skolen på 3834 9350, eller du kan finde mere information på www.gvs.kk.dk.
 
Løn- og ansættelsesforhold  
Stillingerne er omfattet af ”overenskomsten for lærere i folkeskolen” og ”aftale om løn i folkeskolen – Københavns Kommune”.  
 
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 17. april 2018  
Vi holder ansættelsessamtaler den 19.april 2018. 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her