Dansk- og musiklærer til Kongsbjergskolen

Arbejdssted: Kongsbjergskolen, Reinholdts Bakke 29, 6640 Lunderskov 
 

Arbejdstid: Fuld tid  
 

Ansættelsestidspunkt: Snarest muligt
 

Hvad kan vi tilbyde:  
Et job, hvor du altid vil finde passende udfordringer. Et job, hvor du aldrig keder dig. Et job, hvor forventningerne er høje til alle. Et job, hvor vi prioriterer sundhed og trivsel for personalet. Et job, hvor alle bliver taget godt imod. Et job, på en skole i bevægelse. Et job på Kongsbjergskolen.


Kvalifikationer:  
Vi søger en dygtig og engageret dansk- og musiklærer til indskolingen. Du skal have kompetencer til at arbejde med læring og trivsel for børn og unge. Det er alfa omega, at du som ansat på Kongsbjergskolen, har et positivt børnesyn og har børnenes trivsel som førsteprioritet. Du skal ligeledes være indstillet på, at indgå i et forpligtende samarbejde med børn, forældre og kollegaer. Kongsbjergskolen har høje forventninger til både børn og forældre – derfor vil der naturligvis også være høje forventninger til dig som ansat på skolen. Som dansklærer vil du også blive klasselærer og indgå i et klasseteam. Som musiklærer vil der blive mulighed for at stå for/spille til morgensamling, som vi vægter meget højt.


Hvem er vi?  
Kongsbjergskolen ligger i Lunderskov godt placeret i Trekantsområdet ca. 12 km. fra Kolding. Skolen har ca. 540 glade børn fordelt fra 0.-9. årgang. Medarbejderstaben er på ca. 55 lærere, pædagoger og administrativt personale. Kongsbjergskolen er en del af Røgfri Fremtid, hvorfor både skole- og arbejdstid er røgfri.


Løn: Efter gældende overenskomst  


Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til:  
Det anbefales, at tage kontakt til skolen på 79 79 79 10, for at aftale et møde, hvor afdelingsleder Birgitte Gaardsted kan fortælle mere i dybden om stillingen.


Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Send ansøgning".  


Ansøgningsfrist: 27. september 2020Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.  

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.