13.198
job i
8.799
jobannoncer

Dansk- og pigeidrætslærer til udskolingen på Korsager Skole

Genopslag

Korsager Skole gør tingene på nye og anderledes måder. Måder, der skaber forandringer og glæde for elever, forældre, personale og stimulerer vores faglige opgave.

Vil du være en del og medskaber af vores udvikling, så læs videre og byd ind på stillingen.

Er du en dygtig underviser med et socialt gen, så er vi en arbejdsplads med høj faglighed og et fantastisk lærerværelse. Vi søger en fagligt dygtig lærer til udskolingen på Korsager Skole. Du skal helst have linjefag i både dansk og idræt (pige).

Skemaet indeholder bl.a. dansk (et hold), lektiecafe, morgenbånd og ressourcetimer på 8. årgang (18 lektioner) og fire idrætshold i udskolingen (otte lektioner).

Om du er nyuddannet eller erfaren, har mindre betydning, så længe du er fagligt nysgerrig, forstår at bruge/er god til klasseledelse og er åben overfor sparring. Vi sætter pris på dit kendskab til læringsformer og dine evner til at samarbejde. Vi tænker, at du har en naturlig anerkendende omgangstone og kender værdien af et fantastisk skole/hjem-samarbejde.

Korsager Skole er en velfungerende folkeskole i Københavns Kommune. Vi ligger i hjertet af Brønshøj/Husum og har masser af natur omkring os. Vi er 90 dygtige og glade medarbejdere og 700 søde og velfungerende elever, fordelt på tre-fire spor. Vi har flotte og moderne faglokaler, smartboards i alle lokaler, en rigtig flot ressourcegang og et lærerværelse fyldt med smil og varme.

Personlige kompetencer
Vi vægter samarbejde og faglighed højt og sætter pris på godt humør og personlig robusthed. Du er tydelig i din undervisning og anerkendende i din tilgang til såvel elever som kollegaer og forældre.

Vi vægter desuden højt, at du

  • gerne vil være med til at videreudvikle vores skole
  • ser muligheder frem for begrænsninger
  • arbejder struktureret, analytisk og er god til at afslutte det, du går i gang med
  • kan skabe motivation og arbejdsglæde og fastholde fælles mål
  • ikke er bange for at tage beslutninger på et demokratisk grundlag
  • kan arbejde fleksibelt og er i stand til at yde en ekstra indsats, når opgavernes karakter og aktualitet kræver det

Ansættelsesvilkår
Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er på fuldtid, og du skal kunne starte den 1. august 2020.

Mere information
Ønsker du at høre nærmere om stillingens indhold eller specifikt om skolen, kan du kontakte afdelingsleder Marie Færing på 5184 0216. Du kan altid se mere på skolens hjemmeside.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 7. juli 2020


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.