Dansk- og svensktalende rådgiver til Danmarks største PC-producent

MM Vision er Danmarks største PC-producent og sælger et bredt udvalg af computere, hardware og tilbehør igennem vores butik og via internettet. MM Vision beskæftiger i dag ca. 25 medarbejdere og er pt. lokaliseret i Slagelse. I efteråret 2018 forventer vi, at flytte ind i en helt nyopført bygning, på vores normale lokation i Osted uden for Roskilde.

 

Lige nu mangler vi en engageret rådgiver til vores salgsafdeling, der vil kunne håndtere både danske og svenske kundehenvendelser. Dine primære opgaver vil bestå af rådgivning, salg og administration, herunder bl.a.:

  • Produktrådgivning på dansk og svensk via telefon, e-mail, chat, sociale medier og lejlighedsvis i vores butik
  • Tilbudsafgivning og ordrehåndtering
  • Udarbejdelse af produktbeskrivelser
  • Administrative opgaver ifm. Ordrehåndtering og indkøb

Har du ekstra gode tekniske kompetencer, vil der også være mulighed for at hjælpe med håndtering af supporthenvendelser på svensk.

 

Om dig

Du er en frisk og udadvendt person med en stor interesse for både hardware og software. Du har knivskarpe mundtlige og skriftlige kommunikationsevner, og du formår at rådgive både erhvervs- og gaming kunder, hvad enten det foregår pr. telefon, skrift eller ved personlig betjening i vores butik. Du behersker dansk og svensk flydende i tale såvel som på skrift. Dette er en afgørende kompetence.

 

I en hverdag med mange afbrydelser holder du let flere bolde i luften på én gang, mens dit overblik stadigvæk sikrer, at du får overholdt deadlines og aftaler. Selvom opgaverne skifter i løbet af en arbejdsdag, er du i stand til at fokusere på dine opgaver, så de alle bliver løst korrekt.

I særlig grad er du dog i stand til at fokusere på vores kunder – De er nemlig det vigtigste i verden! Takket være dit enorme servicegen og gode humør, får de derfor altid den bedste rådgivning og oplevelse, når de kommer i kontakt med dig.

 

Du er en vellidt og fantastisk kollega, fordi du har en stærk arbejdsmoral, agerer proaktivt, er fleksibel og forstår at tage ansvar og følge dine opgaver til dørs – også de opgaver der ikke nødvendigvis er dine favoritopgaver, eller dem der lander på dit bord i sidste øjeblik, og som bare skal nås, inden vi kan gå hjem.


Vi tilbyder

Et spændende job med en varieret hverdag, hvor du er med til at tegne MM Vision udadtil. I stillingen har du udsigt til masser af ansvar og gode muligheder, da vi er en virksomhed i vækst.

Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor der er højt til loftet og masser af gode kolleger, der deler din passion for hardware og spil. Du får naturligvis løn efter kvalifikationer ligesom vi tilbyder frokost-, pensions- samt indkøbsordning.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Arbejdstiden vil som hovedregel være mandag – fredag fra kl. 09.10 – 17.10. For nuværende har vi ikke åbent i weekenden, men dette kan komme på tale, efter vores forestående flytning.

 

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt

Vi holder samtaler løbende, og vil ansætte, når vi har fundet den rette kandidat.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning samt CV til job@mm-vision.dk og skriv ”Dansk- og svensktalende rådgiver” i emnefeltet. Vi afholder samtaler løbende.

 

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt salgs- og marketingchef Martin Persson på telefon 70 21 17 44.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Kørende Mediekonsulent

EJ REKLAME ApS

Roskilde
Spændende job som kørende mediekonsulent på Midtsjælland Vil du være kørende mediekonsulent Familiekalender.com og Håndværkernøglen.dk udvider området på Midtsjælland Vi tilbyder en spændende stilling på en dynamisk arbejdsplads, hvor kørende opsøge...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:21. maj 2018

Salgskonsulent for Avita

AVITA ApS

Næstved
Salgskonsulenter søges til opsøgende salg via telefon. Lige nu søger vi konsulenter til flere af vores samarbejdspartnere, så vi vil meget gerne tale med dig, der ønsker nye udfordringer i et job, hvor du får muligheden for at lære mange forskellige...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:29. maj 2018

Studiejob som salgskonsulent på Avita

AVITA ApS

Næstved
Mangler du supplerende lommepenge til SU en? ...eller vil du bare gerne finde ud af hvor dygtig en sælger DU kan blive? Hos Avita søger vi lige nu salgskonsulenter til vores aftenhold! Vi tilbyder dig: Grundig oplæring og løbende salgscoaching. Et u...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:29. maj 2018

Salgskonsulent for CBB Mobil hos Avita

AVITA ApS

Næstved
Vil du med på vinderholdet? -så kig her! I 2017 vandt vi titlen som Årets Bedste eksterne salgsbureau for vores kunde CBB Mobil! Med andre ord, så er vores kunde så glad for vores arbejde, at de vil have mere af det! Derfor søger vi lige nu 2 dygtig...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:29. maj 2018

Studiejob som salgskonsulent for Forbrugerrådet Tænk hos Avita

AVITA ApS

Næstved
Vi søger nye ambitiøse og energiske salgstalenter til vores aftenhold! Måske er det dig? Hver aften og weekend arbejder vores dygtige salgskonsulenter via telemarketing for Forbrugerrådet Tænk, som er en uafhængig forbrugerorganisation, der arbejder...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:14. maj 2018