Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dansk på 4. årgang og vejleder

Brænder du særligt for danskfaget? Er du engageret og ambitiøs?

Så er denne stilling lige noget for dig!

Udviklingsorienteret skole søger en engageret og ambitiøs lærer med stærke relationelle kompetencer pr. 1. august 2021 til vores mellemtrin og udskoling – herunder dansk på 4. årgang og vejledende funktion som læse- og /eller danskvejleder.

Holmegårdsskolen er beliggende i et villakvarter i Hvidovre nord. Skolen har 540 elever fordelt på 24 klasser fra 0. – 9. årgang, samt SFO fra 0.-3. årgang. Holmegårdsskolen har en stærk kompetencecenterprofil med dygtige og engagerede faglige vejledere – både indenfor faglighed og trivsel.

Vi tilbyder en udviklingsorienteret skole med trygge rammer, gode traditioner, et godt elevgrundlag og et konstruktivt forældresamarbejde.

Høj faglighed, trivsel og inklusion er hovedoverskrifterne for vores værdigrundlag.

Skolens elevtal vil de kommende år vokse og skolen vil gå fra at være to-sporet til tre-sporet, hvorfor skolen udbygges henover skoleårene 20/21 og 21/22. Det forventes at skolen er færdig udbygget 1. august 2022. Den nye indskolingsbygning, som skal huse 0.-2. årgang vil være helt klar til ibrugtagning pr. 1. maj 2021, dernæst vil renoveringen af eksisterende bygning som skal huse 3.-6. årgang stå klar pr. 1. august 2021 og til sidst den nye udskolingsbygning pr. 1. august 2022. Undervisningen vil i perioden foregå i ledige lokaler på skolen og i pavilloner for 3.-9. årgang.

Skolen har en engageret medarbejdergruppe, der er organiseret i årgangsteam i et tæt samarbejde mellem lærere og pædagoger. Alle lærere modtager en Chromebook og det forventes, at man anvender Google Apps for Education i sin undervisning. På skolen arbejdes der kollaborativt omkring udvikling af læringsforløb hvor der er hjælp af hente fra de faglige vejledere.

Vi søger en lærer til en fast stilling som dansklærer på vores 4. årgang.

Foruden undervisning på 4. årgang indeholder stillingen en vejlederfunktion indenfor danskfaget på vores mellemtrin og udskoling. Erfaringer med og/eller interesse herfor er derfor et plus.

Du skal være uddannet dansklærer og have lyst til at indgå i et forpligtende læringsfællesskab med dine nye kollegaer i årgangsteamet, vejlederteamet såvel som på resten af skolen. I stillingen ligger også en kontaktlærerfunktion, hvor du sammen med teamet skal arbejde med klassens og årgangens trivsel – herunder også afholdelse af klassemøder – og det er af stor betydning, at du anskuer forældresamarbejde som en ressource i hverdagen.
Udover dansk indeholder stillingen pt. også kristendom og historie, og er du musiklærer er det også af stor interesse. Vi er åbne overfor at se på forskellige kombinationer.

Som vejleder indenfor danskfaget skal du have lyst til at bringe din fagdidaktiske ekspertise i spil i samarbejdet med ledelse, vejleder- og fagteams, om at udvikle et fælles sprog og en fælles tilgang til danskfaget på mellemtrinnet og i udskolingen.

Det forventes, at du både har ønske om generelle vejledningsopgaver og vil være med ude i undervisningen sammen med lærerne, pædagogerne og eleverne.

Forventninger til vores nye lærer

 • Læreruddannet med linjefag i ovenstående fag eller med interesse for at efteruddanne dig.
 • Kan arbejde struktureret og systematisk med elevernes faglige og personlige udvikling
 • Ambitiøs på elevernes vegne
 • Indtænker kreativitet, teknologi og innovation i undervisningen
 • Stærke menneskelige egenskaber: Lyttende og anerkendende i forhold til de udfordringer elever og kollegaer står med i hverdagen
 • Har kendskab til værktøjer, erfaring samt lyst til arbejdet med børn med særlige behov i et ressourceorienteret perspektiv
 • Anskuer forældresamarbejdet som en værdifuld ressource
 • At du er motiveret og engageret i teamsamarbejdet og gerne med indblik i planlægning og organisering i årgangsundervisning.
 • kan facilitere samarbejde og udviklingsprocesser i team
 • har en anerkendende tilgang til vejlederrollen og tror at inddragelse og medansvar giver de bedste resultater

Vi tilbyder:

 • En velfungerende skole i trygge rammer
 • Du bliver en del af et stærkt og udviklingsorienteret årgangsteam
 • En spændende, afvekslende og udfordrende hverdag
 • En organisation der arbejder med ledelses- og kollegaobservationer, med henblik på refleksion over egen undervisningspraksis.
 • Et tæt internt samarbejde såvel som med eksterne samarbejdspartnere
 • Tilstedeværelse med mening, dvs. når man har undervisning, møder og fælles forberedelse

Stillingen er en fastansættelse på fuld tid.

Ansøgningsfrist fredag den 7.5.21 og samtaler afholdes tirsdag den 18.5.21.

Du er meget velkommen til at kontakte faglig leder Mille Geschwendtner på mail gsw@hvidovre.dk for nærmere oplysninger eller søge informationer på skolens hjemmeside www.holmegaards-skolen.hvidovre.dk

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.