Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dansk Sygeplejeråd, Kreds Hovedstaden søger en visionær kredschef

Vi søger en kredschef, der kan spille en afgørende rolle i at samle og videreudvikle en dynamisk og handlekraftig organisation, hvor de ansatte og politisk valgte arbejder sammen om at skabe resultater for medlemmerne. Kredschefen skal sætte retning for kredsens daglige drift og styrke rammerne for kredsens virke.

Dansk Sygeplejeråd (DSR) Kreds Hovedstaden er den lokale faglige organisation for ca. 24.000 sygeplejersker. Medlemmerne arbejder indenfor det regionale, kommunale, statslige eller private område.

Kredschefen har en central rolle i forhold til at sikre den bedst mulige service og kvalitet i medlemsydelserne og det overordnede ansvar for at sikre en attraktiv og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.
Kredschefen indgår aktivt i udarbejdelse af strategi- og handlingsplaner og har medansvar for, at politiske beslutninger bliver effektueret.

Kredschefen har i samarbejde med kredsens to teamledere det ledelsesmæssige ansvar for medarbejderne og skal sikre sammenhæng mellem de personalemæssige ressourcer, faglige og politiske opgaver samt kredsens økonomi. Kredschefen leder og videreudvikler kredsens sekretariat med reference til kredsformanden og på linje med såvel DSR’s overordnede vision og strategier som kredsens lokale politiske visioner og holdninger.

Herudover er kredschefen ansvarlig for:

 • Hensigtsmæssig understøttelse af det politiske arbejde samt medvirke til politikudvikling
 • Opfølgning og implementering af de politiske beslutninger og medvirke til udvikling af strategi- og handlingsplaner
 • Kredsens driftsmæssige opgaver og overholdelse af kredsens budget
 • Ansvar for strategisk kompetenceudvikling af medarbejdere
 • Hensigtsmæssig opgaveløsning i DSR’s samlede, administrative organisation
Vi ønsker en engageret, inspirerende og rummelig leder. Det er væsentligt for os, at du har:
 • Erfaring med ledelse af ledere og forskellige medarbejdergrupper
 • Overblik, strategiske og analytiske evner og politisk tæft
 • Erfaring fra arbejdet i en politisk styret organisation
 • Fokus på såvel den enkelte medarbejder som fællesskabet gennem dialog
 • Fokus på involvering og motivation af medarbejderne
 • Erfaring med økonomisk styring
 • Evne til at arbejde både proces- og resultatorienteret
 • Videregående uddannelse inden for ledelse og organisationsudvikling
 • Uddannelse og erfaring inden for den offentlige sektor, gerne inden for sundhedsvæsenet
Du vil blive leder for to erfarne teamledere og en gruppe engagerede medarbejdere med mangeartede kompetencer, som er vant til at arbejde selvstændigt med de respektive (selvstændige) funktionsområder. Du vil få mulighed for at præge udviklingen af arbejdet, samarbejdet og arbejdsmiljøet på kredskontoret, hvor de styrende værdier er refleksion og faglig udvikling, respekt og tillid og professionalisme i opgavevaretagelsen.

Vi kan tilbyde dig en attraktiv arbejdsplads og at blive del af en dynamisk og kompleks organisation med mange forskellige udfordringer og muligheder, og hvor medlemmernes interesser er styrende for arbejdet.
Vi tilbyder løn efter kvalifikationer.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, etnisk baggrund og religiøst tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist:
Send din ansøgning og CV senest den 29. januar 2021 kl. 12.00 via knappen "Send ansøgning" forneden. Vi modtager kun elektroniske ansøgninger.
Stillingen er til besættelse den 1. april 2021 eller efter nærmere aftale.

Første runde af ansættelsessamtaler afholdes den 9. februar 2021 og anden samtalerunde afholdes den 22. februar 2021. Der vil i forbindelse med rekrutteringen anvendes test, hvilket du skal være indstillet på.

Kontakt
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kredsformand Kristina Robins, Dansk Sygeplejeråd Kreds Hovedstaden på tlf.nr. 2053 7687 eller administrerende direktør Lars Pram i Dansk Sygeplejeråds centrale sekretariat på tlf.nr. 4695 4008.
Yderligere information om kredsens daglige drift kan fås ved henvendelse til teamleder Iben Frödin på tlf.nr. 5117 4904 eller teamleder Birthe Hellqvist Dahl på tlf.nr. 6195 6575.

Om Kreds Hovedstaden
Vores hold består af 33 medarbejdere og et politisk formandskab med én formand og 5 kredsnæstformænd samt en kredsbestyrelse. De 33 ansatte fordeler sig således: 15 faglige konsulenter, 3 kommunikationskonsulenter, 1 politisk konsulent, 1 arbejdsmiljøkonsulent, 8 administrative medarbejdere, der varetager administrativ sagsbehandling og økonomifunktion, 2 servicemedarbejdere, 2 teamledere og 1 kredschef.
Du kan få yderligere oplysninger om DSR Kreds Hovedstaden og vores politiske indsatsområder på kredsens hjemmeside: https://dsr.dk/kredse/hovedstaden

Dansk Sygeplejeråd flytter grænser i organisation, fag og samfund. Vi er en partipolitisk uafhængig organisation, der varetager over 78.000 sygeplejerskers interesse. Vi arbejder for, at sygeplejersker aflønnes i forhold til professionens høje værdi for samfundet, for en professionel sygepleje af faglig høj kvalitet og deltager aktivt i den sundhedspolitiske debat. Læs mere om Dansk Sygeplejeråd på www.dsr.dk.

Læs mere om Dansk Sygeplejeråds nye vision og værdier på www.dsr.dk
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.