Dansk, tysk, engelsk og DSA lærere søges til spændende og attraktive stillinger på Lillebæltskolen

Lillebæltskolen søger 3 dygtige og engagerede dansk, tysk, engelsk og dansk som andetsprogslærere til vores velfungerende skole med tiltrædelse pr. 1. august 2018 (heraf et barselsvikariat).

Lillebæltskolen ligger i Middelfart by og er en velfungerende skole med ca. 510 elever fra 0.- 9. klasse og en SFO med ca. 190 børn.

Skolen har gode fysiske rammer, store grønne udenomsarealer og ligger i naturskønne omgivelser i et bynært miljø.

Lillebæltskolen ønsker at skabe gode rammer, hvor der både er tryghed, trivsel og udfordringer for alle, og hvor gode inkluderende læringsfælleskaber, engagement, glæde og kvalitet i undervisningen er vigtige elementer i hverdagen.

Lillebæltskolen modtog i 2017 kommunens arbejdsmiljøpris for bedste arbejdsmiljø blandt samtlige kommunale arbejdspladser i kommunen.

Vi tilbyder:

 • En skole med et meget engageret og positivt personale, hvor trivsel, anerkendelse og faglighed er en del af dagligdagen.
 • Et velfungerende pædagogisk miljø, med en samarbejdskultur der tager udgangspunkt i teamsamarbejde.
 • En flok glade og dygtige elever.
 • En aktiv og engageret skolebestyrelse og forældrekreds, der bakker positivt op omkring skolens arrangementer og tiltag.
 • En skole i udvikling – hvor elevernes læringsmæssige progression og trivsel er i højsædet.
 • En skole med en veletableret organisation med styr på økonomien
 • En stærk og engageret ledelse.
 • En skole, hvor kerneværdierne er respekt, klare budskaber, troværdighed, åbenhed, ansvarlighed, handlekraft og sund fornuft.

Vi lægger vægt på, at du:

 • Har pædagogisk indsigt, er visionær og har stor lyst til fortsat at udvikle dig fagligt.
 • Er proces- og resultatorienteret, arbejder struktureret, engageret og er i stand til at inddrage og inspirere eleverne.
 • Er en stærk holdspiller, der ikke er bange for at tænke innovativt i samspil med kolleger.
 • Har en åben, ærlig og anerkendende stil og kan bidrage med nærvær, humor og entusiasme.
 • Formår at skabe gode relationer og lægger vægt på den gode kommunikation i forældresamarbejdet
 • Er faglig velfunderet og ønsker at give eleverne de bedst mulige forudsætninger for læring.

Du vil få en afvekslende dagligdag med mange udfordringer og oplevelser og blive en del af en velfungerende skole, hvor du vil få mulighed for at være med til at præge skolen fremadrettet.

Stillingerne:

Faste stillinger på fuld tid:

Vi har som minimum brug for lærere, der kan undervise i dansk, tysk, engelsk og DSA i indskoling/mellemtrin. Øvrige fag kan kombineres på forskellige måder. Vi ser ligeledes gerne ansøgere, der kan dække nogle af følgende fag: Idræt, historie, kristendom, billedkunst, svømning, og/eller natur- og teknologi.

Barselsvikariat:

Til barselsvikariatet er der brug for en lærer, der kan byde ind med samme fag som til de faste stillinger. Her kan fagene ligeledes kombineres på forskellige måder alt efter ansøgerfeltet.

Du bedes angive tydeligt i din ansøgning om du søger en af de faste stillinger og/eller barselsvikariatet.

Ansøgningen, med relevante oplysninger samt dokumentation for uddannelse og eventuelle anbefalinger, sendes via link på denne side.

Ansøgningsfrist: onsdag den 25. april kl. 12.00.

Vi forventer at afholde løbende ansættelsessamtaler, dog med afsluttende samtaler torsdag den 3. maj.

I forbindelse med ansættelsen indhentes der børne- og straffeattest.
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til skoleleder Morten Bonde, tlf.: 88885772/ 30202048 eller viceskoleleder Tabita Pedersen, tlf.: 88885774/51260863 eller se endvidere skolens hjemmeside på http://www.lillebaeltskolen.dk/


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Lærer til Fænøsund Friskole

Fænøsund Friskole

Middelfart
Fænøsund Friskole søger lærer til ansættelse i en stilling med 0,75 beskæftigelsesgrad.pr.1.08.2018. Fænøsund Friskole er placeret i et naturskønt område i Middelfart. Vi er en Grundtvig-Koldsk friskole. Kreativitet, Refleksion, Ansvarlighed, Fælles...
Indrykket:9. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Nørre Aaby Skole søger lærer til udskolingen

Middelfart Kommune

Middelfart
If you can t explain it to a six year old, you don t understand it yourself Albert Einstein Brænder du for at gå på opdagelse med de unge - fortælle, forklare, oplyse og danne, så er du måske vores nye kollega i udskolingen. Nørre Aaby Skole-Læring ...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Stærk fysik/kemi- og matematiklærer

Middelfart Kommune

Middelfart
Stærk fysik kemi- og matematiklærer på fuld tid til spændende skole med værdier! Østre Skole, Middelfart, er en alsidig og veldrevet skole med faglige ambitioner, et godt ry, engagerede medarbejdere og et solidt lærer pædagog-samarbejde organiseret ...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Stærk tysk- og dansklærer

Middelfart Kommune

Middelfart
Stærk tysk- og dansklærer på fuld tid til spændende skole med værdier! Østre Skole, Middelfart, er en alsidig og veldrevet skole med faglige ambitioner, et godt ry, engagerede medarbejdere og et solidt lærer pædagog-samarbejde organiseret i teams. V...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Specialskolen Skrillingeskolen søger en lærer til en fast stilling

Middelfart Kommune

Middelfart
Specialskolen Skrillingeskolen søger en lærer til en fast stilling med tiltrædelse 1. august 2018 gerne med AKT erfaring. Stillingen er på fuld tid.Skrillingeskolen er en specialskole, som tilbyder vidtgående specialundervisning til elever med gener...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:3. maj 2018