Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Danske Billund søger for kunde, en erfaren truck-fører.

Bemandingskontoret Danske søger, en truckfører, med kendskab til pallestabler, til en større virksomheds varelager. Lager kendskab er en god ting at have i rygsækken. Virksomheden er beliggende i Billund.

Der er tale om et vikariat med henblik på en fast stilling, start omgående. Aften arbejde mandag-fredag. 13.00-21.00

Vi søger.:

 • Mødestabil.
 • Teknisk flair.
 • Teamorienteret.
 • Lysten til at lære nyt.
 • Truck certifikat. 
 • Taler og skriver dansk.

Kan du se dig selv i denne stilling, så send din ansøgning allerede i dag på job@danske.as eller ring på 76 50 09 00

Samtaler afvikles løbende.

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329741534Phoenix-bab04b3c12018-01-16T03:02:03.353Danske Billund søger for kunde, en erfaren truck-fører.

Bemandingskontoret Danske søger, en truckfører, med kendskab til pallestabler, til en større virksomheds varelager. Lager kendskab er en god ting at have i rygsækken. Virksomheden er beliggende i Billund.

Der er tale om et vikariat med henblik på en fast stilling, start omgående. Aften arbejde mandag-fredag. 13.00-21.00

Vi søger.:

 • Mødestabil.
 • Teknisk flair.
 • Teamorienteret.
 • Lysten til at lære nyt.
 • Truck certifikat. 
 • Taler og skriver dansk.

Kan du se dig selv i denne stilling, så send din ansøgning allerede i dag på job@danske.as eller ring på 76 50 09 00

Samtaler afvikles løbende.

 

2018-03-16T01:50:14.060 Bemandingskontoret Danske søger, en truckfører, med kendskab til pallestabler, til en større virksomheds varelager. Lager kendskab er en god ting at have i rygsækken. Virksomheden er beliggende i Billund. Der er tale om et vikariat med henblik på en fast stilling, start omgående. Aften arbejde mandag-fredag. 13.00-21.00 Vi søger.: Mødestabil. Teknisk flair. Teamorienteret. Lysten til at lære nyt. Truck certifikat. Taler og skriver dansk. Kan du se dig selv i denne stilling, så send din ansøgning allerede i dag på job@danske.as eller ring på 76 50 09 00 Samtaler afvikles løbende.11Jobnetbab04b3c100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-17T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandVestjyllandBillundEuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejle3078227DANSKE BILLUND ApS11Kløvermarken 1207190BillundDKDanmarkORS/blank.png1
job@danske.asDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset509517JobNet47385691000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bab04b3chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=bab04b3chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bab04b3c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bab04b3c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale833401Truckfører12Transport og logistik352316990Jesper Sørensenjob@danske.asDKDanmarkDKDanmark329923330Danske Billund søger for kunde, 2 erfarne lager- og logistik medarbejdere med truckcertifikat til aftenhold (fast arbejde)Robot Alsidige lager- og logistik medarbejdere til fast aftenhold. Er du erfaren lagermedarbejder truckfører og kan lide at arbejde aften. Her har du muligheden for at arbejde i en innovativ virksomhed beliggende i Billund. Virksomheden sælger diverse produkter til bygnings-industrien m.m. Dine arbejdsopgaver: Primært truckkørselPlukke pakkeLave opfyld på lokationerFlytning af færdige paller fra andre teamsPraktisk information: Du vil blive en del af et team på 11 medarbejdere, som i fællesskab vil hjælpe dig med den nødvendige oplæring, så du sikres en god start på dit nye job.Arbejdstiden er aftenhold fra kl. 11:00-19:00 eller 12:00-20:00 fra mandag til torsdag og kl. 10:30-18:00 fredag. Der kan være mulighed for ændring af arbejdstiden på aftenhold. Løn gives efter gældende lokalaftale.Virksomheden tilbyder.Du får mulighed for at være en del af en attraktiv og vækstorienteret virksomhed, hvor værdier som innovation, service og stor arbejdsglæde er nogle af de nøgleord, de arbejder ud efter. Du kommer til at arbejde blandt kollegaer, som brænder for det, de laver og det forventes at du bidrager til virksomhedens gode arbejdsmiljø. Ansættelse igennem Danske betyder gode og ordnende arbejdsforhold, vi er medlem af Dansk industri og jobbet tilbydes som et try and hire forløb med på henblik på fastansættelse.Kvalifikationer Din faglige profil 2-3 års erfaring på et lager en fordel, ikke et krav. Erfaring som truckfører med et gyldigt truckcertifikat fortrolig med IT Dansk i skrift og tale Din personlige profil Du er mødestabil Du er god til at overholde deadlines Du er proaktiv samt tager gerne ansvar for egne arbejdsopgaver Du er en god teamplayer Du er grundig samt omhyggelig i dit arbejde Du har ordenssans Tiltrædelse hurtigst muligt

Alsidige lager- og logistik medarbejdere til fast aftenhold.

Er du erfaren lagermedarbejder/truckfører og kan lide at arbejde aften.

Her har du muligheden for at arbejde i en innovativ virksomhed beliggende i Billund.

Virksomheden sælger diverse produkter til bygnings-industrien m.m.

Dine arbejdsopgaver:

Primært truckkørsel
Plukke/pakke
Lave opfyld på lokationer
Flytning af færdige paller fra andre teams

Praktisk information:
 

Du vil blive en del af et team på 11 medarbejdere, som i fællesskab vil hjælpe dig med den nødvendige oplæring, så du sikres en god start på dit nye job.

Arbejdstiden er aftenhold fra kl. 11:00-19:00 eller 12:00-20:00 fra mandag til torsdag og kl. 10:30-18:00 fredag. Der kan være mulighed for ændring af arbejdstiden på aftenhold. 
Løn gives efter gældende lokalaftale.

Virksomheden tilbyder.

Du får mulighed for at være en del af en attraktiv og vækstorienteret virksomhed, hvor værdier som innovation, service og stor arbejdsglæde er nogle af de nøgleord, de arbejder ud efter. Du kommer til at arbejde blandt kollegaer, som brænder for det, de laver og det forventes at du bidrager til virksomhedens gode arbejdsmiljø.

Ansættelse igennem Danske betyder gode og ordnende arbejdsforhold, vi er medlem af Dansk industri og jobbet tilbydes som et try and hire forløb med på henblik på fastansættelse.

Kvalifikationer

Din faglige profil

 • 2-3 års erfaring på et lager en fordel, ikke et krav.
 • Erfaring som truckfører med et gyldigt truckcertifikat
 • fortrolig med IT
 • Dansk i skrift og tale


Din personlige profil

 • Du er mødestabil
 • Du er god til at overholde deadlines
 • Du er proaktiv samt tager gerne ansvar for egne arbejdsopgaver
 • Du er en god teamplayer
 • Du er grundig samt omhyggelig i dit arbejde
 • Du har ordenssans

 Tiltrædelse hurtigst muligt

DANSKE BILLUND ApSBillund2018-12-05T00:00:002019-01-30T00:00:00
329929362Truckfører søges til længerevarende vikariatRobot Vi søger op til flere truckførere til længerevarende vikariat hos vores kunde i Vejen. Om stillingen: Du vil indgå på et fast daghold, eller et fast aftenhold. Du vil arbejde som vikar hos Medarbejderne ApS, ved et længerevarende vikariat på den samme virksomhed. Opstart vil være løbende, hvor de første starter i februar 2019. Arbejdsopgaverne vil hovedsagligt være pluk pak, og kørsel i truck. Om dig: - Du skal have truckcertifikat - Du har gerne erfaring med pluk pak - Du er kvalitetsbevidst og detaljeorienteret omkring dit arbejde - Du må IKKE være tal- og eller ordblind - Du læser, skriver og taler dansk på et rimeligt niveau - Et godt arbejdsklima er vigtigt for dig, hvorfor du gør dit for at bidrage hertil - Du er mødestabil - Du kan fremvise frisk straffeattest Hvis stillingen lyder interessant, bedes du oprette en profil via http: www.medarbejderne.axp.dk tabindex -1 hvorefter du vil blive kaldt ind til en vikarsamtale. Samtalen vil foregå i Vejen. Grundet persondataforordningen vil ansøgninger via email IKKE blive taget i betragtning, og vil blive slettet. Er du allerede oprettet i vores emnebank, så kontakt os gerne. Ved spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sabrina Nielsen på tlf.: 25 23 46 02 på hverdage mellem kl. 09:00 - 15:00. Medarbejderne ApS er et veldrevet vikar- og rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard, er en stærk aktør på det danske marked. Vi har mere end 15 års erfaring med vikar- og rekrutteringsløsninger på stort set alle niveauer, og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager. Medarbejderne ApS er landsdækkende og er repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Viborg, Struer, Hobro, Hjørring, Middelfart, Odense, Aabenraa, Herning, Ringsted og Høje Taastrup. Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største vikar- og rekrutteringsfirma, men at være det bedste.

Vi søger op til flere truckførere til længerevarende vikariat hos vores kunde i Vejen.

 

Om stillingen:

Du vil indgå på et fast daghold, eller et fast aftenhold.

Du vil arbejde som vikar hos Medarbejderne ApS, ved et længerevarende vikariat på den samme virksomhed.

Opstart vil være løbende, hvor de første starter i februar 2019. 

Arbejdsopgaverne vil hovedsagligt være pluk/pak, og kørsel i truck.

 

Om dig:

- Du skal have truckcertifikat

- Du har gerne erfaring med pluk/pak

- Du er kvalitetsbevidst og detaljeorienteret omkring dit arbejde

- Du må IKKE være tal- og/eller ordblind

- Du læser, skriver og taler dansk på et rimeligt niveau 

- Et godt arbejdsklima er vigtigt for dig, hvorfor du gør dit for at bidrage hertil

- Du er mødestabil 

- Du kan fremvise frisk straffeattest

 

Hvis stillingen lyder interessant, bedes du oprette en profil via http://www.medarbejderne.axp.dk" tabindex="-1 hvorefter du vil blive kaldt ind til en vikarsamtale. Samtalen vil foregå i Vejen.

Grundet persondataforordningen vil ansøgninger via email IKKE blive taget i betragtning, og vil blive slettet.

Er du allerede oprettet i vores emnebank, så kontakt os gerne.

Ved spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sabrina Nielsen på tlf.: 25 23 46 02 på hverdage mellem kl. 09:00 - 15:00.

 

Medarbejderne ApS er et veldrevet vikar- og rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard, er en stærk aktør på det danske marked. Vi har mere end 15 års erfaring med vikar- og rekrutteringsløsninger på stort set alle niveauer, og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Medarbejderne ApS er landsdækkende og er repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Viborg, Struer, Hobro, Hjørring, Middelfart, Odense, Aabenraa, Herning, Ringsted og Høje Taastrup.

Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største vikar- og rekrutteringsfirma, men at være det bedste.

Medarbejderne ApSVejen2018-12-18T00:00:002019-01-27T00:00:00
329942055Servicemedarbejder - Hv. SandeRobot For virksomhed i Hvide Sande søges en rutineret truckfører til daghold til et vikariat af 3 - 4 måneders varighed. Arbejdsopgaverne er pedel opgaver såsom oprydning, rengøring, såvel inde som ude og affaldshåndtering, samt al forefaldende opgaver. Det er et krav at du har certifikat til Truck og byggelift. Arbejdstiden er fast daghold. Faglige kvalifikationer: Du skal være rutineret truckfører med flere års erfaring Du skal have certifikat til Byggelift og have køreerfaring Du må meget gerne have erfaring som servicemedarbejder pedelfunktioner Du skal have en god fysik og være i god form. Personlige kvalifikationer: Du har nemt ved at arbejde selvstændig. Du er selvkørende efter kort oplæringstid Du er lærenem og har let ved at omstille dig Du er mødestabil og een man kan regne med Du er fleksibel. Du taler og forstår dansk. Særlige forhold: Gode løn og arbejdsvilkår Start mandag uge 6 Send ansøgning med dit CV til ergaa@jobteam.dk Ring evt. til Erling på 42342960

For virksomhed i Hvide Sande søges en rutineret truckfører til daghold til et vikariat af 3 - 4 måneders varighed.

Arbejdsopgaverne er pedel opgaver såsom oprydning, rengøring, såvel inde som ude og affaldshåndtering, samt al forefaldende opgaver.

Det er et krav at du har certifikat til Truck og byggelift.

Arbejdstiden er fast daghold.

Faglige kvalifikationer:

 • Du skal være rutineret truckfører med flere års erfaring
 • Du skal have certifikat til Byggelift og have køreerfaring
 • Du må meget gerne have erfaring som servicemedarbejder/pedelfunktioner
 • Du skal have en god fysik og være i god form.

Personlige kvalifikationer:

 • Du har nemt ved at arbejde selvstændig.
 • Du er selvkørende efter kort oplæringstid
 • Du er lærenem og har let ved at omstille dig
 • Du er mødestabil og een man kan regne med
 • Du er fleksibel.
 • Du taler og forstår dansk.

Særlige forhold:

 • Gode løn og arbejdsvilkår
 • Start mandag uge 6

Send ansøgning med dit CV til ergaa@jobteam.dk

Ring evt. til Erling på 42342960

 

JobTeam - HerningHerning2019-01-14T00:00:002019-02-03T00:00:00
329940373Medarbejder med god fysik og truckcertifikat søges i Give - aftenholdRobot For en virksomhed i Give området, søger vi en medarbejder med en god fysik og truckcertifikat til en fast stilling. Arbejdstiden er på fast aftenhold efter endt oplæring og på fuldtid. Arbejdsopgaverne vil være alsidige indenfor bygge beton branchen og en del truckkørsel. Vi forventer følgende fra dig: - Du har truckcertifikat - Du har en god fysik - Du kan møde i Give på aftenhold - Du er en god og hjælpsom kollega Virksomheden kan tilbyde dig følgende: - En alsidig og spændende fysik stilling - En blanding af truckkørsel og andet arbejde - En fast stilling - Løn efter kvalifikationer Hvis det lyder som noget for dig, må du gerne sende dit CV og en kort ansøgning til os på vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen AFTENHOLD GIVE Vi kan kontaktes på 70223311

For en virksomhed i Give området, søger vi en medarbejder med en god fysik og truckcertifikat til en fast stilling. Arbejdstiden er på fast aftenhold efter endt oplæring og på fuldtid. 

Arbejdsopgaverne vil være alsidige indenfor bygge/beton branchen og en del truckkørsel. 


Vi forventer følgende fra dig:

- Du har truckcertifikat

- Du har en god fysik

- Du kan møde i Give på aftenhold 

- Du er en god og hjælpsom kollega

 

Virksomheden kan tilbyde dig følgende:

- En alsidig og spændende fysik stilling

- En blanding af truckkørsel og andet arbejde

- En fast stilling 

- Løn efter kvalifikationer

 

Hvis det lyder som noget for dig, må du gerne sende dit CV og en kort ansøgning til os på vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen "AFTENHOLD GIVE"

Vi kan kontaktes på 70223311 

Work4all VejleGive2019-01-10T00:00:002019-02-17T00:00:00
329932907Truckfører til arbejde i produktion i Gråsten, Padborg og SønderborgRobot Til en af vores kunder søger vi netop nu en truckfører til dag-, aften- og nathold. Der er tale om et længerevarende vikariat, hvor man skiftevis arbejder på dag-, aften- eller nathold i deres produktion. For den rette kan ansættelse være en mulighed. Arbejdsopgaver: Kørsel med truck, samt produktionsarbejde. Arbejdstiden: Natholdet søndag-torsdag kl. 22.00 05.30 Daghold: mandag-fredag kl. 05.30 14.30 Aftenhold: mandag-fredag kl. 14.00 21.30 Din baggrund: Din baggrund er ikke afgørende. Det er dog en fordel at du har et truckcertifikat, samt har erfaring med dette. Din personlige profil: Du har gode samarbejdsevner, og du er ansvars- og kvalitetsbevidst. Derudover er du dynamisk, selvstændig, engageret og du trives i et travlt miljø. Du skal kunne arbejde efter de givende instruktioner. Du skal kunne tale og forstå dansk. Ansættelsesvilkår: Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området. Din ansøgning: Ansøgning og CV sendes pr. mail til CN@vikarbackup.dk og KLIK på nedenstående link og registrer dig online. Du bedes notere i kommentarfeltet at du søger stillingen som Truckfører https: vikarbackup.dk Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi stopper søgningen når den rette kandidat er fundet. Hør gerne mere hos konsulent Cecilie Nissen på tlf. 2025 2285 Træffes mandag til fredag mellem 9:00-14:00. Vi opfordrer alle interesserede, med ovenstående kvalifikationer, uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen. Back Up Vikar A S er et vikar- og rekrutteringsbureau, der er grundlagt i 2003. Back Up Vikar A S er i en stærk udvikling og er en af landsdelens største aktører på fleksibel arbejdskraft, hurtigt fleksibelt enkelt. For at imødekomme alle behov, er vi organiseret igennem Dansk Erhverv og Dansk Industri. Back Up Vikar A S er landsdækkende med hovedkontor i Haderslev samt regionskontorer i Sønderborg og København.

Til en af vores kunder søger vi netop nu en truckfører til dag-, aften- og nathold. Der er tale om et længerevarende vikariat, hvor man skiftevis arbejder på dag-, aften- eller nathold i deres produktion. For den rette kan ansættelse være en mulighed.

Arbejdsopgaver:
Kørsel med truck, samt produktionsarbejde.

Arbejdstiden:
Natholdet       søndag-torsdag kl. 22.00 – 05.30
Daghold:        mandag-fredag kl. 05.30 – 14.30
Aftenhold:      mandag-fredag kl. 14.00 – 21.30

Din baggrund:
Din baggrund er ikke afgørende. Det er dog en fordel at du har et truckcertifikat, samt har erfaring med dette.

Din personlige profil:
Du har gode samarbejdsevner, og du er ansvars- og kvalitetsbevidst. Derudover er du dynamisk, selvstændig, engageret og du trives i et travlt miljø. Du skal kunne arbejde efter de givende instruktioner.
Du skal kunne tale og forstå dansk.

Ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Din ansøgning:
Ansøgning og CV sendes pr. mail til CN@vikarbackup.dk og KLIK på nedenstående link og registrer dig online. Du bedes notere i kommentarfeltet at du søger stillingen som ”Truckfører”
https://vikarbackup.dk/
Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi stopper søgningen når den rette kandidat er fundet.

Hør gerne mere hos konsulent Cecilie Nissen på tlf. 2025 2285

Træffes mandag til fredag mellem 9:00-14:00.

Vi opfordrer alle interesserede, med ovenstående kvalifikationer, uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Back Up Vikar A/S er et vikar- og rekrutteringsbureau, der er grundlagt i 2003. Back Up Vikar A/S er i en stærk udvikling og er en af landsdelens største aktører på fleksibel arbejdskraft, hurtigt – fleksibelt – enkelt. For at imødekomme alle behov, er vi organiseret igennem Dansk Erhverv og Dansk Industri. Back Up Vikar A/S er landsdækkende med hovedkontor i Haderslev samt regionskontorer i Sønderborg og København.

 

BACK UP VIKAR A/SHaderslev2018-12-21T00:00:002019-02-15T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Danske Billund søger for kunde, 2 erfarne lager- og logistik medarbejdere med truckcertifikat til aftenhold (fast arbejde)

DANSKE BILLUND ApS

Billund
Alsidige lager- og logistik medarbejdere til fast aftenhold. Er du erfaren lagermedarbejder truckfører og kan lide at arbejde aften. Her har du muligheden for at arbejde i en innovativ virksomhed beliggende i Billund. Virksomheden sælger diverse pro...
Indrykket:5. december 2018
Udløbsdato:30. januar 2019

Truckfører søges til længerevarende vikariat

Medarbejderne ApS

Vejen
Vi søger op til flere truckførere til længerevarende vikariat hos vores kunde i Vejen. Om stillingen: Du vil indgå på et fast daghold, eller et fast aftenhold. Du vil arbejde som vikar hos Medarbejderne ApS, ved et længerevarende vikariat på den sam...
Indrykket:18. december 2018
Udløbsdato:27. januar 2019

Servicemedarbejder - Hv. Sande

JobTeam - Herning

Herning
For virksomhed i Hvide Sande søges en rutineret truckfører til daghold til et vikariat af 3 - 4 måneders varighed. Arbejdsopgaverne er pedel opgaver såsom oprydning, rengøring, såvel inde som ude og affaldshåndtering, samt al forefaldende opgaver. D...
Indrykket:14. januar 2019
Udløbsdato:3. februar 2019

Medarbejder med god fysik og truckcertifikat søges i Give - aftenhold

Work4all Vejle

Give
For en virksomhed i Give området, søger vi en medarbejder med en god fysik og truckcertifikat til en fast stilling. Arbejdstiden er på fast aftenhold efter endt oplæring og på fuldtid. Arbejdsopgaverne vil være alsidige indenfor bygge beton branchen...
Indrykket:10. januar 2019
Udløbsdato:17. februar 2019

Truckfører til arbejde i produktion i Gråsten, Padborg og Sønderborg

BACK UP VIKAR A/S

Haderslev
Til en af vores kunder søger vi netop nu en truckfører til dag-, aften- og nathold. Der er tale om et længerevarende vikariat, hvor man skiftevis arbejder på dag-, aften- eller nathold i deres produktion. For den rette kan ansættelse være en mulighe...
Indrykket:21. december 2018
Udløbsdato:15. februar 2019