Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dansklærer til 1. årgang på Blågård Skole

Er du pædagogisk, didaktisk og fagfagligt stærk? Og har du erfaring med at sætte disse kompetencer i spil for at løfte elevernes faglige niveau og sociale kompetencer? Så læs mere her.

Opgaven

Vi søger dig, der har lyst til at blive 1.B’s nye dansklærer. Som dansklærer i 1.B skal du udover fokus på elevernes faglige progression også arbejde målrettet med elevernes sociale kompetencer. Du skal guide eleverne, så de orienterer sig mod fællesskabet og alle sammen oplever et trygt læringsmiljø.

Det gode børnefællesskab og understøttelsen af inkluderende læringsmiljøer er en opgave du skal løfte sammen med teamet, pædagogerne i fritidsordningerne, inklusionspædagogen mv. Der er et godt, men nyt teamsamarbejde på 1. årgang.

Din profil

Vi forventer at:  

  • du er uddannet lærer med erfaring i danskundervisning i indskolingen
  • du er nysgerrig efter at videreudvikle din egen praksis i samarbejde med andre
  • du har gode samarbejdsevner og lyst til at bidrage til et tæt og forpligtende samarbejde i et professionelt læringsfællesskab

Det er en fordel, hvis du også kan undervise i tysk, men ikke et krav, da du også skal have andre timer alt efter din fagkombination.

Hvad kan vi tilbyde dig
På Blågård Skole er vi på faglig handleplan, hvilket betyder, at vi har fuld fokus på, hvordan vi kan udfordre os selv og vores praksis, så vi i fællesskab kan løfte alle elevers faglighed gennem en systemisk pædagogisk praksis. Det er en stor udviklingsopgave, som du skal have mod på og synes er spændende at blive en del af.

Vi kan også tilbyde et stærkt socialt kollegialt fællesskab, der sammen ønsker at løfte og skabe ’verdens bedste skole for alle elever’. Så for dig der ønsker at gøre en forskel og har lyst til at udfolde din faglighed, så kan vi tilbyde dig rammerne for det her på Blågård Skole.

Om os på Blågård Skole
Vi er en skole i rivende udvikling centralt placeret på Indre Nørrebro omgivet af det pulserende byliv og med udsigt til grønne oaser. Vores elever afspejler Københavns mangfoldige sammensætning.

Vi rummer flere skoletilbud under et tag – en almen folkeskoleafdeling og en læseklasserække med kompetencecenter. 

Vi kunne fortælle meget mere om os selv, så hvis du har spørgsmål stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Nina Scheutz Steensen på DW7C@kk.dk

Løn- og ansættelsesforhold 
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. Inden ansættelse vil der blive indhentet referencer samt børne- og straffeattest. Ansættelse er 37 timer om ugen med start 1. januar eller snarest muligt.

Udover din ansøgning skal du uploade CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 24. november 2020
Vi afholder ansættelsessamtaler kort tid efter ansøgningsfristen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.