Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dansklærer til en fast stilling udskolingen på Mina Hindholm Efterskole

Mina Hindholm Efterskole søger en lærer pr. 1. januar 2018 eller hurtigst muligt derefter en lærer, som brænder for elevernes læring og trivsel.

Vi søger en dansklærer som kan undervise primært i dansk men ligeledes også i engelsk.

For stillingen gælder, at du bør have lyst - og mod - til at føre klasserne til afgangsprøve i dansk og engelsk. Erfaring med at føre til afgangsprøver er en fordel, men ikke et krav. 

Svarer du ja til ovennævnte, så har vi måske jobbet til dig.

Mina Hindholm Efterskole ligger i Fuglebjerg, et landsbyområde i naturskønne omgivelser, ca. 22 km. fra Slagelse. I det hele taget har vi rigtig god plads og gode faciliteter, både udendørs og indendørs. Skolen har ca. 35 elever fra 8. – 10. klassetrin og 7 lærere.

Mina Hindholm Efterskoles værdigrundlag tager udgangspunkt i et muslimsk menneske- og livssyn, hvor eleverne ma° se livet som større end deres eget liv og ma° betragte alle mennesker som ligeværdige uanset nationalitet, hudfarve eller race.

Nøgleværdier i skolens hverdag er individuelt og kollektivt forpligtende fællesskab, der skal værne om vores fælles værdier, som bygger pa° centrale begreber som a°benhed, hjælpsomhed, ligestilling, demokrati, gensidig respekt, mangfoldighed, ansvarlighed og aktivt medborgerskab.

Skolen ønsker at skabe en hverdag, der giver mulighed for ba°de faglig, kreativ, fysisk og social fordybelse pa° høj professionel plan, og hvor det centrale budskab er motivation til at tage ansvar for egen læring.

Vi forventer at du:

  • vil fremme folkeskolereformens mål om, at alle elever skal lære mere og blive så dygtige, de kan.
  • indgår aktivt i teamsamarbejdet
  • selv kan tage ansvar og initiativer
  • er engageret og har et godt humør
  • gennem struktur og tydelighed kan skabe et positivt og fagligt læringsmiljø for såvel den enkelte elev som for klassen
  • har gode kommunikationsegenskaber samt kan anvende IT samt digitale læringsmidler i undervisningen

Vi tilbyder:

  • fastansættelse
  • engagerede og hjælpsomme kollegaer og ledelse
  • et godt samarbejdsklima
  • gode fysiske rammer med mulighed for en varieret undervisning

Hvis du vil vide mere:
Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte skoleleder Ahmet Deniz på telefon 25500030, forstander@minahindholm.dk eller send din ansøgning samt CV og ekamensbeviser mv.

Ligeledes kan man gå ind på skolens hjemmeside for mere information. www.minahindholm.dk

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til overenskomst.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her