Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dansklærer til mellemtrinnet på Guldberg Skole

Er du uddannet lærer og optaget af den didaktiske del af læreropgaven?
Foretrækker du at arbejde i team, og ønsker du at bidrage til, og udfolde dig på, en skole i udvikling?
Og vil du samtidig gerne undervise i dine linjefag, som bl.a. er dansk - mellemtrin, håndværk og design og madkundskab?

Vi forestiller os, at du har et godt praksiskendskab til at arbejde med didaktik, klasseledelse og relationsarbejde, integreret sådan, at alle børn oplever at være inddraget i fællesskabet. Vi samarbejder således, at ingen oplever at stå alene med en opgave. Du bliver en del af et årgangsteam og et eller flere fagteam.

Dine vigtigste opgaver som faglærer er, at du er fokuseret på dit fag og er glad for at undervise i det, og at du vil yde dit bidrag til udviklingen af faget på skolen, bl.a. gennem fagteamsamarbejdet.

Dine øvrige opgaver er kontaktlæreropgaver, forberedelse af flexuger, deltagelse i fælles forberedelse samt fagteamsamarbejde.

Skolen er organiseret i årgangsteam, og det vil derfor være en fordel, at du også kan påtage dig at undervise i andre fag end dine linjefag.

På Guldberg Skole er vi optaget af, at alle bidrager til fællesskabet
Særligt i forhold til at teamene og skolen som helhed vedvarende øger den samlede evne til at planlægge og gennemføre gode læringsforløb med inddragelse af eleverne. I denne sammenhæng vil du udvikle dine samarbejdskompetencer samt deltage i læringsudviklingen i praksis.

Der vil desuden være mulighed for efter-/videreuddannelse samt for at varetage forskellige funktioner som fx team- og fagkoordinator, tilsyn med faglokaler mv.

Om os
På Guldberg Skole lægger vi vægt på at være et stærkt, sundt og åbent fællesskab. Karakteriseret ved interesse og omsorg for hinanden samt en professionel tilgang til opgaven i en god stemning. Vi er fokuseret på opgaven og vægter samtidig den sociale trivsel for både voksne og børn. Vi tror på, at udvikling og trivsel skabes i den daglige interesse for fag, relationer og klasseledelse. Vi er samarbejdende og inddragende i forhold til forældrene.

Guldberg Skole er en folkeskole med stærk lokal opbakning. Skolen ligger på Indre Nørrebro. Vi har 800 elever og 70 ansatte, heraf 60 lærere og pædagoger. Skolen er afdelingsopdelt på to matrikler. Vi har en engageret forældregruppe og glade børn fra forskellige miljøer. Vi har et tæt og stærkt samarbejde med fritidsinstitution og klub.

Et af skolens særlige tiltag er udeskole for 1., 2., og 4. klasse, hvor der en dag om ugen undervises uden for skolen. Desuden har vi hvert år temadage og -uger omkring trivsel og læsning.

Guldberg Skole er et fællesskab, hvor alle har en plads. Den enkelte styrkes og udvikles til at kunne bevæge sig uden for skolens trygge ramme med et fagligt, socialt og personligt afsæt for at bidrage til, værne om og sætte sit præg på den verden, vi alle er en del af.

Du kan se mere om skolen på: www.guldbergskole.kk.dk.

Ansættelsesforhold
Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er fra 1. november 2020 eller snarest herefter.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Morten Nielsen på 3366 4747.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV, uddannelsesbevis og andre relevante bilag.

Søg via nedenstående link senest søndag 18. oktober 2020


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.