Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dansklærer til Rådmandsgades Skole

Vi søger en knivskarp, dygtig didaktiker til Rådmandsgades Skole.

Du er en erfaren dansklærer, der har lyst til at blive en del af vores 2. årgangsteam i kommende skoleår. Skemaet består af dansk, idræt, engelsk, kristendom og natur og teknologi.

Vi er en folkeskole, der ligger i Københavns Kommune i område Nørrebro/Bispebjerg. Vi er mangfoldige både i elevsammensætningen og i lærerstaben. Mangfoldigheden er afsættet for de lærende fællesskaber, der sætter rammen for elevernes læring, dannelse og udvikling. Vi har to matrikler med 740 aktive elever, fordelt på 0.-9. klasse og to modtagelseshold.

Vores engagerede medarbejdere, skolebestyrelsen og ledelsen samarbejder dagligt om at skabe de bedste rammer for elevernes udvikling. På Rådmandsgades Skole er vi ambitiøse på folkeskolens vegne. Vi er en skole, der lægger vægt på stærke fællesskaber og anerkender betydningen af, at læring foregår i relationer. Vi arbejder i årgangsfællesskaber via tæt teamsamarbejde både i årgangsteams og fagteams. Det gør vi for at styrke de sociale og faglige fællesskaber på tværs af klasser.

Vi har et godt og stærkt samarbejde i lærerstaben. Personalet er kendetegnet ved høj faglighed, stort engagement og viljen til at se alle børns potentiale. Vi har en hverdag med mange glæder og udfordringer, som løses af en robust og stabil medarbejdergruppe i et godt psykisk arbejdsmiljø.

Som lærer på skolen er du en naturlig og aktiv del af udviklingen, hvor vi sammen er nysgerrige efter elevernes sociale og faglige progression, og hvordan vi kan udvikle undervisningen, så alle lærer så meget som muligt.

Vi forventer at du

  • er læreruddannet
  • er udviklingsorienteret og sætter din faglighed højt
  • har en inkluderende og anerkendende tilgang til eleverne
  • kan håndtere en bredt sammensat elevgruppe
  • ser teamsamarbejdet og den fælles forberedelse som det naturlige omdrejningspunkt i arbejdet

Vi tilbyder til gengæld

  • et spændende job
  • gode og engagerede kollegaer
  • en støttende ledelse
  • en flok glade og livlige elever

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er 37-timers stilling med tiltrædelse den 1. august 2020. Ansættelsesområdet er Københavns Kommune. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at vi ved ansættelse indhenter straffe- og børneattest og tager referencer.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om vores skole, kan du se mere på vores hjemmeside eller ringe til souschef Inemette Frandsen på 2479 4213 eller skoleleder Martin Wåhlin på 3366 4022.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest mandag den 6. juli 2020.
Vi holder samtaler hurtigst muligt efter ansøgningsfristen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.