Dansklærer til ressourcecenter søges

Dansklærer til ressourcecenter søges

Dansklærer til ressourcecenter søges
Vi søger en dansklærer til Hornbæk Skoles ressourcecenter. Ressourcecenteret tilbyder støtte og undervisning til elever med særlige udfordringer. Dette kan både ske gennem separat holddannelse, støtte i klassen og ved sparring og vejledning af lærere.
Ressourcecenteret er en del af almenområdet, og det har til formål at styrke og optimere det enkelte barns læring og sociale udvikling.
Vi arbejder med en løsningsfokuseret tilgang, og har et tæt forældresamarbejde.
En del af opgaven er at understøtte arbejdet med inklusion i klasserne, og det er en fordel, hvis du har erfaring med folkeskolens prøve i dansk.
På Hornbæk Skole er vi ambitiøse omkring alle elevernes læring og trivsel – også dem som har brug for en ekstra hjælpende hånd.
Vores skoles fornemmeste opgave er at give eleverne de bedste læringsoplevelser, og vores vision er, at vi sammen vil skabe passende udfordringer for alle, fordi vi ikke mener, at læring foregår i takt. Vi vil også sammen skabe mangfoldige og varierede fællesskaber, fordi vi har som mål, at ingen skal opleve, at de står alene.
På Hornbæk Skole tør vi gøre tingene på nye måder, fordi vi er optagede af, hvad der giver mening i den konkrete situation. Vi har delt året op i 4 perioder af 10 uger. Perioderne er delt op i en 8-ugersperiode og en 2-ugersperiode.
Holddannelse på tværs af årgangen er en del af vores hverdag. Det gør os fleksible og giver mulighed for at tilbyde en varieret og spændende skoledag. I 2-ugersperioderne river vi skemaet i stykker og fokuserer fx på fantasi, natur, innovation, verdensborgeren, medbestemmelse eller virksomhedsbesøg.
Vi kan tilbyde dig et stærkt teamsamarbejde og mulighed for sparring med dygtige kollegaer, der tæller både lærere og pædagoger samt kommunens PPR.
Det er en fordel, hvis du har erfaring som AKT-lærer eller har anden erfaring inden for specialområdet.
Læs mere om vores skole på http://www.hornbaekskole.dk. Her er der også link til vores facebookside.
Stillingen er på fuld tid 100%.
Ring til skoleleder Simon Svenstrup på skolens telefon 49 28 16 80 for yderligere information eller aftale om besøg på skolen.
Sidste frist for ansøgning er mandag den 5. marts klokken 8.00. Samtaler finder sted i ugerne 10, 11, 12.
Stillingen er til besættelse 1. maj 2018.
Stillingen lønnes efter overenskomsten, med indplacering på relevant grundlønstrin. Hertil ydes eventuelt funktions- og kvalifikationsløn efter forhandling på grundlag af Helsingør Kommunes lønpolitik.
Helsingør Kommune kræver, at der indhentes en straffe- og børneattest for den ansøger, der påtænkes ansat, og denne indgår i den samlede afsluttende vurdering.

Du skal sende din ansøgning via kommunens hjemmeside http://www.helsingor.dk (http://www.helsingor.dk/).

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Matematiklærer til mellemtrinnet på Gilbjergskolen

Gribskov Kommune

Gribskov
Om digVi søger en lærer med linjefagsuddannelse i matematik fra seminariet eller en anden matematisk uddannelse evt. med interesse for Teach First programmet.Du brænder for at undervise i matematik og har et ønske om at arbejde på en skole, hvor fag...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Lærer til dansk til Skt. Helene Skole

Gribskov Kommune

Gribskov
Er du vores nye dansk dansk som 2. sprog-lærer?Velkommen til Sankt Helene Skole, som ligger på 2 matrikler, tæt på skov og strand i henholdsvis Vejby og Tisvilde. Begge har indskoling og mellemtrin. Udskolingen er samlet på Vejby afdelingen og kompe...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Lærere (barselsvikariater) søges til Skolen ved Gurrevej

Helsingør Kommune

Helsingør
Er du vores nye kollega?Skolen ved Gurrevej søger 2 lærere (barselsvikariater), der har lyst til at undervise i et inspirerende undervisningsmiljø med udviklende kollager og et godt teamsamarbejde.Skolen ved Gurrevej er en folkeskole for elever fra ...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Hellebækskolen søger snarest muligt en matematik- og naturfagslærer til vores ældste elever

Helsingør Kommune

Helsingør
Sammen bliver vi klogere, står der i skolens logo. Vi tror, det er godt for børn at være kloge på både det faglige og på hinanden, og på en måde, der giver mening for den enkelte. Derfor er vores skole baseret på høj faglighed, fællesskab og elevmed...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Hillerød Privatskole søger lærer - praktik - LT - ordinært

Hillerød Privatskole S/I

Hillerød
Inden du søger dette job, skal du undersøge om du er berettiget til at få et job med løntilskud. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit lokale Jobcenter. Hvis du er blevet henvist til en af Jobcenter s samarbejdspartnere, er det dem du skal spørge...