Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dansklærer til Skolen på Islands Brygge (barselsvikariat)

Vi søger fra den 1. februar 2021 en barselsvikar med linjefaget dansk. Stillingen er på fuld tid. I skemaet indgår desuden fagene historie, kristendom og madkundskab.

Skolen på Islands Brygge er i en rivende udvikling
Vi er i gang med en ambitiøs udvikling af vores skole i forbindelse med udbygning over de kommende år. Skolen er i fortsat vækst og skal udbygges til en skole med syv spor, på to matrikler frem mod 2021. Du skal derfor være indstillet på bidrage til det pædagogiske udviklingsarbejde på skolen. I de kommende år har vi fokus på at udvikle den fleksible planlægning i teamene, og vi arbejder systematisk med at opbygge vores strukturer og traditioner hen imod den todelte skole.

Fællesskab, tillid, respekt, mestring og glæde
Skolen på Islands Brygge er en velfungerende skole med et nyformuleret fælles pædagogisk grundlag, som har dannet grundlag for den igangværende udbygning af skolen. Vi har i skoleåret 2020/21 ca. 1.350 elever. Heraf går ca. 400 i vores KKFO, Skibet. Desuden samarbejder vi med tre andre fritidshjem i nærområdet.

Vi arbejder ud fra vores pædagogiske program, udarbejdet i 2015. Her lægger vi bl.a. vægt på at udvikle børnenes kompetencer gennem tværfaglighed og projektorientering, elevinddragelse og formidling som en del af evalueringskulturen. Vi ser inklusion som en indsats for alle børn gennem udvikling af et inkluderende læringsmiljø, og vi samarbejder med kommunens kompetencecentre for at kvalificere dette arbejde både på individniveau og for grupper og klasser.

Det lille fællesskab i det store
For at understøtte skolens pædagogiske profil, har vi de seneste tre år arbejdet med at omlægge vores struktur fra årgangsteam til et lodret samarbejde, som danner rammen om de mindre fællesskaber i dagligdagen. Skolen er organiseret i tre lodrette afdelinger, hvor vi skaber tryghed og overskuelighed samtidig med, at vi udnytter fordelene ved at være en stor skole. 

Indskolingsteamene har til huse i lokaler sammen med KKFO Skibet. Vi har påbegyndt fuldt lokalefællesskab og skal også på dette område arbejde videre med en fælles udvikling.
3.-5. klasse har til huse i en fælles bygning, hvor også KKFO for 3. klasser får lokaler.
Udskolingen rummer fra næste skoleår 6.-9. klassetrin og har til huse i pavilloner, indtil den nye udskolingsbygning står færdig i 2021.

Vi tilbyder

 • en ambitiøs medarbejdergruppe med et højt engagement
 • godt samarbejde om undervisning og børnenes trivsel
 • et struktureret og forpligtende teamsamarbejde for lærere og pædagoger
 • elever, der trives og vil lære
 • en forældrekreds med engagement og interesse i skolen
 • gode fysiske rammer med mulighed for en varieret undervisning

Vi forventer, at du

 • er læreruddannet
 • er pædagogisk ambitiøs
 • har erfaring med og/eller lyst til at skabe et inkluderende miljø for alle børn
 • ser en sammenhæng mellem faglighed og kreativitet i alle fag
 • har gode samarbejdskompetencer

Du passer bedst til skolen, hvis du

 • er udadvendt, glad og positiv
 • er åben overfor nye ideer og tiltag
 • er en inspirerende kollega og underviser
 • er team- og udviklingsorienteret

Ansættelsesforhold
Stillingen er omfattet af ”Overenskomst for lærere m.fl. i folkeskolen og Københavns Kommune” og ”Arbejdstidsaftalen for lærere i den primærkommunale folkeskole og Københavns Kommune”. Aflønning er efter gældende aftaler mellem Københavns Kommune og Københavns Lærerforening.
Københavns Kommune har en ligestillingspolitik, der skal sikre, at arbejdspladserne afspejler befolkningssammensætningen i kommunen, samt at ligestilling mellem mænd og kvinder fremmes. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest

Yderligere information
Du kan få yderligere oplysninger om skolen og stillingen hos afdelingsleder Lena Sø Rocha på 3366 4200. Du kan også læse mere om skolen på vores hjemmeside.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest søndag den 17. januar 2021
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 3.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.