Danskunderviser til EUX

Underviser til dansk niv. A på EUX, Næstved 
 
Hvem er vi? 
ZBC er Danmarks største erhvervsskole med uddannelsessteder i 8 byer på Sjælland. 
Vi søger hurtigst muligt en barselsvikar til det studieforberedende år på Business EUX 
 
Hvem er du? 

  • Du er kandidat i dansk – gerne i kombination med et andet fag - og du har lyst til at undervise. Du er struktureret og har let ved at få overblik i en hektisk hverdag. 
  • Du synes, at det vil være fantastisk at dele din faglige viden med vores elever, og du har lyst til at indgå i såvel faglige som sociale relationer med dem. 
  • Du skal være indstillet på at gå ind i et eksisterende skema. 
Vi tilbyder: 
Har du lyst til og mod på dette, kan vi tilbyde et job med udfordringer og med rig mulighed for personlig og faglig udvikling. 
Teamet er meget velfungerende og selvkørende og arbejder fleksibelt ud fra, at skolen skal fungere bedst muligt for eleverne.  
Humor er vigtigt i teamet, og er vi ikke større end, at alle kender alle, og det giver et godt og trygt arbejdsmiljø – med gode kolleger, der står klar til at hjælpe og støtte. 
 
Ansættelsesvilkår: 
Ansættelsen, der er et barselsvikariat på fuld tid, er en midlertidig stilling med udløb 28. februar 2019, med ansættelse fra den 1. april 2018 eller gerne tidligere. 
Ansættelsesområdet er ZBC med et primært tjenestested på Handelsskolevej i Næstved. 
Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriets og relevante organisation. 
 
Ansøgning: 
Ansøgningsfristen er onsdag den 21. februar 2018 med ansættelsessamtaler i starten af uge 9. Ansøgninger modtages ikke efter denne dato. 
 
Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingerne, da vi alene lægger vægt på kvalifikationer og kompetencer. 
 
Spørgsmål om stillingen: 
Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte: 
Områdeleder Merete Helms på tlf. 2519 0003, eller på mail mehe@zbc.dk 
 
ZBC uddanner unge og voksne i region Sjælland 
Læs mere om os på www.zbc.dk, www.sceu.dk, www.sosusj.dk 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

NSI søger engagerede undervisere til FVU dansk og matematik

Næstved Sprog- og Integrationscenter

For at kunne følge med en øget efterspørgsel søger NSI Sprog- og Integrationscenter dygtige og engagerede ildsjæle til undervisning af voksne udlændinge og danskere i FVU dansk og FVU matematik. Du kommer samtidig til at være en del af en spændende ...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Underviser til VVS installatøruddannelsen

ErhvervsAkademi Sjælland - Campus Slagelse

Underviser til uddannelse af fremtidens VVS installatørerVi er et engageret underviserteam, der søger en ny kollega, som vil være med til at uddanne fremtidens VVS installatører. Du vil også skulle undervise på andre af erhvervsakademiets tekniske u...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

HF underviser til dansk og engelsk

VUC Storstrøm – Næstved

Vi søgerTil vores afdeling for Fjernundervisning i Næstved søger vi en hf underviser til dansk og engelsk.Vi tilbyderDu bliver en del af afdelingen for Fjernundervisnings faste team. Vi har fokus den digitale udvikling i undervisningen.Du får en gru...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Underviser (studerende/timelærer) til VVS-installatøruddannelsen

ErhvervsAkademi Sjælland - Campus Slagelse

Er du studerende til Maskinmester eller VVS-ingeniør og kunne du tænke dig at undervise fremtidens VVS installatører?Studiejob til maskinmester-studerende eller VVS-ingeniør-studerende.Vi er et engageret underviserteam, der søger en ny kollega, som ...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Underviser EØ C

ZBC

Næstved
Underviser til erhvervsøkonomi niveau C i Slagelse Vi søger til start den 26. februar (eller hurtigst muligt derefter) en underviser til undervisning i erhvervsøkonomi niv. C på grundforløb 2 på EUD i Slagelse. Ansættelsen er på gennemsnitlig 32 tim...