Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DAS Projektleder med kendskab til design

INTEGO A/S SØGER EN DAS PROJEKTLEDER MED KENDSKAB TIL DESIGN

Motiveres du af projektledelse og design af DAS løsninger? Så har vi en spændende stilling til dig i Integos vækstende Telecom afdeling! Læs mere her.

Intego A/S søger en projektleder til vores Telecom team i Greve, på Sjælland. Projektlederen får ansvaret for at udvikle samarbejdet med en række af vores kunder, blandt andet ved at tilbyde sparring og design af nye, værdiskabende løsninger til indendørs mobildækning. Du får mulighed for at præge din egen jobfunktion og bidrage til afdelingens positive udvikling.

Vi er en innovativ og dynamisk virksomhed med en flad struktur, der åbner dørene for, at du kan prøve kræfter med selvstændige udfordringer. Du bliver inviteret inden for i et landsdækkende tværfagligt samarbejde med dygtige kolleger, hvor vi tilbyder en grundig introduktion.

Din afdeling

Telecom afdelingen er i vækst og har spillet en stor rolle i branchen, siden den blev etableret i 1996. I dag består afdelingen af 40 medarbejdere fordelt på fire lokationer i Danmark, der i samarbejde med teleudbyderne udvider og opgraderer deres landsdækkende net. I Greve bliver du en del af et nyere team med seks kolleger, hvor vi sparrer og bakker hinanden op. Dine nærmeste kolleger arbejder primært med andre opgaver hos teleudbyderne.

Din arbejdsdag

Som projektleder får du ansvaret for at udvikle samarbejdet med en række af vores kunder. Det gør du ved at sparre med dem om løsninger på deres udfordringer og ønsker til indendørs mobildækning. På den baggrund designer vi løsningerne og præsenterer dem for kunden. Derefter sikrer du kundens vedvarende tilfredshed via optimal projektledelse. Dine arbejdsopgaver indebærer blandt andet at:

 • Være en kompetent sparringspartner for kunder og montører, så du sikrer deres udvikling.
 • Lede og koordinere opgaver og projekter optimalt.
 • Sikre effektiv drift og planlægning.
 • Sikre handling og uddelegere opgaver.
 • Dine faglige kompetencer

  Vi søger en projektleder, der har stor erfaring med at arbejde i den danske telebranche, for eksempel fra et job hos en entreprenør, operatør eller udstyrsleverandør. Du skal have en solid viden om branchen, som du kan trække på samt lysten og evnerne til at arbejde med DAS løsninger og design direkte målrettet kunderne. Vi ønsker desuden, at du har erfaring med:

 • Koordinering og eksekvering af projekter og sammensætning af det rette team.
 • Kendskab til design/opbygning af DAS og wi-fi - gerne fra iBwave.
 • At agere som proaktiv sparringspartner for kunder.
 • Kalkulation, administration og økonomistyring.
 • Radioteknik og kommercielt arbejde.
 • Dine personlige egenskaber

  Du er naturligt udadvendt og har både lysten og evnerne til at opbygge gode relationer og pleje en stor kontaktflade, internt såvel som eksternt. Du er god til at stille målrettede spørgsmål, forstå kunder og kollegers behov samt udvikle designløsninger, der skaber værdi for kunden. Du arbejder måske allerede som projektleder, eller også er det et naturligt karriereskrift for dig. I dit møde med kunderne er du nysgerrig og løsningsorienteret.

  Virksomheden

  Intego A/S er en landsdækkende teknisk servicepartner med cirka 800 medarbejdere. Vi leverer værdiskabende løsninger til industri, infrastruktur og erhverv inden for el-teknik, mekanik, automation og en række specialområder, herunder Telecom. Læs mere på .

  Spørgsmål

  Da Guldbranden & Lythje ApS håndterer rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte Partner Lise Guldbrandsen på mobil 2067 6757 eller Partner Dan Lythje på mobil 9384 8449. Vi indkalder løbende til samtale, så søg allerede i dag.

  Søg stillingen via linket herunder og derefter via "Søg stillingen" til højre i annoncen.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.