Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Data Engineers til databehandling i spændende udviklingsmiljø

Brænder du for at håndtere store datamængder? Vil du være med til at skabe forretningsmæssig forståelse ud fra komplekse og spændende data? Vil du med på en rejse i den nye datadrevne skatteforvaltning, som skal sikre det fremtidige fundament for inddrivelsen af danskernes gæld til det offentlige?

Hos Udviklings- og Forenklingsstyrelsen i kontoret ICI Data og Analyse (ICI - Implementeringscenter for Inddrivelse) har vi ansvaret for at designe og opbygge fundamentet for at kunne arbejde analytisk med store datamængder på inddrivelsesområdet. Data bliver brugt til regnskabsafstemninger, rapportering på nøgletal, produktionsstyring og analyser på gældsområdet. Vi søger derfor dygtige kollegaer til at bistå med opgaver indenfor databehandling, datavarehus og visualisering.

Databehandling, datavarehus og visualisering
Du bliver en del af datateamet/udviklingsteamet i ICI Data og Analyse, som består af Data Engineers og analytikere.

Din rolle bliver eksempelvis at

 • bidrage til datavarehusmodellering, samt tekniske og forretningsmæssige afklaringer
 • håndtere og modellere komplekse datastrukturer og store datamængder med høj opdateringsfrekvens
 • transformere data til f.eks. udstilling i datamarter til analytikere internt og eksternt
 • udvikle nøgletalsrapportering i PowerBI
 • drifte datavarehuset, datamarter og rapporteringer
 • indgå i et Scrum-team med daglige stand-ups, sprint planlægning mv.

Samarbejde og lyst til at arbejde med data
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesbaggrund, f.eks. en naturvidenskabelig eller it-faglig uddannelse, er nyuddannet eller har et par års relevant erfaring, og vigtigst interessen for at arbejde med data og tænke analytisk og struktureret.

For at blive en succes i rollen kræver det, at du

 • evner at analysere og strukturere komplekse data- og forretningsmæssige problemstillinger
 • har en procesorienteret tankegang, så du kan tænke hele processen fra kritisk databehandling til levering af data til analytikere på gældsområdet eller styring af sagsbehandling.
 • er god til at formidle komplekst stof til interessenter, som ikke er tekniske
 • har en positiv tilgang til arbejdsopgaver og nye udfordringer
 • er grundig, ansvarsfuld og kan arbejde selvstændigt og effektivt
 • trives i et travlt og dynamisk miljø, hvor samarbejde og en uformel omgangstone vægtes højt.
Koncernsproget er dansk, så vi forventer, at du kan forstå og formulere dig på dansk – både mundtlig og skriftligt. Det er en fordel, men ingen betingelse, hvis du har arbejdet med programmer som SQL og Informatica - eller har en grundlæggende forståelse for programmeringssprog. Det vigtigste er, at du har lysten til at lære det.

Grundig introduktion og onboarding
Du kan se frem til et fagligt udfordrende job på en spændende, dynamisk arbejdsplads, der kan tilbyde alsidige og udfordrende arbejdsopgaver i et uhøjtideligt fællesskab.

Vi har et kontor, som består af forskellige fagligheder, men hvor vi i fællesskab får løst opgaverne. Du vil indgå i et grundigt introduktions- og oplæringsforløb for hurtigt at kunne arbejde med opgaverne. Vi benytter SQL til håndtering af data og Informatica til modellering af datavarehuset.

Ansøgning og ansættelse
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link ”Søg stillingen” senest den 18. oktober 2020. Samtaler forventes afholdt ultimo oktober. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Troels Verge på tlf. 72 38 93 56 eller Henrik Schnoor Hansen på tlf. 72 37 28 07.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. Der kan indgå en case og/eller person- og logikanalyse i rekrutteringsprocessen.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.